That's what friends are for


Kram Lisa

FemKilometer

Som sagt batteriet tog slut på datan förrut så hann inte berätta allt. Men när jag kom hem från långsjön så joggade jag Mamma och Mirre 5 kilometer, men blev tyvärr yr i slutet eftersom att jag har druckit så pass dåligt i dag men guud så trött jag blev, jag kan säga er att det INTE hjälpte att det var såå varmt också, men efter det så badade jag och Mirre i Järla sjön, okej inte för att ni skulle bry er VAR jag badade. Sen blev det sen middag i dag också då kom morfar också. Sen har det inte hänt så mycket mer än att jag har tittat på TV, kniven mot strupen fick det bli. Hoppas på ennu en toppen dag i morgon med, då jag ska träffa Malin och Sofia ♥

Picture on Sofia!
Kram Lisa

YLVISPYLVIS

Hade det awesome med henne idag! Vid 10, halv 11 drog jag ner till henne. Vi fixade mackor och sedan cyklade vi till långsjön. Det var första gången jag cyklade på ungefär 3 år! Det var vääääldigt läskigt i början, men sedan blev det så himla härligt. Vi var vid långsjön i kanske 2 timmar. När vi var där så kom vi på att vi hade glömt våra mackor hemma! Så då cyklade vi till forum och köpte varsin Subway-macka. Träffade även Lisa och Emmy då, som ni vet. Vi cyklade till Nyckelviken och satte oss på en bänk och åt våra mackor. Sedan stack vi ner till Nacka Strand och solade och köpte glass nere vid kajen. Sedan cyklade vi hem till Ylva, åt mackorna vi hade glömt och sedan stack jag hem.
Det var min dag idag! Hoppas ni orkar läsa... HAHA
Har bränt mig ganska rejält... Det syns typ inte men det svider som ini helvette på låren, armarna och även lite på magen och nedanför halsen.... *snyyft* Men jag förstår inte varför, för jag smörjde in mig med solkräm typ 3 gånger.... och 6 gånger på benen! aja, får väl leva med det... Men det som är bra med mig är att när jag bränner mig så ser det nästan ut som att jag bara är brun, är bara lite rödare. Så jag ser inte ut som en kräfta iaf!
Imorgon blir det Lisa och Sofia som ni vet. Ska bli så himla kul!
Ska nog hoppa in i duschen strax.

PUSS och kraaaaaamm


så får ni en sommar bild på det!

Bad Behaviour - Jedward


Mina små älsklingar :')

I ♥ U EMMY

Dagen spenderades med Emmy, vi sågs vid halv 1, lite trångel med bussarna för Emmys del men det gick bra till slut haha. Sen gick vi ner till långsjön och badade först vid klipporna eller vi badade knappt där innan vi bestämde oss för att gå till strande, på väg till stranden mötte vi Ylva och Malin dem skulle hem, men det avr trevligt bara den lilla stunden vi såg, haha. Så jag och Emmy har typ gått runt hela långsjön i dag, sen efter at vi legat och solat och bada ett tag så köpte vi glass sen fortsatte vi att bada och sola och snacka om typ allt. Men åå har brännt mig så jag har ikini rand ser inte fint ut, usshh vad jag hatar det...
Men snart tar batteriet slut på datan så, ni får höra mer i kväll eller i morgon.
Morgon dagen ska derimot spenderats med Sofia och Malin ♥

Charmiga bilder, jo jag vet haha ♥
Kram Lisa

Långsjön

Det blir bara Emmy i dag för att Sofia var kvar i Borlänge, men kanske är med oss senare ♥
Jag och Emmy ska träffas vid Långsjön vid 13.00 eller något sånt, vet heller inte riktigt hur jag hittar dit, hehe väärdelös är jag på att hitta, haha. Kanske träffar Malin och Ylva där, såg ju att Malin skrev att hon skulle dit i dag ;) ♥ Inte mycket mer att s ä g a. B Y E !


2 BILDER FRÅN MIDSOMMAR!
Kram Lisa

Miercóles

Hi!
Dagen i dag har vart riktigt varm, men sköön. Var hemma och tog det lugnt, alltså körde pil jonglerade badade och sånt typ, tills klockan var halv 6 då vi åkte ut med brädan, blev senare än vad vi tänkt oss. hehe, vi tänkte åka ut vid 3... :) Men efter vindsurfingen blev det middag typ vid 9, så gissa om jag var hungrig, hehhe, tjoockt!
I morgon så träfar jag mina två fina flickor, Sofia och Emmy ♥ Saknade är dem ♥
Men har inge mer att berätta + att jag inte har några biler på denna data...

Great day!
Gammal bild.
Kram Lisa


5 Saker om mig, som ni kanske inte visste ♥

  1. Jag äääälskar att Vindsurfa, som ni kanske märkt under de senaste dagarna.
  2. Jag är Laktosintolerant och tål alltså inte mjölk och sånt, gryyymt jobbigt, och tråkigt!!
  3. Älskar att bada, kan typ bada i alla väder och hur kallt det än är, så länge det inte är is på vattnet, men nej ni förstår, så ingen badkruka är jag.
  4. Min morfar  bor i Spanien på hösten,vintern, och lång tid av våren oftast hela våren, sen är han hemma i Sverige på sommrarna, han hatar snö och kyla, så det är därför han bor i Spaninen största delen av åren.
  5. Gillar att måla, men bara inte hemma, på bildlektionerna tycker jag väl att det är super kul, för jag gillar att man får uppgifter om hur man ska göra och så, att man får hjälp med vad man kan förbättra osv.       

      Kram Lisa


solBRRÄÄÄÄNNNAA

Hade det supermysigt i Grisslinge med Ylva! Vi solade, badade, åt mackor, melon och glass, lyssnade på musik och bara var. Har fått en mycket stark bränna, det gillas! Det svider lite nu, men jag tror att det kommer att gå över.
Imorgon ska jag och Ylva antagligen cykla till långsjön och bada igen. Ska bli skitmysigt. Har precis duschat och nu ska jag nog kolla runt lite på twitter och sedan läsa min bok. KRAMISKRAMISS


osminkad tjej!

GRISSLINGE

Ska snart iväg med syrran, Ylva och hennes mamma och bada i Grisslinge! Ska bli supermys. bussen går om typ en timme. Har typ inget mer att säga. HAHAAH!



PUSS

Nåttarö bilder!



Bååten

Segelbåt ♥♥♥



Jag och pappa gick till drottning grotan och sedan till stor sand där resten av familjen var.

Drottning grottan

Nåttarö krog

Maria

Maria, Chillare ;)

Hoppbild.. ♥

Kasta boll, höhöhö.

Otrolig härlig bild tagen av Maria ♥

Jag.

Jag♥

I ♥ U
Bilderna är tagna av Mig, Pappa och Maria ♥
Det var alla bilder som jag täkte lägga upp på bloggen, hoppas ni får en toppen dag ute i solen, i dag blire viindsurfing, like always! :)
Kram Lisa

Smakprov 2 bilder

Håller på att ladda upp Nåttarö bilderna just nu! Så ni får dem inom kort ska bara ner och ta ett morgondopp nu.

fler bilder komer sen.
Kram Lisa

Nåttarö bild

Vaknade runt 10 och sen dess har jag typ inte gjort något, smsat lite med Helle, och tittat på TV. Inget mer.
Dagen i dag tror jag kommer bli väldigt lugn men skön, känner att jag kan behöva det.
Nästa vecka kommer att se ut så här:
Måndag: ?
Tisdag: Viktor och Helle
Onsdag: ?
Torsdag: Isabelle
Fredag: Isabelle
Lördag: Packa till Dalecarlia tror jag.
Söndag: Dalecarlia TAGGA!!!
Måndag: Dalecarlia!
Tisdag: Dalecarlia!
Onsdag: Dalecarlia!
Vet inte riktigt hur länge det håller på men tror att det är till Fredag eller Lördag.
Sen en av dagarna som är tomma ska jag försöka hinna träffa Julia och Elin, tror jag och Ella om inte hon kan i morgon och Elin. Okej kommer inte hinna träffa alla....♥

Bild från Nåttarö!
oj då det här inlägget skulle publicerats vid 12 glömde och göra det, men i alla fall.
Nu chattar jag med Ella och vi ska ses i dag, vi ska äta mat i forum sedan bada.....:D
Men nu så ska jag fortsätta chatta.
Kram Lisa

Brännan

I dag var ju jag som sagt på Nåttarö riktigt mysigt, men bränna fick man i alla fall lite av också, yääs! :) ♥
I morgon blir det vindsurfing från 15.00 senn antar jag att jag mest ''chillar'' hemma innan dårå.

Malin du ska HELT KLART ha denna som profil bild!

Underbara flickor!
Ska äta nu
Kram Lisa

Music

Hejsan hejsan! På väg hem är jag nu, gaalet skönt, trött. Men det var i alla falk JÄTTE mysig Ö. Men vattnet var inte varmt så sjukt kallt! Laddar antagligen upp några bilder från i dag som är tagna från pappas kamera. Vet inte riktigt vad som händer i morgon, vill träffa Julja men hon är i Grekland ju.. Saknar henne massor <33333 Vi har inte setts på 3 veckor typ. Saknar när vi gick i samma klass... Träffas varje dag och bara vara sig själv till 100% fast trivs jätte bra i min nya klass med, kan verkligen vara mig själv, och det är väl det viktigaste! Blir vindsurfing på kvällen i morgon i alla fall sen på torsdag så ska jag träffa Emmy, hon är också saknad, tänker jag efter är det en hel del jag saknar men mest Julia! 3 veckor är en lång tid. Lyssnar på musik just nu, inte mycket mer att berätta så. Kram Lisa

på tv

SVERIGE-COLOMBIA

hej, jag är en blomma.

ligger och solar just nu. Eller snarare gjorde...
Blev ingen Lina, hon kunde inte. Hon skulle packa en massa till när hon ska åka till Dalarna - imorgon. Men åkte ist och fiskade med syrran, mormor och morfar i Nacka Strand. Det var jättemysigt. Solen stekte...
Vid halv fem ska jag gå iväg till forum och låna tre böcker på biblioteket och sedan gå vidare till kansliet och köpa ett par fotbollsstrumpor till.
Imorgon vet jag inte vad som händer faktiskt... Kanske ska ta kontakt med Ylva och se om hon vill springa, eller hennes förslag - cykla. Eller så kanske det blir en high school musical-kväll med girlsen i klassen @ Vendelas place. Vet ännu inte vilken dag det kommer att bli, men som sagt kanske imorgon.

Nu ska jag inte sitta här framför datan längre.

PUSS


Profilbild på facebook?!?!

portrait


svar till MaRiAAAA

Maria Amblä om socker:

Hihihihiih :* Men vi kan vara p12or tillsammans <3¨

Svar: jaa, mihihihihi :* ♥


Maria Amblä  om THE LIBRARY:
PROFILBILD NU!

Svar: Vad sööt du ee! men vi får se... Har några på "lager" ... :3 ♥

SNAAABB

Har precis varit ute och sprungit. Gick mycket bättre den här gången! Sprang precis lika långt men den här gången på bättre tid!
Idag ska jag antagligen vara med Lina som sagt, men jag har fortfarande inte hört av henne.... :/ Men om vi inte gör någe så tror jag att ajg ska gå och fiska med syrran, mormor och morfar. MYSIGT!
Nu ska jag hoppa in i duuuschen!!

PUSS

sju sorger


PICKNICK

HÄÄÄÄJ!!

Idag har jag varit med Ylva! vi bakade först chokladkakemuffins, sedan åkte vi in till humlegården. Det var så sjukt mysigt där! Satt och bra vaaaa. Lyssnade på musik. Flummade. Tog bilder med min systemkamera. Underbart.
Sedan stack vi till hötorget, köpte jordgubbar och ylva en McFlurry och jag en 10 kroners cheeseburgare. Vi åkte sedan till fåfängan, ett berg vis londonviadukten. Där var det vääääldigt mysigt och solen låg på hela tiden. HÄRLIGT!
Det blev matdax och vi åkte hem. Sedan efter maten träffades vi igen för att se INCEPTION som jag inte har sett tidigare. Det var faktiskt väldigt bra! Eller, iaf så långt som jag såg. Hann bara se halva ungefär, sedan skulle jag hem.
Har haft ne väldigt bra dag och bilder kommer att komma upp snart. SNART. Men vi får se när.

imorgon ska jag nog träffa Liiiinnaaa! Om hon bara kan svara på sms! *suck*
 
jaja, nu ska jag inte uppehålla er med mitt nonsense.

TJJOOLLAHOOOPP


Eve

Eveline om Thea day:
OMG LISA, JAG DREV PÅ DEN DÄR BILDEN AS MCYKET; SKULLE DU KUNNA TA BORT DEN??!!!!!!?!?!?!?!?!?!??
svar. Ja nu är den borta men tycker att den var sööt...<3

The day

Alice och Eveline kom inte ihåg om ni sa att det var några bilder som jag inte skulle lägga upp ,men säger ni till så tar jag bara bort dem! :)

Sööt Eveline♥


Där fick ni några bilder fler bilder kommer inom kort.
Men dagen i dag har vart jätte mysig.
Först så kom Sussie och Alice och mötte oss vid busshållplatsen där i från gick vi till Bastu sjön och då badade Sussie och Alice. Vi var där ett tag och sen så drog vi till forum jag och Sussie tog en läsk och Eveline och alice åt lunch. Vi gick runt och titta på lite tröjor hittade en för 10:- VILKET KAAAP! Orkar inte ladda upp tröjan..laat.
Men sen så drog vi oss hem mot mig och bytte om till badkläder då badade Jag, Alice och Eveline. sen behövde Sussie åka hem. Men då log jag Alice och Eveline och sola ett tag bara en snabbis hehe. Sen bestämde vi oss för att ta båten ut på sjön så då gjorde vi det och sen efter det gick Eveline och Alice hem. Så nu sitter jag här själv...mobbad, fast det är jag ju inte Mirre Rasmus och Fredrik sitter också här.
I morgon så åker jag till nåttarö, stavning?! Då kommer jag kanske inte göra något ''roligt'' inlägg kanske nåt/några mobilblogg inlägg, fast jag ät bara där över dan.

Nåttarö

Nåttarö
Ska äta snart så bye!
Kram Lisa

Sussie, Eveline, Alice och Jag

Dem flickorna ska jag träffa i dag, egentligen var det meningen att jag skulle träffa Matilda med dem också men hon blev sjuk :( StackarN, krya på dig Matilda!
Men det ska ändå bli en top dag, dagen började med vinsdsurfing, gick snabbt för mig i dag, nej nu ska jag sluta skriva om hur det går för mig på vindsurfing brädan varje dag, haha, ska fixa några bilder från vindsurfing brädan inom kort. Men ska äta nu sen drar jag i väg till Sussie.

Bilden är gjord jätte snabbt men nu måste jag skynda mig!
Kram Lisa


Vilket liv man kan ha?!

Har du förändrats ?

Du som liten
1. Vad hette din/dina första bästa vän/vänner? Mikaela, Vera och Maria, Minns att det nästa alltid var vi 4.
2. Vilken var din favorit rätt?  Pannkakor
3. Vilken var din favorit färg? Blå
4. Vart bodde du? Nacka
5. Vad tyckte du var det bästa som hänt dig?  Guldfis minnea har jag!
6. Vad tyckte du var det värsta som hänt?  Kommer ej i håg?! :o
7. Vad ville du bli när du blev stor? Delifinskötare och Frisör tyP? Haha random.
8. Vem/vilka var din(a) favorit(er)? Ja otydlig fråga men antar att dem menar personer? Men antar att det var mina bästavänner.  
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Kommer inte i håg vett ni.  

Nu
1. Vad heter din bästa vän/ vänner? Har några stycken men en av dem är Malin men som sagt har fler. 
2. Vilken är din favorit rätt? Sushi och Kykling.
3. Vilken är din favorit färg? Blå, Rosa, Vit, Svart, Grön, Turkos och Gul haha typ alla förutom Orange
4. Vart bor du? Nacka
5. Vad tycker du är det bästa som hänt? Mycket bra men en är när vi kom 2.a i Dalecarlia 2008 i 96.serie.
6. Vad tycker du är det värsta som hänt? Kommer inte på något nu?!
7. Vad vill du bli? Vet inte riktigt men lite roligt vore det att bli fotbollsproffs, fast det vill bara typ halva jag.
8. Vem är din favorit? Samma otydliga fråga i gen, men min familj och mina närmaste väner.
9. Vilket godis tycker du bäst om? Marabou digestive (men tål inte..)

Utseende
1. vilken ögonfärg har du: Vet inte och orkar inte titta i spegeln. hihi.
2. hur lång är du: Ungefär 158.
3. vilken hårfärg har du: Blont
4. långt eller kort hår?: mitt i mellan
5. piercingar i ansiktet: öronen..?
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: ljus blåa.
7. hur lång skulle du vilja vara: 164
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: kanske något blondare, men är nöjd med hår färgen i alla fall.
9. vill du ha kort eller långt hår: LÅNGT!!!
10. skulle du vilja ha piercing: Nej, om öronen räknas så vet jag inte om jag äns vill ha i öronen, för lat för att byta örhängen hela tiden. hahaha.

På senaste tiden har
Det hänt något som jag inte alls förväntade [x]
jag badat i vin [ ]
borstat tänderna med shampoo [ ]
släckt ett ljus med fingrarna [x]
gått på toaletten [x]
målat naglarna [x]
bajsat på mig [ ]
flyttat [ ]
duschat längre än 1 timma [ ]
suttit på toa längre än 1 timma [ ] hahahaha!
sovit i soffan []
ätit en myra [ ]
använt hårspray/hårmousse []

Så om ni har tråkigt läääss!!! 

Mirre jag och Julia. (Julia en av mina bästavänner)

En lite nyare bild på oss.

Jag i vintras eller typ våras, tyvärr så hittade jag denna underbart mjuka och härliga möss försent, pappas gamla Kram Lisa

H E L L O M Y F R I E N D ! ! !

När vare jag bloggade senast?? Juste i morse.
Men efter vindsurfingen (gick bra för mig (: ) så åt vi Middag och sedan så begav jag och mamma oss till Djurgården, men sen åkte vi till Söder tog en fika där och sen åkte vi hem, Mirre Pappa och Fredrik är och tittar på Djurgårde-något lag? Ville  inte följa med, och se djurgården. Nu tittar jag på How I met you mother, det är reklam. Det börjar väl snart i gen. 
Men här tänkte jag berätta snabbt om morgon dagen.
Går upp vid 8 för att vindsurfa måste gå upp så pass tidigt för att hinna vara med Matilda, Eveline och Alice (tror jag). 
Älskar min och Malins chatt konversition. 
Bara Engelska ;)

Endast liite av våran chatt konversation. 
Men nu börjar det igen.
Kram Lisa 


tråkdag.

Har inte haft en sådär superbra dag idag. Bara två bra saker som hänt. Eller tre kanske.
1. MIN GAMLA MOBIL ÄR IGÅNG IGEEENN!!! I'm freaking happy!! Jag älskar den mobilen!!!
2. Köpte lite grejs till Dalecarlia.
3. mamma och pappa gick med på att vi ska köpa en iPod + Urbanears till miiig! *GLLLAAAADD*

Lite dåliga saker har hänt också. Vill inte gå in på det, lite för personligt, men bråka lite med mamma och pappa. Grät typ floder. Men det är ordnat nu.

Just nu sitter jag och kollar upp iPods på blocket and such, för att jag vill ha en iPod nano 4th generation men de säljer man inte i butik längre!! så därför blir det nog en begagnad, men WTF?!

Glömde att säga att när jag, Lisa och Matilda var och såg på bio så gick vi in på monki och jag köpte två träjor som jag ÄLSKAR! och de var båda på 75% rabatt!!!


Här är den ena men hittade ingen bild på den andra... Men älskar dem!

har precis ätit middag - strömming som mormor och morfar fiskade imorse + potatismos, mmuuummssiii

nu orkar jag inte sitta här mer...

pusss


Morgon

Tjenare mannen och kvinnan hans!
Höhöhö.
I da blire som sagt vindsurfing vid 1-2 tiden typ. Så är vi väl ute till 4-5. Så då vet ni ingen updatering från min sida mellan de tiderna, men de kommer senare i kväll också.
Tumblr_lnbp50jfhf1qlaa6wo1_400_large
Kram Lisa

Have a good night!


GOOD NIGHT!
Orkade inte titta klart på filmen, eller det var mer att jag kände att jag inte ville vara själv uppe, haha. Långtråkigt.
Fortfarande väldigt pigg!
Jaja, ska försöka sova ändå.
Så hörs vi i morgon.

Allt är inget utan kärlek


Plånkan is at home

Yääs tittar på Solsidan säsong 2 just nu, har tittat på alla avsnitt från säsong 2 snart, bara de sista avsnittet kvar.
Ska bli a-sum dag i morgon med vindsurfing. I dag har jag ju inte gjort så mycket bara avrt på landet och åkt vindsurfing där sen har jag typ inte gjort något mer eller spelat spel också och tittat på solsidan ju. Är på slutet av solsidan nu, när Alexs sjunger, haha, så sjukt bra. HAHAHAHA!
Den hr veckan kommer vara ganska uppbokad.
I morgon Vindsurfing
Måndag Vindsurfing
Tisdag ut till en ö
Onsdag träffa Matilda om hon kan annars ut till björkvik sen kanske fotbolls golf
Sen så tror jag att jag ska träffa Emmy nån dag också och sen så ska vi till Göteborg på kvällen nån dag, alltså inte staden Göteborg.
Nu så ska jag titta på kvarteret skatan, grym film är det.
Ni är bäst ni som orka läsa allt.


MALIN SÅ UNDERBART FIN!
allt från mig just nu!
Gör ett inlägg när filmen är slut tror jag.
Kram Lisa

nu är jag

hemma och tittar på JAMES BOOONDDD

Fest hos mange mangemakers


Ja vad ska man säga? Hahahaha
Kram Lisa

Rubrik


Hahaha, Häärlig bild!
Kom hem på förmiddagen som jag skrev men orkade inte blogga då, var jag helt döööd....alltså trött.
Men det har vart härligt på landet, myysigt. I dag så vindsurfade jag också, det var 15 grader i vattnet, så om man ramla i blev det ganska kallt.. :) Men inte så överdrivet kallt... Men gick faktiskt hyfsat för mig.  
Tittar på TV nu. Vet inte riktigt vad som händer i morgon tror att jag ska köra vindsurfing om jag inte ska göra något annat.
Hoppas ni haft en bra midsommar.
Kram Lisa

Midsommardagen

Är så galet tröött! Var uppe lite för sent igår... Höhöh. Det var en väldigt fin midsommarstång vi såg igår och sedan när all dans var klar så gick vi hem och åt gottigottgott. OMNOMNOM. Vi satt uppe länge och mysade sedan.
Idag fyller min kusins halvsysters barn år! Grattis Alex! Han var här på morgon och vi grattade honom. Sedan åt vi frukost och nu bara SOFTAR vi. Ska åka hem senare på dan.
Hoppas ni har haft en underbar midsommar!
KRAMMMIIIISSS

OMG

JEDWARD VAR MED PÅ SOMMARLOVSMORGOOONNN!!!!!!!!!!!

Midsommarafton

Idag är det Midsommarafton! Det kommer att firas hos min kusin. Det kommer att bli supermysigt. Sitter här med deras Macbook just nu. Kärlek till denna dator. blir inte så bra bloggning idag.... men GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!!!
PUSS

Landet

På väg till Landet nu, eller farmor och farfars land, det är där vår familj ska fira våran midsommar. Det ska bli mysigt att komma ut på landet, tyvärr hinner vi inte åka ut dit så ofta eftersom att vi ofta har ganska mycket, och vill hinna vara hemma nån vecka-några veckor. Snacka om att jag längtar till Dalecarlia!! Ska bli helt sjukt kul där, som alla år! :-) Orkar inte mobilblogga mer men vi kommer bara vara på landet tills i morgon, vi åker väl hem på förmiddagen i morgon. Hörs när jag kommer hem :-D Ha en toppen midsommar! GLAD MIDSOMMAR!!!! Kram Lisa

MOT BUSSEEEENNN

-

a face with make-up



Nu har jag precis sminkat mig och ska snart äta tror jag. Måste äta innan vi drar iväg och jag måste gå 13.05 ungefär för att hinna till bussen.

lyssnar på monster om och om igen och det är så jävla braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Tisdag 21/6-2011



Kom på att jag inte berättade om Tisdagen, då jag var med Felicia.
Men Felicia kom i alla fall till mig vid halv 2 - 2. Då så började vi titta lite i en tidning.
Sen bestämde vi oss för att gå ner och bada, när vi badat började vi baka. När vi var klar med kladdkakan så började det spö regna så Jag Felicia och Mariagick ut i bilen och satte oss och åt kladdkaka, hhaha.
Fick ingen bild på Felciia typ men där har ni en halv dålig bild på henne...
Jag hade i alla fall fett kul med henne var längesen vi träffades också.
älskardigFelicia♥
Nu ska jag gå och byta om sen äta tror jag, inte alls hungrig men men.
Kram Lisa

a face without make-up


MYCKET



så jävla underbar. KÄRLEK TILL ER PARAMORE ♥

SOMETHING BORROWED

heter filmen jag, Matilda och Lisa ska se idag! ska bli superkul! Saknar de tjejerna ♥ men det var synd att eveline inte kunde vara med! och saknar dig också såklart!

Ska snart börja fixa mig i ordning. Tandborstning och sminkning. Försöker också komma in på facebook, men det "går inte att komma åt mitt konto" just nu. Suck.

kommer inte på något mer att säga... hahah, HÖRS!

PUSS


I want a reaaaal summer

Mx2 i Skype!

Pratar med Matildai skype och snart så ska Malin också logga in.
I dag så ska jag Matilda och Malin på Bio, det blir something borrowed men tyvärr så kunde inte Eveline.
Haha nu har jag skypat klart med dem och ska äta frukost. Klockan 13.20 så ska vi ses vid forum för er som ville veta haha, alltså ingen.

Malin, Elin, Jag, Ebba, Felicia, Matilda och Eveline ♥
bild från fotbollsavslutningen.
Kram Lisa

Drömresa-Vindsurfingbräda

Vet faktiskt inte riktigt var jag helst skulle vilja åka till för land.
Förrut vare bara Thailand jag tänkte på, tänkte framför allt på att få bada hela tiden och avra i värmen och få myycket shopping!! Thailand är ju fortfarande en dröm att få åka dit, skulle ju alltid vara kul.
Men nu tycker jag nästan USA våre så mycket coolare. Sen finns det ju massor med andra länder man har tänkt på som man även vart i också men skulle vilja åka till igen och så. Min dröm våre även att få titta på en fotbollsmatch i London. Finns så mycket man vill göra.
Där fick ni lite av mina tankar.

Ska väl inte vara uppe allt för länge i dag, brukar bli så trött nästa dag om jag vaknar försent eller så.
Men i morgon blir det i alla fall BIO tror jag om Eveline kan, men hon svarar inte på telefon heller, men ska i alla fall vara med Malin och Matilda ♥


Juste jag sa ju att vi var och titta på en vindsurfing bräda på lunchen och här har ni en bild på den.

AWESOME! Ska bli fett kul nu när vi har en bräda som är bättre och ett segel som är lite lättare.
Förra seglet som vi hade var väldigt tungt och svårt att få upp till och med min brorsa som är 16 hade lite svårt att få upp det, men man fick ju alltid upp det till slut i alla fall.
Nu så ska jag titta runt på lite olika bloggar ett tag.
Märket på vindsurfing brädan är en Viper som ni ser på bilden.
Nu så ska jag avsluta detta inlägg.
Kram Lisa

Solsidan säsong 2

Jag och Mirre cyklade i väg till Sickla och köpte den. SÅ nu är det Solsidan som gäller.
Dialog från cykel turen hem.
Lisa: Vi har solsidan maraton säsong 1 & 2.
Maria: Men det kommer ta fett långt tid.
Lisa: Oj juste varje avsnitt är 30 minuter och det är 20 avsnitt, alltså 10 timmar, haha, jag ba skojja.
Typ så lät det.
Men nu ska jag börja titta.


Kram Lisa

THE LIBRARY

Håller heelt med Lisa om att det var en av de bästa träningarna på länge! Var superkul!

Idag har jag chillat sönder här hemma. Tittat på tv och läst min bok. Har faktiskt bara 18 sidor kvar! Sedan har jag faktiskt också varit i forum och lånat lite böcker på bibblan. Men jag har haft en väldigt skön dag, men synd att man inte träffa någon. Men det gör jag imorgon! Då ska man träffa Lisa och Matilda, tror jag! Och det ska bli superkul!

Eftersom Lisa skrev lite om hennes bloggning den här sommaren så kan jag också göra det! Min kommer nite att bli den bästa, och det har ni redan märkt... Jag kommer väl att uppdatera ungefär så här i en vecka till, sedan kommer det inte vara så ofta längre... Men jag ska försöka!

PUSS PÅ EER!!


Cupcakes

Innan ugnen

Efter ugnen

Sedan började vi lägga på frosting/glasyr





Ganska många bilder :)
Men efter att jag och Mirre komit hem från pappas jobb och att pappa köpt en ny vindsurfing bräda :) Yääy! så bestämde vi oss för att baka cupcakes så du fick vi först åka i väfg och köpa ingridienser och sedan börja, ni ser ju resultatet där ovan.
Men orkar tyvärr inte göra något större inlägg, men var beredd på mycket bilder under denna vecka♥
Kram Lisa

@£$€{

Sofia om Träning:
haha, bästa på länge ;) <3
Lätt alltså, fett a-suum! ♥

Godmorgon!
Ida så ska jag och Mirre till pappas jobb. Ska få sushi till lunch. Gott vare.
Så vid 11.30 - 12 skulle jag och Mirre vara vid pappas jobb antar att vi lär åka hemifrån runt 11.
Får se om jag bloggar när jag kommer hem.

Kommer fortsätta blogg med ''normal'' updatering (alltså 1-3 inlägg om dagen ungefär) i 3 veckor till, men sen kommer updateringen bli lite fram och till backs. Eftersom det är då jag ska till Dalecarlia, Italien och antagligen Skåne? och där i från kommer jag inte kunna blogg, kanske slänger in ett mobil  blogg inlägg någon gång. Och kanske gör ett tidsinställt inlägg eller så då också. Så nu vet ni hur blogg updatering kommer se ut för mig under sommaren.

old picture. Jag och Hannah ♥
Kram Lisa

Träning

Var en PERFEKT träning i dag. Träningen var seriös med fokus på övningarna, men rolig också. Nerjoggnigen var pricken över i:t. Vi var tvugna att springa 2 varv som ner joggning så då började vi springa på ett led 1 och 1 sen så började vi göra lite övningar som te.x. vara ett flygplan, hahaha.
Tack för denna träning: Sofia, Malin,Elin,Carro,Mirre,Felicia och Michelle ♥
Kom precisa innan för dörren så nu så ska jag hoppa in i dushen.
Blöt men rolig träning vare.

JÄRLA IF F97 ♥
Kram Lisa

jempa, du är bra på att fotta duu


från skolavslutningen

NO GOOD

USCH NU BÖRJADE DET FET REGNA. OCH DET ÅSKAR OCKSÅ! MEN INGET STOPPAR MIG FRÅN ATT GÅ PÅ TRÄNINGEN. TRÄNADE JU I SPÖREGN FÖRRA VECKAN, OCH DET VAR SKIIT KUL. IBLAND.

Feeeliiicccccciiiiaaa

Just nu sitter jag med Felicia i köket vi har precis bakat, här har ni några dialoger från när vi bakade.
Det står ägg framme.
Felicia:
Lisa ska vi äta ägg?
Lisa:Ehh nej Felicia vi ska ha dem at baka med.
Hahaha, smart chey!
Lisa:
Felicia läs nästa sak.
Felicia:Smält smöret på låg värme, se upp så att det inte bränns vid står det.
Lisa:Okej, Kan du hälla upp 3 dl socker?
Felicia:Men jag måste titta så att smäret bränns.
Sen vare en sak till som jag inte minns just nu, haha!
Kram Lisa

TISDAG

hej!
Idag känner jag att jag har varit "nyttig". Har inte bara suttit framför datan hela dan utan gjort en massa bra saker!
Först vid 12 så stack jag ut och sprang! sprang faktiskt 5 km + att jag gick lite. Men jag är faktiskt superstolt över det för jag är inte direkt den "hurtiga" typen, mer typ soffpotatisen. Jag har också gjort lite fys.
Gjort pannkakor och sedan fixat disken.
Men nu ör jag väldigt trött och bara slaaaappar sönder. För ikväll blir sista träningen för mig innan Dalecarlia. För vi ska träna veckan innan men jag är inte hemma då... Men det ska bli superkul att träna!

PUSS


Det blir Felicia i dag

Har inte hunnit blogg, okej där ljög jag, hunnit har jag gjort eftersom så mycket har jag inte gjort, det är jätte skönt att bara chilla, jag har ju berättat om i går. I dag ska jag i alla fall vara med Felicia hon kommer hit och vet ej vad vi ska göra, men det får vi ta och bestämma sen, det har i alla fall slutat regna för tillfälet.

Old picture
I dag äre sista träningen... sen träning om 2 veckor tror jag?
Kram Lisa

never alone


spontaninköp

Hade det superbra med Tuva idag! Vi har testat mycket saker, skrattat MYCKET och ätit god mat (hamburgare). mina inköp var inte riktigt meningen att de skulle hända, men jag är nöjd ändå!

En liten, vanligt silverring som bara får plats på lillfingret, så alltså en lillfingerring (enligt mig) - Glitter
En pincett - Åhlens
Ett par örhängen, ett kors och ett järnplatta med ett hål som är ett kors... (vet inte hur jag ska förklara det...) - JC
Armband som är figurer, mihihihiihihihihihihihihihih, fast man ser inte vad de är för figur på mina.... - Ica Maxiii

I'm really happy!
imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra... Vi får se vad jag hittar på!

PUSS


Jag litar inte på DIG längre.

Dagen har sett ut såhär än så länge.
Vakna titta på TV sen spelade jag och Mirre spel morfar ringer och frågar om jag Mirre och fredrik vill komma upp till han eftersom att Filip är där och äta jordgubbar, haha. Så då var vi där vid typ 11.30. Sen var vi i morfars lägenhet ett tag och spela kort, sen vid 13.30 gick vi i väg och åt Thai mat. Men sen efter så gick jag Fredrik och Mirre hem. Nu är jag hemma kom hem för typ 15 minuter sen, och gör typ inget, tror att jag och Mirre ska hitta på något nu.
Kommer inte orka ladda upp flera av bilderna från skolavslutnigen, kommer kanske lite bilder då och då.   

Alice, Jag och Eveline ♥
Kram Lisa

forum nästa

shopppppiiiiinnnngg med Tuviluvisen idag. ska blir himla härligt! det är mest hon som är ute efter saker, men man vet aldrig! vi ska träffas kl. 12 och sedan bär det iväg.


Bubblor!



Kram Lisa

what a daaaay

Först på morgonen vaknade jag av att mamma dammsugade. Dampade lite. Sedan vid 10.30 gick vi (min familj alltså) ner till mormor och morfar för att träffa några finska släktingar som hade kommit. Det var mycket trääävligt!
Sedan vid 13 kom Lisa och Elin hit och vi snackade och tittade på film. Det var riktigt mysigt!
Vid 15.45 åkte vi till Felicia för att ha fotbollsavslutning. Det var superkul! Härligt att träffa alla underbara männsikor också.
Har precis kommit hem. Lite trött. Imorgon har jag faktiskt inget inplanerat! Inte på tisdag heller.. Men på onsdag skulle jag typ följa med Matilda och Lisa och bada. Men vi får se hur det blir med vädret...
Orkar inte skriva mer nu. Ha det bäääääst!


Regn

Herregud vad det regnar! Men tycker faktiskt det är lite mysigt. Ska ju träffa Elin och Malin i dag. Vi ska hem till Malin tror jag det var vi sa.



3 bilder från trädgården tagna för typ 20 minuter sen.

Fastnade verkligen inte på bild i dag...♥ Aja här har ni en i alla fall.
Men ska tydligen ta en bussen som går vid 12.30 typ. Så inte mycket bloggande från min sida i dag, inte från Malins heller tror jag, vi hörs i kväll!
Kram Lisa

NÅGONSTANS I VÄRLDEN KOMMER JAG ATT HITTA DIG


onödigt

Maten var underbart god. Har precis duschat, tycker alltid att det är lika härligt! uuh
Jag har verkligen inte gjorde någonting idag! jag har bara suttit framför datan... om man räknar bort när jag dömde såklart!
Men imorgon blir det andra bananer! Då ska man träffa bästa Lisa och Elin! Lisa och jag ska höra av oss till varandra vid 10 hade vi bestämt. Sedan kommer även mammas kusin från Finland imorgon, så kanske träffar tjejerna lite senare. Och på kvällen är det fotollsavslutning! MYYYYYYYYYS
Tror att det här blir mitt sisat inlägg för idag, men man vet aldrig!

PUSS
och sov gååååått


TACOO

idag blire taco till middag! så ska dra ner till tempo (en liten matvaruaffär som ligger där jag bor) och köpa tortillias (STAVNING??!?!?) och tacokrydda.

PUSS


snälla, inga fler lögner


Home

Kom hem för typ...ehhhmm 10 minuter sen. Är trött i dag med. Men i morgon så ska jag allt se till att vara pigg!
Tittar på TV och använder datan, socialt liv. Chattar i alla fall med Malin nu också. Treevligt.
Har som sagt lite bloggtorka. Fast jag vill blogga.
Men ska någ updatera lite mindre i 3 dar så kommer det säkert tillbaks det brukar ju vara så, men ni kommer ju fortfarande få några blogginlägg då och då skulle gissa på 1-2 om dan.


Fina Ylva och Malin ♥
Kram Lisa

skor

mamma och pappa kom hem för ett tag sedan från sickla och då hade mamma köpt gladiatorskorna jag ville ha! YEEY
Liora blev tyvärr inte de du gillade utan de andra, de hade dragkedja :3
och så här ser de ut!


299:- på skopunkten (vet att det är sämt kvalite där, men ibland har de faktiskt riktigt fina skor!)
GOD, älskar dem redan ♥

yelyah


Somewhere there in the dark, is you.

twitter? HELL YEAH

har precis skaffat twitter, så följ mig gärna där! men som sagt, skaffade precis, precis, så har inte kommit igång ännu....

Twitter

KRAM


familjen - det var jag


lördag

Hade inget bestämt när jag vaknade imorse så följde med till syrrans fotbollsmatch. Det var en cup som höll på så det bluir struligt (höhöhö) med planer, men det ordnade sig till slut. Men däremot så hade de ingen domare, så jag fick hoppa in! Mamma åkte hem och hämtade mina domargrejer och så började matchen. Det gick faktiskt ganska bra. Var ju min första 7-manna match, så var lite nervös, men det släppte sedan. Så där fick man in 150 kr! giiilllaaaa
nu sitter jag bara och chillar. Facebook och musik i öronen. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Vi får se.


älskade ♥

Bild från facebook


En bild som togs innan Sverige-Finlands matchen.
Snart åker vi iväg till Bålstad, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan vi åker.

Bild från romme♥
Nu ksa Mirre få datan
Puss Lisa

wooow

Såg precis att Linnea har lagt upp två fina bilder från skolavslutningen på hela klassen! and here you get one of them!



PUSS


TUVA

hade det underbart med henne. det är en tjej jag inte skulle kunna leva utan ♥ ÄLSKAR DIG

har inget inbestämt imorgon så ska kanske åka iväg till sickla och köpa ett par gladiatorsandaler. men vi får se. på söndag blir det iaf Lisa och Elin som ni vet. ska bli FET AWESOOME!

ska nog sova... eller snart iaf...


heey, tjejer! vi måste ses snart! ♥

Stockholm-Bålstad

I morgon så ska jag till Bålstad, för att vara barnvakt till mina kusiner, så inte mycket bloggande från mig i morgon, eftersom att jag och mamma åker hemifrån 10.00 i morgon!! Fast kommer hem vid halv 5 - 5 skulle jag gissa. Så på kvällen får ni mer bloggandet.
Innan middagen i dag så somnade jag var så sjukt trött.
Men det här blir i alla fall sista inlägget för ikväll!
GODNATT!!
I övermorgon så ska jag träffa malin och elin :D yeey!
Kram Lisa

Är mäd Eväline Ellä Mätilda och Märia

Bakar just nu, men vi har vart på forum och då var Hanna med, men hon gick förrut. Men nu ska jag vara social med mina fina vänner!
kort inlägg.
Kraaaaamm Lisa


DET REGNAR KOR

NU BÄR DET IVÄG TILL BÄSTA TUVA!
HÖÖÖRRSS NÅGON GÅNG NÄR JAG HA TIID


OOH , GOOOOOOODNEESSS , SNYGGARE KAN MAN INTE VARA!

summer feelings


klassdag - the opera



























de var några av bilderna från operan där vi var på våran klassdag! har en massa flerar från när vi var på djurgården och även härifrån, men dom får ni inte nu.

PUSS

BLUPP

hej all fina bloggläsare!
förlåt mig för min, verkligen USLA, bloggning! men jag har haft fullt upp när Liora var här.
så efter skolavslutningen stack vi hem till mig, fixade lunch och sedan bar det iväg till nacka aula igen, för att 8:orna skulle sjunga på nacka stadhus, typ... och så säger Johan (vår musiklärare) att jag också ska vara med! så där stog jag utan att kunna låtarna .... PINIGT! och alla 8:or undrade ju såklart vad jag gjorde där.
Vi drog direkt därefrån till sickla och åt sushi! det var nästan första gången för mig, och jag fixade bara att äta 5 bitar.... sedan mådde jag inte bra... xD 
vi åkte hem, via Järla skola vid deras avslutning och hemma sen så tittade vi på harry potter 5 och 6. Hon sov över och igår gjorde vi en massa chill saker som att, spela gitarr, köpte glass, tittade på harry potter 7 och myyste ♥ Hon åkte sedan hem och jag gick på träningen. Det var en underbar träning!! alldeles lagom. efter var det målvaktsträning som höll på i mer än en timme, och vi var bara två stycken, jag och elin. så vi körde skiiit hårt och det var asbra men man blev sjuuukt trött!!! och jag har inte stått på ett tag så jag har jättemycket träningsvärk....

idag är det pissväder, och det gillas inte! jag ska träffa tuvaa idag och vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir alltid kul. hon är en underbar person som jag alltid kommer att älska.
sedan imorgon har jag inget för mig, HÖR AV ER OM NÅGON VILL HITTA PÅ NÅGE!!!

och efter som det var skulavslutning i onsdags så var man ju tvungen att säga hej då till alla underbara människor! det var sorgligt... vi måste ses någongång på sommarlovet!!! ♥

Ohh goooood. jag är tröööööööött..


underbara snuffibanan, vi kommer att ha det AWESOOME idag ♥

Bloggtorka

I går sså blev det riktigt många inlägg, men i dag tror jag att det kommer bli en aning sämre pga att jag har bloggtorka vet lixom inte riktigt vad jag ska skriva om längre, har ni några tips?


Gaalet fin!

Vår kaka...hahah.

Vaknade i dag av att Mirre väkte mig, sen så nu tittar jag på TV, jävligt ointressant!
Kram Lisa

Godnatt

Tänkte bara passa på att säga att jag komme rupdatera så bar så möjligt under lovet, tror den kommer bli ännu bättre än vad dem vart, eftersom jag har mycket mer fritid nu.

Kommer ALLTID att minnas dig! ♥
klockan är nu 00.00 baallt!!! Haha oj vad onödigt skrivet :)
SOOV SÖÖTTTTT!!!
Kram Lisa

Facebook chatt med broder

Chattar med Fredrik på facebook just nu, hur töntigt är inte det, han sitter vid en data någonstans i huset och jag med en annan i mitt rum.
Har inte så mycket att göra under de här dagarna som kommer så  ni får gärna smsa om ni vill göra något.
I morgon (Fredag): Ingeet
Lördag: Till kusinerna antagligen!
Söndag: Elin och Malin, sen fotbolls avslutning.
(men vi har tydligen en träning till på TisdaG!!)
Sen har jag inte så mycket annat inplanerat under lovet förutom att jag ska till Dalecarlia cup och I talien och kanske till Matildas landställe i Skåne!!
Ganska chill lov faktiskt :)
Kram Lisa

Hurtiga Lisa?

Nu på kvällen har jag  haft 2 stycken träningspass. Först fotbolls träning sen så frågade mamma (på skoj) om jag skulle med ut och springa direkt efter träningen men jag sa ja då. Så nu är jag klar sprang 3 km, så mycket jag brukar springa, inte så mycket, men bättre än inget. Spang på 15.20 faktiskt väldigt nöjd, drog i från mamma också förra gången sprang jag på 16.25. Men nu så ska jag ääta, hihi tjoockt, sen så ska jag dusha.

I in Action!
Kram Lisa


Emmy Vesterberg ♥

Vill bara att du ska veta att jag är såå otroligt glad att ha fått lära känna dig.
Du ska veta att jag älskar dig enormt!

Underbara människa!
Kram Lisa


Tänk inte på vad som kommer hända, tänk på nuet

Hemma från forum nu. fick med mig 1 linne och 1 t-shirt. t-shirten för 50:- fyynd! och linnet för 99:- tror jag.
Visar de kanske senare. Men självklart fick jag inte med det jag behövde ett par sov shorts, hittade ett på H&M som jag ville ha men de fanns bara i M, L och XL. Var ofta så i affärerna idag.... Bara M, L, XL.
Men nu så ska jag och Mirre hitta på något, spela spel eller något?

Snygg tjej från i går...

Ännu en snygg bild från i går.
Kram Lisa

Nacka Forum / Forum Nacka

Hanna om G O D M O R G O N !:
lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ^^
kan du ladda upp lite bilder? <3
snäällla
Svar: Jodåå men jag tänkte göra de i lite olika inlägg blir lite roligare, men ska försöka lägga upp ca 5-8 foton per dag.

lika snygg.....eller vad??? haha älskardigemmyy!


I dag så ska jag och Mirre gå till forum och shoppa, vet inte riktigt vad jag ska ha.
Laddar upp flera av bilderna senare.
I kväll blire även träning, fett a-suum. Sista träningen, synd. På Söndag är det fotbollsavsluning hemma hos Felicia.
Just Felicia har skaffat en blogg titta hennes blogg.

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
Kram Lisa

G O D M O R G O N !

Skulle börja fixa med Felicias header igen, då jag såg den här bilden från weheartit.com
Tumblr_lmv98g09wt1qcrsn7o1_500_large
Patrik & Svampbob som skor!
Hur roliga är dem inte!
Kram Lisa

Smakprov

På 3 av bilderna vi tog i dag ♥

Nu sås ka jag börja med Felicias header :) ♥
Kram Lisa

Massor med bilder!

Vi har tagit 205 bilder i dag!
Så ni kommer få massor med bilder i olika inlägg!
Men självklart så får ni inte alla 200 men ska ta ut de roligaaste, lovar att jag kommer välja 100 bilder som jag VILL lägga upp, men kommer antagligen inte orka med så många...
Men här får ni en bättre bild på mig i min klänning!

Ignorera ansiktet TACK!

Jacka: Adidas
Klänning: Indiska
Väska: Ellos
Tajts: ??
Skor: Deichman
Kram Lisa

skolavslutningsklädsel







Kramar

the end of the old, but the begining of the new

HEEEJJ!!
strax är det SKOLAVSLUTNING!!! jag har fortfarande inte fattat.... det är helt sjuuukt! kommer sakna alla som inibängen! VI MÅSTE SES!! älskar er alla ♥
sedan blire ju sushi med Liiora ♥ tror vi drar till sickla, köper på take away och så sätter vi oss på någon fin plats ute. MYSIGT! men jag hoppas också att vädret blir bättre... det ska inte vara dåligt väder på skolavslutningar! hmpf.
Sitter just nu och redigerar och laddar upp lite bilder som kommer att komma upp här och på facebook!
ni får några här och nu från ROM!


vid spanskatrappan i Rom


vid Katakomberna - var underbart vacker natur där!


Colosseum, det mest coola vi tittade på tror jag...

jaja, resten får ni senare! ♥ ska ta och ringa ylvaa nu ♥

PUSS

dyngsur

träningen var super, det ända felet var spöregnet som varade hela träningen. Blev DYNGSUR!
men nu har jag duschat och sitter och äter macka. kommer inte på något mer att säga. Detta blev ett tråkigt inlägg. Men jag höjer det lite med en bild från klasspicknicken!!


myysigt vi hade det ♥


DAMN

det regnar.... så blir underställ på träning men kanske tar av mig det om det blir bättre väder. så ska dra om 15 min. ska bli så härligt!!! träffa underbara människor och få göra något som man älskar.
OOOHH, GAAASH KÄRLLLEEEKKK TIIILL AALLLAAAAAAAAA !!!!!!!!!


no teeth





MYCKET KÄRLEK

socker


Maria - jag vet att du tycker att det är p12, men vafaan, du måste erkänna att vi blev bra?! kärlek till dig ♥

motorväg

Dagen idag blev nästan så chill som jag sa! När jag kom till skolan började jag städa mitt skåp och blev klar efter typ 30 min. Sedan städade jag klassrummet lite och sedan var jag klar! så fick håltimme så jag, Ylva, Jenny, Blanche, Malin, Azzi och Magda till IP och pratade och mysade. Ni är så underbara tjejer! Sedan kom vi på idén att hälsa på våran underbara lärare som vi hade 4-6, för att han går i pension iår! Det är så sorgligt! det var supermysigt och vi sjöng för honom. Sedan gick vi tillbaka till skolan och gick på kultureftermiddagen. Den var faktiskt helt okej.
Magda hade inte bråttom till hennes buss så jag och hon satt och mysade på gräset precis bredvid en väg. mihihi, det var mysigt. Vi pratade om sommarn och en massa andra saker.
här hemma har jag ätit och började precis blöda näsblod och fyfan vad det blödde! fick knappt stopp påre... men det är okej nu iaf.  
ikväll blire träning och är supertaggad!! ska bli awesooome.
och Elin ska få sina 44kr som jag lånade igår, mihihihi.

imorgon är det SKOLAVSLUTNING!! det är helt sjukt... det här läsåret är det som har gått snabbast. kommer sakna alla ♥ men ändå är det fet skönt att sluta skolan... mlööhöh
efter ska ajg träffa Liora och så ska vi käka sushi någonstans (min present till henne) och sedan ska hon sova hos mig och vi ska titta på HARRYY POOOTTTEEEERR. kommer att bli bääääääääääääst!

nuu nu ska jag gå och checka min näsa lite....

PUUSS


bild från klassdagen tagen av Vendela ♥


Satan i gatan

Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu.
Längtar som satan tills i morgon den ända jag vet att jag ska träffa i morgon är typ Emmy, haha, men jag tror att vi skulle träffa några tjejer från 7c2 också och Vera och Linnea om de ville?.
Hihi lite smått kul att jag använder låt titlar/texter från låtar till rubrikerna.

Fina flickor ♥

2 bilder från grönan!
Kram Lisa

Letar efter något att säga som kan ändra allt


Klänningen, ingen bra bild.
Orkade tyvärr inte sätta på mig den nu.

Så ser klännningens mönster ut ♥

Skorna, köpte jag i går
Detalj!


Så kommer jag se ut i morgon!
Visar er en bild på hur jag såg ut med klänningen på i morgon!!! ♥
Kram Lisa

Sweetheart♥


Hoppas du mår bättre! Håller mina tummar hårt för att du mår bättre för varje sekund som går ♥
Jag älskar dig Matilda!
Krya på dig!!!!
Kram Lisa

Jag tänker på dig, jag skriver om dig

Hejsan hoppsan!
vilken bra start på inlägget hahaha :).
Skoldagen i dag går typ bara att beskriva med ett ord, seeeg. Visste inte ens vad klockan var blev chokad nu när jag såg att klcokan var 10 i 1. slutade antagligen runt 12.15 som sagt vet jag inte? Men orättvist att 7A inte ens gick i skolan 1 timme medans vi gick i skolan typ 3 timmar. Nu är i alla fall mitt skåp städat och ett klassrum städade vi även. Lovade Hannah att lägga upp en bild på min skolavslutningsklänning så jag ska väl ta och göra det i dag för hennes skull, annars hade det kommit upp en bild i morgon. I morgon kommer dagen spenderas med flera sköna tjejer, vet faktiskt inte exakt vilka som jag ska vara med, men vet ingenting hur dagen kommer se ut men den ska säkert bli skit bra! ♥ Nu gör jag typ inget, skulle vart med Issa och Matilda i dag, men Matilda blev sjuk  och sen så kännde jag att jag inte hade ork för det. Men jag kan inte fatta att det här året gått så fort, kommer sakna klassen under sommarlovet tror jag ♥
Här har ni några bilder från gårdagen. 

Jag och Elin på bussen♥

Fiiina Malin ♥

Elin, supersnygg!

Elin och Jag, det linnet ska jag antagligen köpa ♥

Jag och Malin ♥
Nu ska jag ta något att äta, tjocck, och sedan sätta på en bra film men i dag blir det träning! Hoppas verkligen på att den blir seriös i dag, är så trött på träningar som inte ger ut någonting, för att andra förstör ens träning.
Bara 2 träningar kvar innan fotbollens sommarlov, har börjat :(
Klänningen kommer i nästa inlägg, gör ett tindsinställt medans jag tittar på film, hihi.
Kram Lisa

klädsel


skärp - gina
shorts - H&M
linne - monki

(förlåt för cp-bild...)

flygande elefanter

HÄÄÄJ!
förlåt att jag inte har bloggat men jag har helt enkelt inte hunnit!
vi åkte hem från landet vid söndags lunch/eftermiddag. Sedan på kvällen var det ju då match på Råsunda, som Lisa redan har berättat om. VILKEN UNDERBART LAG MAN SPELAR I ASSÅÅÅÅ! kärlek till er alla ♥
igår hade jag nog edn mest chilla dan på länge!!
infotid
film - glee
lunch
glee igen
konsert i aulan där vi tittade på 8:orna och 9:orna, bara musikklasser. Myyys!!
sedan efter var jag ju med Elin och Lisa i forum. Vi hade det supermysigt! Tjejor, vi ska bara veta hur mycket ni betyder för mig ♥

Har sovmorgon idag till 10 så det är därför jag kan slänga in ett inlägg så här på morgonen. och idag ser dan ut såhär
städa skäpen och klassrum
lunch
kultureftermiddag
SLUUUTT!!!
så snart ska man väl palla sig iväg till skolan...

PUSSS


Städdag

I dag är det städdag gick upp vid åtta och var klar för typ 20 minuter sen. Så jag hade kunnat sova längre...
Sista dagen i skolan!! Sååååååhhääääääär tagggad!
Fast samtidigt har det nästan gått lite för snabbt, jag har faktiskt ingen enorm längtan till sommarlov, men Självklart ska målet vara att det här ska bli det bästa sommarlov!
Det fick sluta med en bild på Ella, okej en suddig bild på Ella.


Och en bild på Ella och Eveline !
Kram Lisa

Hur mycket jag älskar dig, går från dag till dag ♥

I dag har jag vart med två fina flickor! Malin och Elin heter dem. Är helt slut!
Jag hade en skoldag på ca 40+60+40=140minuter i dag.
Först åkte vi till Gärdet som tog typ 40 minuter. sen så var vi där i typ 1 timme, sen åkte vi hem. Kort varen.
men på gärdet så åt vi lunch och spelade brännboll, mitt lag vann med eller det svarta laget, som alltså var mitt lag, vann med 46-44 tror jag det var eller något sånt? :) Sen så bestämmde jag och Elin att vi skulle till henne och spela cod, så vi tog 401 till henne, men när vi var där så ville vi till forum istället. Så då bestämde jag mig för att först åka hem och hämta plånboken, och när vi skulle till bussen så såg vi att det gick en om 1 minut så då fick vi springa till plania, och oj vad jobbigt det var! Sen hämtade jag plånboken och vi drog till forum, sen gick vi till Malins skola ''hämtade'' henne och sen var vi i forum till 18.00 typ...
Nu har jag ätit lunch nej mena middag, och så skit trött, ska gå och läga mig tidigt i dag, börjar 09.30 i morgon med!
Tog några bilder i dag med mobilen, ni kanske får dem senare måste hämta kameran snart också, den är klar.
Kram Lisa


Bara för att....

ett onödigt inlägg blire.
Ska upp vid åtta i morgon, naaajs! :)
Börjar 09.30. SOVMORGON!
Ska ha picknik på gärdet i morgon med klassen, hoppas på att det blir lite fotboll också, men det lär det ju kunna bli? Fotbollsklass lixom.
Jaja nu är klockan 23.00 så GODNATT!
Kram Lisa

Malmö!

Nu är jag hemma från matchen!
Carro B fick gå in på råsunda och ta i mot priset, tycker att det var super bra att hon fick ta i mot det, super bar spelare och shysst spelare! Men man skulle ju inte direkt tacka nej till att gå in på råsunda. Men hon var såå värd det! :D Hejade på Malmö, var helt insatt i matchen, inte trodde jag at jag skulle vara det. hahaha! :) Men vilket lag jag spelar i, verkligen toppen tjejer!
Nu chillar jag bara är inne på facebook bloggar och lyssnar, det är så en kväll ska se ut!
I morgon så ska jag och Malin antagligen träffas, det kan behövas var ju ett tag sen satt...<3
Var typ 2 veckor sen vi sågs, fatta vi har inte ens sätts på träningar på 2 veckor eller matcher, för den delen heller...?
När hon kommer på träningar kommer inte jag och tvärtom.
Nej nu ska jag avsluta det här blogginlägget med en bild, på Malmö FF logga/flagga/märke. (vad säger man??)
och där hände det igen skulle gå in på google men råkade gå in på blogg.se.

Tack så hemskt mycket alla fina människor för dagen!
Kram Lisa

Kå.Bry.

Ingen match för mig min tränare hade tittat fel. Fett syynd. Jag som var sugen på match. jag var fett taggad.
Våran tränare hade även ringt Elvira och Sofia, så ingen av dem ska heller få spela.?
Jaja, ska i alla fall gå och titta Elvira och Sofia ska också vara där och titta. Aja det blir väl helt okej det också ♥ Men absolut inte lika kul...
Ni skulle ha hört min och Issas konversation(sägermanså?)
Issa-Hej(skiit trött!!)
Lisa-ehh,va Hej!
Issa-Jag fattar inte vad ska vi göra i morgon?
Lisa- Förklarar allt.
Issa- Jaha så vi ska alltså göra så så och så. (hon säger det jag precis hr sagt)
Lisa- äää, vaa eller förlåt jag hörde inte men vi ska typ göra så här. (berättar samma sak som jag redan berättat och som Issa redan berättat)
Så fortsätter det så, så det kan gå om Lisa och Issa pratar när de är trötta.
Har pratat gaalet mycket i telfon bara fram till nu typ 10 ggr har jag ringt/ folk ringt mig.okej, mycket för att vara mig!

Kram Lisa


Dagens åktur!

Godkväll!
Har inte jätte mycket att säga just nu, men i morgon så ska jag antagligen träffa, Matilda och Isabelle. Sen så ska jag även spela match med lag vit :) tror jag.
Det ska bli fett kul känns som det var åratals sen jag spelade match med F.97 det var typ 2 veckor sen??
Vet faktiskt inte riktigt.
Är fett trött nu, sås ka sova.
Dagens åktur på grönan blir någ LYKTAN!
Helt perfekt för mig!

Godnatt!// Lisa

Pictures from Yesterday!



Vilken glass ska jag ta?

aha, en calippo ! hahahaha :)


Matilda och jag ♥
Fredagen började med en chill skoldag och sen så åkte jag och Matilda hem till mig och badade sen kom Eveline efter en timme, typ. Vi gick i väg och köpte glass tog en promenad på bryggan och träffade Ella, och då invitade vi oss själva, Nej såna är vi inte, haha men Ella frågade om vi ville bada med dem så då hämtade vi bad kläder och gick ner i gen. Så där var vi i typ 30 minuter.
BILDERNA ÄR TAGNA FRÅN EVELINES BLOGG OCH DET ÄR ÄVEN HON SOM FOTTAT! KLICKA HÄÄÄR!!!!

Just nu tittar jag på Mamma Mia med Mirre, så nu ska jag lägga i från mig datan.
Kram Lisa

Är du äkta?

Det är frågan ja?

Men nu kom morfar så ska gå och hälsa orkar kanske inte blogg så mycket´i kväll, men det får ni förstå har inte träffat morfar sen i höst!
Ha det bra!
Kram Lisa


baaadaaa

Imorse dömde jag min tredje match och det gick super!! Så nu är 120 kr inkasserade, KASHING. Sedan efter matchen stack vi till landet. Det är supervarmt här och jag har precis badat för första gången år!! Det var faktiskt helt okej, lite kallt men ändå skönt! Och jag vet att jag är sen.. Alla har typ redan badat flera gånger. Jag börjar även lite känna av min allergi. Ni kanske inte visste men jag är allergisk för timotej, ett sorts gräs, och gräs allmänhet. Så det kliar lite i ögonen.... Sedan är det här det först inlägget jag gör från mammas iphone!! Tänkte lägga upp några bilder från våran badplats här, men sedan visade det sig att det inte gick.... Men ni får klara er utan. Nu ska jag fortsätta chilla loss här. PUSS

En dag på Grönan!

Förlåt för 0 uppdatering på bloggen. Men i går var jag med Matilda och Eveline efter skolan eller Eve kom efter ett tag, vi badade med Ella och hennes kompisar ett tag också. Så det var väl trevligt. Sen vart det bort till granarna. Jag Ida och Mirre ha det suuper, men när vi skulle bada så fick jag ont i magen.... Så jag gick upp Mirre och Ida stannade då kvar och badade. Då slutade allt kul. Jag gick hem hade sjukt ont i magen och till slut kräktes jag. Satt matchen i dag var jag inte med på. Men kände mig bättre efter att ha dushat och ätit frukost, då så bestämde jag mig för att föölja med till Grönan, tyvärr så sträckte Ebba benet och kunde inte åka med, sen ringde vi runt till massor av folk om de ville följa med mig, Eve och Matilda, men ingen kunde. Men vi 3 åkte i alla fall, är super nöjd med dagen. I dag har även morfar kommit hem så det ska bli kul att träffa honom! Bloggar mer när jag har en dator. Tycker ändå det här blev långt med tanke på att jag bara har mobilen. Snart dör den också och snart är jag framme. Kram Lisa

kort

förlorade med 2-1 - det var de så inte värda, men jag gjorde mål! mihihihi
har galen ont i huvudet
slog i mitt knä när en tjej fällde mig, så har galen ont nu
fixar och trixar med mammas iphone
är trött
imorgon ska jag döma en match på förmiddagen sedan ska vi nog åka till landet
ska nog sova strax
jag känner att det här blev ett väldigt tråkigt inlägg

giiillllaaaaa

MAMMMAA HAR FÅTT SIN IPHONE!!!!!

twist


djurgården

HEELLUUU

idag var det klassens dag i skolan. Först på morgonen missade jag och fanny bussen till slussen, jag sprang till nästa station men missade den där också, men var nära. vi tog en annan buss och kom lite sent. klassen hade redan dragit iväg, vi var fet dissade! men vi hoppade på en buss som gick till kungsträdgården och sedan så kom vi äntligen fram till Operan! vi var där och fick kolla in lite coola saker.
sedan gick vi till djurgården och åt lunch. hade med min systemkamera så tog en massa fina bilder! kommer upp snart....
vi spelade brännboll mot parallellklassen men vi förlorade med 9 poäng.....
tog båten till slussen och sedan bussen hem. nu  har jag ätit, dammsugat och kollat igenom bilderna på den andra datan. snart bär det iväg till en match med 96 mot Saltis. SKA VIIINNNAAAA

det här blev ett väldigt tråkigt inläggg



PUSSSS

snart

blire picknick med klassen!! vi ska bada, ha akution och myysa. ska bara packa det sista och sedan så åker vi. ska ses vid Måsungen vid 18. mysmysmyyys



PUUUUUUUUSS

förvirrad i en magisk värld


Anna

Har vart och badat med Anna nu i alla fall, ligger i sängen nu med Mirre brevid mig, hon försöker kunna lära sig alla i min klass. Hon lyckas inte bra. Nu ska hon hämta sitt klassfoto. ååhh, fett vundsjuk på Anna hon slutar idag.
Men i morgon kommer dagen se ut så här:
Fotboll antagligen 7c1-7c2 eller hoppas i alla fall på det!
Matte och NO men vi bygger svävare!
Engelska och Svenska vi ska titta på film!
Någon?? annars chill hemma!
Hem till grannarna och äta middag!
Är fortfarande så otroligt GLAD!!! :D
Förstår om ni är nyfikna men jag berätter som sagt på Tisdag eller Onsdag, om ni har tur på Tisdag!
Nu kom Mirre med sitt klass foto.

Kram Lisa

soool

nu sitter jag hemma hos ylva och sooolar!!! och vi ska typ äta glass nnu, mihhiihi
hade So-prov och det gick faktiskt ganska bra!! fick tillbaka matteprov också och fick två fel...

jaja, nu ska vi sola och bliii bruuunanaaaaaa

Happy Smile :)

Gissa hur glad jag är, jo suuper glad! :) :) :)
Kan inte berätta pga att inte alla får veta just nu, men berättar när det är sommarlov!
Supermegaaglad! :)
Är i alla fall hemma nu kom hem för typ 15 minuter sen.
Som sagt ska jag kanske träffa Anna i dag, men det bror ju på om hon kan. HOPPAS! :)
Hon skulle ringa eller smsa mig vid 13.30 eller något sånt tror jag? :)

En bild på Elin, tagen hmmm.....minns ej?
Kram Lisa :)

Isabelle och Lisa

Här får ni lite bilder från förra Torsagen eller nej juste förr förra Torsdagen!

Bad i batusjön!

Haha, snygg isabelle!

Jag.....punktslut!

Issa

Lisa
Älskar dig!
Kram Lisa


sista..

nu blire sista inlägget från den här datan! iaf för sommarn. vi får ju tillbaka dom efter lovet.
och sedan blire So-prov.... NERVÖÖS
nu börjar vii...... DUUDUUDUUUUUU. hej då datan.

Rätt start på dagen med rätt kommentar!

Sofia om Nu förstår jag hur mycket du betyder för mig ♥:
Det tycker jag också, DU & LISA! Jag tycker båda ni, :* <3

Svar: Läste kommentaren nu på morgonen blev jätte glad Sofia du är fan awesome! Älsar dig Sofia ♥


Godmorgon!
Nu är jag klar eller vad klar för ett bra tag sen, somnade tidigt i går, satt jag behövde inte snooze/a.
Smsar i´med Anna nu och har precis smsat med Elin :)  Anna och jag kanske ska ses i dag!
Var grymt längesen typ 1 år sen eller okej lite mindre. Bussen går inte förrän 07.51, har sovmorgon i dag till 08.15, yääy -.-'. Dagen i dag är gaalet kort, 12.40 som varje Torsdag! Inget mer att berätta.
Kram Lisa

ett inlägg

nu har jag sittit och pluggat romare i evigeheter! så kände att jag var värd en lite paus. så nu blire fb, bloggning och spotifyy!

imorgon är det sista vanliga skoldagen för mig! vi ska lämna in våra datorer första lektionen (NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!) och sedan har vi Matte (få tillbaka prov), So (prooov), lunch och sedan engelska med Glee! det enda jobbiga är väl So-provet...

på fredag är det klassens dag så då ska vi dra först in på studiebesök på operan, sedan promenad och picknick (stavniiiing??) på Djurgården och brännboll med parallellklassen. myss ♥

imorgon kväll är det också typ "fest", rättare sagt klasspicknick (STAVNING?) !! det kommer verkligen bli mysigt. hoppas jag.

ooh, fan, nu fick jag huvudvärk... prutt... nää, nu kan jag itne sitta här och oja mig! Detta blir nog sista inlägget för dan och sedan blir det sämre update från mig eftersom jag blir av med min skoldata....

PUSS PÅ EEER


kärleek till diig

issa om duktigt:
malin, du är värd det! det tkr jag iaf :)
Hur mår foten/ du?stukade du den...elr vad hände? <3
Puss älskar dig :* <3

Svar: ni är för sööta!! ♥ mycket kärlek till er!!!
         den mår bara bra! har inte kännt av någonting på hela dan! jag stukade den bara, men det    knakade till när det hände så jag trodde att den var bruten men det var den inte, *pjuuuh*
älskar dig också! ♥

Sista inlägget för i dag NU!

I dag var sista bildlektionen med min mentor, hon ska nämligen sluta. I morgon kommer vara sista lektionen med henne, mentorstid, kan inte riktigt fatta det, hon har vart den BÄSTA bildläraren jag haft, jag har i alla fall blivit ganska nöjd meb ALLA bilder jag gjort under 7.an.Det kom som en chock när du sa att du skulle sluta, jag trodde vi skulle få ha dig i 2 år till, men så blev det inte. Kommer faktiskt sakna henne <3 Kram Lisa

Nu förstår jag hur mycket du betyder för mig ♥

Hmm......Malin vad menar du vad vi sa?
eller vare typ att vi hade sagt i skolan att vi tyckte du skulle kunna ta i mot all fair priset? eller, Malin  svara gärna i detta inlägg :) <3 puss älskardig ♥

Malin, Svar: Japp, och ni förstår inte hur rörd jag blev ♥ älskar er myyyyycket cheyer!

Galet hur trött jag är vill gå och lägga mig nu, men det kommer jag ju inte göra ska bada snart och sedan får jag se men inget mer inlägg i kväll!


Saknar den här dagen♥
Som ni ser har pricken dykt upp på båda de här bilderna!
Men nu är den på tvättning, säger man så?? haha, aja.
Godnatt !

PRRUUTTT

min gympaväska är borta. dosläfgnasognlköfmmg

men nu sitter jag och pluggar, seeeeeeeeeeees


I thought you was better than this

Ni anar inte hur trött jag är just nu. eftersom att jag inte somnade förrän 23.40 i går typ och skulle upp 06.30 som varje morgon dårå. Men Linnea har i alla fall och i kväll blir det pizza, tjockt najs! Var fett längesen jag åt det, fast ändå inte så sugen på det. Seriöst jag bara njuuster av de sista dagarna just nu. Varje dag går riktigt snabbt. Måndagen och Tisdagen kommer man ju knappt räkna som skoldagar emna är mentorsdag och ena är skoldag.
Hoppas ni mår bra och känner att sommaren är här nu. Men guud så länge sen det var jag och Linnea träffades så det behövdes verkligen här hr ni bilden från förra gången vi träffades.


NB


Med denna tjej sitter jag med nu ♥
Vi sitter bara och chillar med varsin data, social är vi!
Men skolan gick väl bra i dag, den gick fort förutom So.n. Vi ska spela teater för 7c2, snacka om att skämma bort sig. Vi ska spela en teater om att kvinnorna ska kärleksvägra, alltså inte ha sex förrän männen förklarar fred. Jag spelar Man 1. Typ 2 repliker har jag, men om Lina blir sjuk som jag verkligen inte hoppas att hon blir så har jag typ 20 repliker?!
Har inte så mycket mer att berätta nu, eller berättar om matchen senare.
Kram Lisa

blupp

Magda om MALIN IS BAAAAACK!:
OMAGAD (ser ut som magda, hihi), du har helt rätt! Men snart är det sommarlov, då kanske vi kan träffas? Typ nån gång första veckan på sommarlopvet? <3
Svar: JAAA!!! :D <3 med kanske en större photoshoot (stavade jag rätt??), eller?? :D <3 älskar deeej

Bulgariens folk- och dansmusik

nu är musikprovet avklarat och jag är lite små irriterad..... men der känns ändå ganska bra... nu har jag engelska och vi ska skulle ha tittat på Glee, men nu ska vi inte det! hmpf....

Malin goes GLAD

Death Cab For Cutie har släppt ett nytt ALBUM! namnet på det är Codes and Keys. Har inte hunnit lyssna ännu, men det måste ju vara super, eftersom Death Cab For Cutie är SUPER! Ni som inte har hört de tycker jag ska göra det för då har vi verkligen missat något. Här får ni ett smakprov!
KÄRLEEEEEEEKK

duktigt

Hade ju träning igår och det var underbart att träffa alla underbara människor!! och Issa, Elin och Lisa, det ni sa... jag är rörd. Tycker ni verkligen det? i såna fall... NI ÄR SÅ SÖTA! älskar eeer myyyyyyyyycket
men sedan precis i slutet då stukar man foten.... DUKTIGT! det knackade till och med till, så jag var helt säker på att den var bruten... men det var den inte som tur är och nu gör det inte ont längre!
Idag ska jag mest pluuggaaaa! jag har ju musikprov idag och sedan imorgon är det SO-prov.... Suck... Jag orkar iiiinte!!! men det är sista provet för i år, så ska kämpa gäärnet och sedan kan man slappaaaa !
och på fredag blir det match med 96. vi ska möta Saltis, så då ska vi fanemig viiinaa!! jaja, nu har jag So. pluggar till provet....
PUSS
min sööta älskliiing ♥

TACK!

för alla fina och söta kommentarer, KÄRLEK TILL ER

On way home!

Nu är jag på väg hem från matchen, det var verkligen super kul att vara där! Man tackar ju heller inte nej till en chans att stå 5 meter i från Zlatan! Berättar mera i morgon, det hära inlägget är mest för att ni ska veta att jag fortfarande tänker på bloggen...hahahaha! Kram Lisa

Sverige-Finland

Den matchen ska jag se på ikväll så om 1 timme ska jag börja åka mot råsunda.
EM-kval är det.
Här får ni några Sverige bilder.



Förlåt för det dåliga bilderna/fula bilderna. Men har ju bara min mobilkamera just nu...
Skoldagen går att beskriva med ett ord varm.
Men den har också vart kul eller rättare sagt chill, det gick väl hyfsat på fotbollen, men är ändå inte super nöjd över jojo testet kändes som att jag kunde orkat mera. Men det andra testen gick väl bättre.
Kram Lisa

MUSIKPROV

har musikprov imorgon .... LÄÄSKIGT! det är om folkmusiken i världen....
håller på att plugga det nu innan träningen, så hemma ljuder musik som låter t.ex. så här....


Haka - Nya Zeeland


Mbira - Zimbabwe (afrika)

häääärligt

Men snart blir det träning , YEEESS !!

MONSTER

nyy singel med bästa PARAMOOOOOORE!



UNDERBAAAAAAAAR ,, ÄLSKART!!!

outfit and facelook for the day






Linne - Fått av kusinen
kofta - Gina
Shorts - H&M
Skärp - Gina
Solglasögon - Ray Ban
Klocka Claes Ohlson (fråga inte)

P.S. ni kommer inte att få så mycket bilder av mig, för jag har ingen riktigt bra kamera just nu, den bästa är webkameran som jag använt på dom här bilderna ♥

villll

snart igen underbara!

matte-presentation

CHECK

SERIÖÖÖÖÖÖST

MÅÅÅÅÅÅSTE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

MALIN IS BAAAAACK!

heeellluu alla underbara läsare !!!
jag vet, jag har inte bloggat på AAAAGEEESSS !!!! Känner mig så sjukt taskig mot Lisa som har kämpat med en massa blogginlägg! DU ÄR SÅ DUKTIG ÄLSK ♥ men grejen är den att ..... JAG HAR VARIT I ROM, ONSDAG-SÖNDAG! har haft det så sjukt superawesome. det var typ 30 grader och solen gassa heeeeeela tiden!! liten bränna har man nog faktiskt  fått !
men man har ju sett en massa fina och coola saker som Forum Romanum, Colosseum, Katakomberna, Patheon och en maaaaaaassaa fler saker !
Kommer kanske lite bilder, men inte på ett tag iaf.... måste fixa över dom från en kameran till en data sen till en annan data .... hehe,.... Men har några riktigt härliga!
Och ni läsare, NI FÅR GÄÄÄRNA KOMMENTERA MYCKET ! det blir man alltid glad av att fåå
Men nu ska jag försöka få upp min update till HÖGT!!!
Idag blir det träning efter skolan, så jävla härligt! har inte alls tränat mycket på senaste tiden så är sjuukt taggad !!
och måste träffa lite underbara människor som man inte har träffat på EVIGHETER!!
Snart ska jag och Liora gå och käka SUUUSHI ! gav henne det i födelsedagspresent, att jag ska bjuda henne på det :D ska blii feeeeeeet myyys ♥
och Magda och Ylva, seriöööst, har inte vi planerat att vi ska göra något i typ 3 månader? men det är typ aldrig så att alla kan samtidigt....
men det är inte bara ni, det är en maaassa andra människor också, VI MÅSTE SEEEEEEEEES!!!
gaash, vad jag känner att jag bara skriver en massa onödiga saker... -.-'
nu ska jag ha svenska iaf ;)
PUSSSS
fotograf: Magda Stenlund♥

Blommigt linne

Nu är jag hemma, hemskt att tänka att det är skola i morgon....<3
Men sen är det bara en vecka kvar till ett lov på 2 månader. Göött!
I dag har jag i alla fall först vart och vindsurfat vi var nere i 2 timmar typ. Sen åt vi lunch hemma spela spel och åkte i väg och körde minigolf i siggesta gård. Så nu är vi hemma. Ska ätta snart också. Längtar verkligen inte till i morgon. För det första så ska vi på fotbollen ha massor av olika tester typ jojjo testet och barist eller vad det nu heter? Den här lång helgen har vart skiit bra! Har haft mycket att göra alla dagar förutom i Torsdags, men det är skönt med sånna dagar också.

Nya linnet på där*
Kram Lisa

Jag Hannah Elin och Mirre

Sofia om Låg updatering i morgon också:
gud vad söt bild! jag dööööör, det är du, mirre, elin och hannah va? <3

svar: Japp det är det, men sööt på mig varen inte men på de andra ja! :) <3
Kram Lisa

Låg updatering i morgon också

Ingen bloggning under dagen har det vart men berättar om dagen nu.
Vaknade vid 10, titta på TV och åt frukost sedan så gick jag Mirre, Fredrik, Martin och Hanna till forum. Var där 1 timme eller 2, tills halv 2 typ. Åt lunch sedan så kastade vi lite pil och efter det så spelade vi kubb och efter det kort. Sen åkte vi iväg till mormor och åt middag där, spela kubb, hoppade studsmatta och badadde. Har precis tittat på en film, fast kunde inte titta mer, skulle ändå bara somna då hihi. Gaalet trött. I morgon så ska jag upp vid 9 för att vindsurfa, får se om jag vågar det, hahaha. Sen ska vi åka till björkvik, så i morgon lär det bli dålig updatering.

Gammal bild* Gud vad jag minns den dagen då vi 4 gick till Ica Maxi.
Haha och lite sjuka saker hände. hahaha! Så roligt vi hade då ♥ ♥ ♥ ♥
Kram Lisa

K på hög nivå

Hej allihoppa vaknade precis för typ 1 minut sedan. Haha, det roliga är attd et första jag gör när jag vaknar är att blogga är fortfarande grymt trött. Ska väl läsa lite nu kanske och sedan pallra mig upp. Chattar med Linnea på facebook också. ooo jävlar vilket k inlägg!
Därför ska jag inte fortsätta skriva massor med onödiga saker som inga bryr sig om.
Kram Lisa


Bränt mig.

Ligger i sängen med datan och är inne på facebook, eller oj då det avr jag visst inte, haha, bra koll!
Innan jag gick och la mig här har jag splat kort och Tv-spel, men eftersom resten av de i min familj är kvällströtta så ligger säkert dem och sover förutom min bror dårå och mina kusiner. Nu ska det inte låta som om jag våre värsta kvällsmänniskan för det är jag verkligen inte, klara inte av att titta på film när jag ät trött alltså från halv 12. hahaha. eller brro ju på vilket humör och så också. Tänkte faktiskt börja läsa på Bara inte du nu igen. andra gången nu, har ju typ redan läst allt. Är heller inte riktigt inne i min läs period just nu.
I går så bränsde jag mig och jag kan säga dig att det kändes i dag, ajj.

Jag i Grekland i sommras.
Ja nu vet ni typ vad jag gjort och avd jag ska göra, kanske sommnar nu direkt, fast tror ej det.
Vi hörs i morgon.
Kram Lisa

Fashion by H&M




Kram Lisa

Fina männsikor!

Ja just nu tittar jag på solsidan. Vill egentligen spela Tv-spel, men Fredrik hare just nu, hahaha.
Kusinerna är här nu, dem kom när jag var på match. Sjäv tycker jag att jag spelade helt OK, inte helt nöjd...?  Men kände mig bättre som målvakt i alla fall.  Var det i andra halvlek, men gud vad det var varmt att spela!
Vi har även vindsurfat i dag, eller dem körde, sen när jag skulle sitta på brädan när pappa åkte så ville jag testa dra upp seglet bara, det är ganksa tungt, men jag fick upp det, yeey! Sen så åkte jag inte så mycket. Men som sagt testade typ 1 gång. Men det var skiit kul!♥ Vet inte vad jag ska göra i morgon eller på Måndag? så om någon vill  göra något under de 2 dagarna får ni gärna smsa mig...♥

Jag saknar dig ♥
Kram Lisa

Sommar!

Sommarn är här!
Gryymt härligt, i dag så ska jag bada, spela match och bada. Funderar till och med på att gå ner och bada nu, morgon dopp, haha. Men större delen av dagen kommer ägnas på fotbollsplanen samling vid 11.15 eller något sånt? sedan matchen börjar 13.45 till 14.00 ungefär. Sen så är jag hemma vid 15.00 typ. Satt ingen bloggning mellan de tiderna.

Även en outfit från någon gång i vintras/våras.
Tröja-Gina Tricot
Byxor-JC
Kram Lisa


Friday

Godkväll!
Har inte gjort någonting på kvällen...eler tittat på Sverige-Moldavien nu lyssnar jag på musik och känner för att sjunga med  till alla låtar, men icke då väker jag de som ligger och sover hahhahaha.
Men ska väl också sova snart är gaalet trött nu. Ska spela match med 96.orna i morgon, INte taggad.. Nu börjar jag bli nervös. Hoppas för gudskull inte mitt knä är cepe i morgon, kusinerna kommer i morgon med. Det blir ju kul också.

Saknar er ♥
Kram Lisa


Ny Kategori!

Känslor.
Har lagt till några inlägg dära nu, satt den inte är helt tom.
Kram Lisa

Världen våre allt tom

Tumblr_lm84qxg5eg1qhn0nao1_500_large

Moldavien - Sverige

För snacket börjar nu, ska väl titta lite halft på för snacket. Har ätit middag nu, sen har jag väl inte så mycket mer att säga förutmo att jag har fixat ett litet ''mode'' collage.

När jag och Isabelle var på forum på en shopping dag typ ♥
Kram Lisa

Min dag i bild och text!


Emmy och Sofia ♥

Flowerpower!

Emmy ♥♥

Gaalen Sofia och EmmY! :) ♥

Sofiia ♥♥

Sofia blommar Emmy's hår <3

Emmy's hår ♥

Sofia och Emmy ♥♥♥♥

Sofia och Jag ♥

Sofia och Emmy ♥

Emmy, jätte sööt!!! ♥
Den här dagen har vart skit bra!
Först så körde vi något spel ute på trädgården och sedan gick vi ner och badadde var där nån timme eller så, sen gick vi upp åt lunch var ute prata lite åt kaka som pappa bakat oh sedan bestämmde vi oss för att gå ner och bada/sola igen, då badade vi mycket mer, fast klcokan var redan 16.30 då. Så dagen gick riktigt snabbt. Men sen så spelade vi lite trumpet haha, eller Emmy mest. Emmy du var jätte duktig, haha  ♥
Sen gick Emmy och Sofia till bussen och nu har jag hunnit ladda upp alla bilder, från mobilen, och tittar på hål i väggen, finns jätte gamla bilder på mobilen som jag inte laddat upp, kan ju göra det lite senare.
Jag älskar er Emmy och Sofia!
Kram Lisa

@ my house

Sofia och Emmy kommer hit i dag, då ka vi bada, har vi bestämt men annars inget mer, vi får ta det som det kommer, hoppas på att vi ska vara ute mycket i dag♥

Sofia och Emmy ♥
Kram Lisa

Godenmorgon!

Är vaken nu och har ätit frukost jag var fett snabb i dag, haha, vaknade halv 10 och har redan ätit frukost.
Ingen anning när Emmy vaknar men jag bad Sofia gå upp vid......ääh minns inte vilken tid vi sa.

Det fick bli en bild på Elin och Malin från när jag och Malin sov över hos Elin ♥
Chattar i alla fall med Emmy nu,guud vilken tid det tog för mig att skriva det här inlägget, började meed det vid 10 haha, okej jag var inne på facebook också ;) ♥


Jobbigt läge


Jobbigt läge för er hur ska ni veta vem som är vem Linnea?? Kan i alla fall berätta att hon som står överst är Linnea Norman Bergsmarks och hon som står underst är Linnea Sunnemark, Malin får rätta mig om jag har fel på hennes namn?
Lättare för er nu också.

Om någon känner före så kan ni ju skriva om jag har skrivit fel på era namn, TACK!
Har länkat några fler bloggar nu också, satt tita in på dem också. Skriv om ni vill bli länkade också, kommer inte på så många blogar just nu så det är bara att skriva.
Sista inlägget för i dag, för om 15 minuter blir det i morgon. 7 inlägg bra jobbat!
Kram Lisa

20 Maj 2011


Från dagen då jag var med Ella och Eveline tror att det var typ för 2 Fredagar sen eller något sånt? Juste 20 maj vare, på min namsdag, hihi :) ♥
I morgon blire som sagt Emmy och Sofia, skööna tjejer båda två. Dagen i morgon kommer säkert bli SUPER!
Ska faktiskt gå och lägga mig snart är jätte trött plus att jag ändå inte vet vad jag ska göra just nu.
Cred till min updatering i dag! Faktiskt 6 inlägg om man räkanr med det jag skriver just nu. Har inte så mycket mer att säga i dag förutom att jag ska träffa Felicia under de här dagarna också, jag frågade henne om vi kunde ses på Lördag, och då kunde honmen klantig som jag är så har jag match då, får väl se om hon kan någon annan dag.
Kram Lisa

Älskling!


Fick lämna in henne i 2 veckor nu. Så inte mycket bilder kommer få at med mobilen, om jag orkar.
Dom ska typ ren göra den. I alla fall bra att den blir bättre?
Nu tänkte jag visa er några bilder från när vi var med båten på Järla sjön och åt på jäsrla sjökrog.

Pappa goes allvarlig? haha :o <3

Minute biff, gott var ordet.

Härlig!

Big like!
Kram Lisa

Shopping - Knäont!

Var ju som sagt på forum och shoppade idag, det jag fick med mig hem var en bikini, ett linne och en skolavslutnings klännig. Bara när jag var i affären så var den 3 stycken som testade den. Jag gillar i alla fall den suuper mycket! Tänker inte avslöja hur den ser ut. haha. Men en ledtråd är att den är från Indiska, okej då vet Matilda vilken det är ;)
Men linnet gillar jag också supper mycket och även bikinin med allt är liiika snyggt!
Orkade inte ta foto på det jag köpt och sen när jag skulle leta foto på linnet så fanns det inte där...

Ingen bra bild...
Sen var jag i väg på träning vi var 6 stycken tuffa tjejer som var med och tränade tyvärr har jag börjat få ont i mitt knä, Åsa sa att det typ var jogging muskel? Kan ju vara för att jag använder mina Converse, och ni som har Converse kanske vet att dem är ganska platta. Så jag var med lite då och då, men för det mesta. Fick ondast på nerjoggningen så Sofia var så snäll och bar mig, hihi ♥
Kram Lisa


Dåligt med läsare?

Vad vet jag om det, eftersom statestiken ser ut så här?

Är det någon mer det är så för, kommentera!
Kram Lisa


Forum Nacka

Åker till forum typ nu. Tänkte slänga in en outfit, det är jag väldigt dålig på faktiskt... hehe :)

Tröja med rosett: H&M
Baslinne: Gina Tricot
Byxor: JC
Inte så bar outfit bild men ni får nöja er så länge.

Jag idag, osminkad :)
Kram Lisa

Emmy and Sofia!

Sofia om Profilbild?: andra ;) (A) <333
Svar: Sofia den ända av er som tycker som mig, haha! :) ♥

Morgonen har ängnats åt ingeting??
Häärligt vare med sovmorgon för en gångskull. I dag händer någ inte så mycket kanske ska upp till forum och byta kameran och kanske köpa en klännig till avslutnningen och ballerina skor, får se hur det kommer. Har chattat med Emmy och Sofia nu på morgonen, okej nu på dagen också. Oj inte vistte jag att klcokan redan var så mycket. Men vi tre ska i alla fall ses i morgon! ♥
I dag blir det även träning på grus :) tror inte att så många kommer komma, men jag vet i alla fall att Sofia kommer komma. haha :)

åå vad jag vill ha dem här skorna från H&M skulle passa PERFEKT till klänningen jag vill ha. Men tyvärr finns dom inte kvar på H&M längre. Men har sett ett par andra fina från deichman också. Brukar innte hitta några fina skor där men just dem jag hittade tycker jag var fina.

En bild från när vi tog en tur på Järla sjön med båten.
btw ser ni fläcken på bilden som är svart, den är med på lite bilder här och var det är därför jag ska lämna tilbaks kameran, men ska ju få samma kamera igen tror jag? aja vet egentligen ingenting, det här inlägget blev ju ändå ganska långt, haha! ♥
Kram Lisa

Bloggar i morgon!

Ska gå och lägga mig typ nu, sista gästerna gick precis, bloggar mer i morgon om kvällen, tyvärr har jag inte tagit något foto men pappa kan ladda upp något av hans foton on jag orkar. Godnatt! Kram Lisa

Foto från i går


Inte mycket till bloggning under dagen känner jag..
Men när jag slutade och väntade på bussen så bestämde Jag, Elin, Eveline, Ebba och Matilda att alla vi skulle åka till forum och äta lunch. Men först åkte jag hem till Elin packade i hop lite saker hon behövde och sedan så åkte vi till frum och mötte de andra tjejerna där, lunchen blev på subway, för första gången för mig. för er som bryr er lixom? Men sen så gick vi runt lite i olika affärer ett tag, men sen så bestämde sig Elin Ebba och Eveline att dra mot grönan tidigare än vad de hade bestämt. Så jag och Matilda var kvar på forum tog en glass och snackade om allt mellan himel och jord. Tittade lite i olika affärer, tror ag vet vilken klänning jag ska ha till skolavslutning.''happyface'' Men vid 2 så var jag tvungen att gå hem så Matilda gick då och mötte sin mamma, när jag kom hem började jag direkt hjälpa till med att förbereda inför afterwork, som mamma och pappa har i dag. Om 20 minuter kommer alla. Okej jag gjorde ett blogginlägg innan men sen så startade jag. Nu är jag klar med att hjälpa till, hihi ^^ ♥ Tack för denna dag tjejer!
Kram Lisa

Veralisas LÄNK!

Glömde ju länka Veras blogg så här får hon den!
http://bytorell.blogg.se - Vera's blogg!
http://bytorell.blogg.se - Vera's blogg!
http://bytorell.blogg.se - Vera's blogg!
http://bytorell.blogg.se - Vera's blogg!
http://bytorell.blogg.se - Vera's blogg!
http://bytorell.blogg.se - Vera's blogg!
Kram Lisa   

Grattis Fjortis ♥

Grattis Sofia, hoppas du får en awesome dag! ♥

älskar dig♥
Kram Lisa

RSS 2.0