Gårdagen och idag!

I går var jag med mamma och Mirre på pepparkaks utställ ning, jo lite random...men efter det tog vi en fika osv. Sen i dag så har jag och Mirre vart på forum men hittade inget... sen drog vi hem fotade lite och tittade två avsnitt av How I met Your Mother med Mamma och Fredrik. Två mysiga dagar... :)
Sen i morgon är det nyår då får vi gäster, som är i min ålder satt det blir kul.
pepparkaks utställning! :lo till bloggen!
Där har ni ett av pepparkaks huset enligt mig var den här den finaste!
För er som inte ser vad det föreställer är det en Moské och en Kyrka.
Kram Lisa

St cupen

I går spelade jag tunering, st-cupen. Vi hade ju inte tränat på 1 månad satt första matchen gick väl helt okej för att inte ha tränat på en månad, men vi mötte Tyresö. Vi spelade väl lika bra som de men förlorade ändå... jaja sen så mötte vi Vasalund ett riktigt bra lag! Vi förlorade bara med 2-1. Sen mötte vi Värmdö och den matchen vann vi och sedan Bollstanäs också ett riktigt bra lag, förlorade bara med 1-0 i den matchen, så att resultaten är vi hyfsat nöjda med. Kom hem runt 00.30 i går och somnade ungefär en timme efter det.
ja där har ni min går dag!

Bilden tagen för ett år sedan.
Kram Lisa

28/12

Jag suger på att blogga just nu känner jag, men har haft fullt upp, nu under jul.
Men idag så blir det tunering ute i Tyresö, första matchen är klockan 20.00 och sista klockan 23.30. Lagom trött kommer man väl antagligen vara då.
Men ska bli riktigt härligt att spela igen.....fast det käns som det kommer gå uselt för mig.
Innan tunering saå ska jag och mamma upp och kolla på lite färger, som jag kan tänka mig vela ha i mitt rum.
Nu så ska jag bada sedan blir det kanske lite how i met your mother!
image description
hemsk på mig...men bilden är i alla fall på Matilda, mig Alice, Eveline och Azzi.
Kram Lisa

Julklapparna

Jag är så nöjd med mina julklappar, tänkte visa er några av dem.
 
2 Filmer Trassel och You Again, båda filmerna är grymt bra!!

Bok av Katarina von Bredow

Digital skärm, jag kan även lyssna på musik på den!

Nya skidor!

skor till skidorna, kolla bara hur sköna de är inuti?!

Fotbollsspelet. Någorlunda sne eller vad men tog bilden i mörker satt såg inte var jag fotade....jajaja ni ser hur det ser ut!

Tröja/Blus

Blus

Bokstäver som jag ska fixa sedan ska dem hamna  mitt nya rum!
Fick även lite annat som sagt typ godis, två par tummvantar ett par toch vantar, pengar och som jag berättade how i met your mother box säsong 1-6. Tror att det var allt?
Kram Lisa

Julaftonen

Min julafton: Jag vaknade framför brasan där vi hade sovit, hela familjen. På morgonen så öpnnade jag två presenter och fick då ett fotbolls spel tillsammans med Mirre, Fredrik och Rasmus (bild kommer) och How i met your mother box säsong 1-6, de bokxarna fick jag av Rasmus med Mirre och Fredrik. Tittade självklart på julkalender sen vid halv 11 så åkte vi skridskor i kungsträdgården med Julias familg, vilket vi gör varje år på julafon, myys. Sedan var vi väl hemma vid ett och åt gröt och monterade fotbollsspelet. Sedan blev dte dags för Kalle Anka och efter det så spelade vi pingis och sedan åt vi middag vid typ 18.00. Sen vid 20.30 kom tomten då satt vi och öpnnade paket i en timme och sen tittade vi på film.



Hur skön bild är inte den här bilden på mamma och pappa, typ match.com...haha
Lägger ut bilder på presenterna senare.
Kram Lisa


Dan före dopparedan

Batteriet tar slut när som, så detta blir snabbt!
Blir ingen bloggning i morgon så GOD JUL!!!
Men i övermorgon så ska ni få en stor fet text om min julafton och även lite bilder om jag hinner ladda upp det.
Kram Lisa


Thea Henmark


Thea Henmark du är så sjukt snygg, borde helt klart bli modell, kolla bara bilden ovan lixom?! Men vad jag vet om dig är att du är sjukt snäll och söt och rolig! Borde helt klart prata mer!
Kram Lisa

Något du önskar dig från tomten Din nuvarande profilbild på facebook En bild på dig från förra julafton och en från i år

Nu kör jag tre stycken direkt!
Något du önskar dig från tomten:

Din nuvarande profilbild på facebook:

Har haft den ett bra tag, nu så snart kommer nog en ny!
En bild från förra julafton på dig och en från i år:
Förra året:

Eftersom att julen inte vart ännu får dfet bli en ny tagen bild bara:

Måste ändå säga att nu i slutet har det blivit tråkigare att göra dag saken.
Ska skriva om en person, sen börjar jag bara blogga som vanligt utan några facebook statusar eller några dagar!
Kram Lisa


pepparkaksbak

Har haft en hyfsat chill vecka.. Inga läxor, konsert i måndags (gick hela okej) och så var det skolavslutning igår! Var så härligt, äntligen är allt slut och man kan bara chilla söönder. Fick ju också mina betyg, och jag är väldigt nöjd! uppnådde mitt mål att få C och uppåt i allt. Jag fick B i det mesta, C i några och ett A i matte! SUPERNÖJD!

Idag träffade jag iaf bästusen Tuva! vi bakade pepparkakor, fotade inne och ute, pratade och myste allmänt. Det var sjukt härligt.

Imorgon ska jag bara vara hemma och så ska jag dela ut lite julkort och slå in paket. Sedan är det JULAFTON PÅ LÖRDAG! det är sjukt. lengtär.

Just nu sitter jag faktiskt och tittar på kläder, urban outfitters, monki och happy socks. Ser en massa fina saker hela tiden... Fan att vara pank.

PUSS








2 dagar kvar

I dag har jag inte gjort någonting, tanken var egentligen att jag och pappa skulle spela badminton men blev sjuk så under dan har jag sovit 1 ½ timme, skönt var det. Men i morgon blir det en dag då jag ska slå in lite julklappar och städa mitt rum, behövs verkligen.
image description
Har gått runt i järla tjocktröja oche tt par mjukisbxor hela dagen i dag, förutom när jag var i skolan.
Måste ändå säga att det är en värdelös tajming att bli sjuk, får väl bara dricka te hela dagen i morgon så ska vi nog se att jag blir frisk....
Kram Lisa


Julavslutning!

Nu har jag jullov!
Fick även mina första terminsbetyg, är faktiskt nöjd, självklart är jag inte så nöjd att jag inte vill höja mig, men för att vara första betygär det bra. Ett E fick jag och det var i Musik och ett B i teknik sen typ 8 stycken C och resten D. 
 
saknar verkligen sommarn!
men tagga inför julafton i övermorgon då!
Kram Lisa

Godnatt!

I dag så sover Sofia här berättar mer vad vi gjort i morgon men nu ska vi ligga och snacka, men i alla fall sofia är bäst!
Nattinatti!

Kram Lisa


Mina favorit klädesplagg

Så sjukt svår fråga men jag måste någ säga att de här är mina favoriter just nu.




Jeans: Cubus
Skjorta: Hollister
Blus: Odd molly
Jacka: Fjällräven
Kram Lisa

13. Engla Grübb


Engla Grübb är min systers kompis. Vi har gått i parallel klass från 6.års till 6.an. Kände dig bättre förrut men jag tycker i alla fall att du är snäll och söt, minns inte vad mitt första intryck var av dig.
Kram Lisa

Jogging rundan

plus för mig va, har precis vart ute på jogging runda. Så skönt, fast känner dock att min kondition ligger på typ 0.
Lyssnar på julmusik och är även inne på facebook, där jag gillat Ellas ''gilla så skriver jag julens....'' Då jag genast blir så underbart glad bara för att hon är så underbar och skriver detta!

Ella Öfwerman     har gjort ett inlägg iLisa Sandahl

Julens fina vän som är så söt och härlig. har så mysigt med dig och du är ju bara för underbar! Vi ses dock inte lika mycket längre, saknar dig, kompis ♥
Är hon inte världens finaste lixsom?


Ibland kan hon även vara så här fin, lägger bara ut den här bilden för att visa att jag älskar henne!!
HAHAHAHAHAHAAA!!
Kram Lisa

Värdelös dag

Dden här dagen har känts hel seg och kass. Början av dagen var väl helt okej, men bara ok. Lunchenrasten var myysig med Hannah och Sofia snackade bara, fast sen drog vi till cafeterian där flera satt, då kom Eveline och Emmy också, hehehhe vi låste Evelines mobil i en kvart sen när vi tänkte kåsa den i en halvtimme så hade hon mobilen....men hon är ju så hiimla smart så att hon låser den själv i 30 minuter, hahaha!
Men sen va det Svenska redovisning alla grupper söög, ingen hadfe typ orkat bry sig om arbete. Då vår lärare blev besviken eftersom att vi inte gjort bra i från oss. Men sen sa hon vi ses kanske i morgon så fick vi gå. Efter det var det Spanska fick reda på mitt slutbetyg som är D vilket jag förväntade mig men är endå missnöjd eftersom att hon sa det på ett rätt så negativt sätt. Då jag var irriterad men blev bättre efter att jag och Hannah snackat.

image description
tagen i helgen....
Kram Lisa

Wilma Simonsson Baum


Wilma Simonsson Baum du är riktigt snygg och snäll är du också! vi lärde känna varandra genom Julia när vi gick i ettan, tvåan typ. Senast jag träffade dig och snackade med dig var väl i sommras eller i våras när vi var på någon ö. Men jag tycker i alla fall att du är väldigt snäll! :)
Kram Lisa


Dag 19: Din mobiltelefon.

Hahahhaha, garva nästan när jag såg min mobiltelefon lixom wtf? hahaha!
Men lixsom vad ska man skriva? 
har i alla fall en Xperia X8, eller hade, har lånemobil just nu, och vet inte när det kommer gå och laga och OM det kommer gå att laga den.
 
Min mobil är väl helt okej, självklart skulle inte en Iphone sitta fel, men när jag önskade mig en ny mobil som var förra året så kände jag inte att jag ville ha en Iphone.
Kram Lisa

Isabelle Tunäng


Isabelle Tunäng mitt första intryck av dig var att du jämt var glad och rolig. Sen började vi två chatta i typ 6.an, haha guud vad vi skrev mycket! Sen träffades vi äntligen och vi började till och med i samma klass, då jag märkte hur jobbig ful äcklig och allt man kan tänka sig, drivver isabelle, men du är mitt lilla kinderägg men jag älskar dig och du vill alltid alla andras bästa!
Kram Lisa

Sarah Heinemann


Sarah Heinemann du är sjukt snygg, det var i 8.an som jag lärde känna dig hade ingen anning vem du var innan du började i Skuru men mitt första intryck var att du var rolig, vilket du är. Jag känner inte dig så bra man skulle gärna vilja känna dig bättre men jag tycker i alla fall att du är snygg snäll och rolig!
Kram Lisa

En bild på dig och någon i din familj

Skulle egentligen tagit en bild på dig och någon vuxen men jag hoppar över den helt!

en bild på mig och min systser Maria ♥
Kram Lisa


Fjärde advent


Fjärde advent, härligt!
Om 6 dagar är det julafton åå vad jag längtar, men i dag är det i alla fall min brors födelsedag så först grattis till honom!
Men idag är det i alla fall konfimation så gäller för min del. Sen när jag kommer hem har antagligen redan alla gäster kommit, men då ska jag i varje fall fira Fredrik.
Så det här blir någ det enda inlägget för i dag om jag inte hinner blogga i kväll.
Förresten nu har jag skaffat instagram där heter jag LisaSandahl97
Kram Lisa

Dag 15: En bild som får dig att le.


Lixsom hur härlig! Jag och Julia står där as glada, och Mirre typ...rädd, haha.
Sen lixsom Julias skor, haha! Sweet!
Kram Lisa

Vera Torell


Vera Torell du är sjukt fin! Dig har jag väl känt sen 2.an eller något sånt? Du är snäll och söt och så himla vacker. I 7.an träffades vi lite då och då vilket jag tycker att vi borde göra nu också! Men i alla fall så gillar jag dig väldigt mycket!
Kram Lisa

Lördag det snöar

Äääntligen att det snööar, får se om det ligger kvar då.
Nu ligger jag efter i dag saken och skriva om en person.
Men går dagen då:
I går så var jag i skolan hade tre lektioner sen julshow, sedan följde Alice och Eveline med mig hem, var där till halv fem, sen åkte vi in till gammla stan och mötte Matilda och Azzi. I gamla stan satt vi oss på ett café och snackade i några timmar sedan begav vi oss hem då jag var hemma vid 19.00.
Men det var lite snabbt om gårdagen.
I dag så fyller min lillkusin år så då ska vi dit, men innan ska jag hinna upp till forum en snabbis för att köpa en julklapp eller två. Där har ni min dag, kommer antagligen bli dåligt med bloggning här också!
Kram Lisa


16 december

Idag har jag varit i skolan. Konstigt va? Vi hade tråkig NO-lab, mysig musik, stressig träslöjd (måste bli klar för att inte bli underkänd), tröttig engelska (fast fick reda på engelska och svenska betygen, fick B i båda! fett glaaaaaaad, jag trodde inte i svenska assåå....) och sedan kaos matte. typ min dag. sedan hade jag och ylva mys. nu tittar jag på hjältargalan typ, och är väääärldens gulligaste tjej som har samlit in 200 000 kr till Afrika... Sötaste ungen.

PUSS


Jaaaaaaaam på musikeen.


plutt fotostund med kompis.










SO prov! Avklarat!

ååå vilken lättnad provet var ganska svårt. Men jag är ganska säker på att jag inte kommer få ett F.
Efter skolan så hoppade jag och Elin på en 471 till forum, gick in på Willys köpte en corny.standard.
Sedan så gick jag hem titta på TV, sedan kom Mirre hem och efter det mamma och Ramus,  och Rasmus hade med sig massor godis från Japan! Där han har vart i 1 vecka. Efter att vi smakat godis så började Jag, Mirre och Rasmus att baka pepparkakor, och nu sitter jag här, efter middagen så ska jag plugga NO, efter i morgon kommer det vara friiihet, inga mer inlämningar som jag måste göra hemma!
image description
Mirre, åååå du är såå finful!
Nu blir det Paxcon!
Kram Lisa

Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.

1323619122978_f_large
386284_307796892576830_100000395661370_962074_232526395_n_large
från we ♥ it
Kram Lisa

Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.


Vet inte riktigt om det är en ''kram''bild men aja, i love you!
Kram Lisa

7. Felicia Nielsen


Felicia Nielsen du betyder! Vi har glidit i från varandra sjuk mycket, jag minns då vi var som tajtast, minns du böckerna vi skrev till varandra och om varandra? Men du ska veta att jag tycker du är den härligaste personen jag känner, alltid så himlans glad! Jag hoppas vi börjar vara mer med varandra snart igen och ha det nu så bra nu! Jag Älskar Dig Bästavän!
Kram Lisa

Min dag

Idag fick jag sluta tidigare vilket var skönt. När jag kom hem vilket var vid typ 14.45 så började jag plugga direkt gjorde klart min bild uppgift på typ 45 minuter sedan så pluggade jag SO ända tills middag, men kan ändå inte allt jätte bra, men vafan det får gå som det gå, orkar inget mer, ska träna en gång till på alla frågor sen får det räcka.
I morgon så är det stora SO provet, jo men jag är änå ganska nervös, när jag kommer hem i morgon så ska jag sitta med NO.n som ska vara inlämnad på Fredag. Sen har jag bara en inlämning till tills på Tisdagen, men det är grupp arbete, Jag, Hannah, Elin, Vincent och Hugo har hunnit grymt långt tycker jag! Sen är det inga mer läxor eller prov för i år!! Vilken härlig känsla det kommer att vara.
Men nu så blir det lite SO till sedan väntar badet!
jo men jag typ ääälskar den här bilden....! Haha!
Kram Lisa

Dag 10: En bild från din förra sommar.

En bild från förra sommaren antar att det är sommaren 2010 dem menar eller?
Sommaren 2010 i Grekland, helt underbart!
Kram Lisa

hallonmuffins.


BAK. med ylva :3

Hannah Wittberg!


Hannah Wittberg du är så himla underbar! Vet inte hur länge vi känt varandra, men länge är det, minns den dagen du jag pappa Mirre och din pappa åkte till mac donalds ja du vet ju allt som hände den dagen med sverige osv. I 7.an var vi mycket med varandra i början sedan blev det mindre men nu känns det som att vi börjar komma närmre igen. I går var sjukt härlig dag! Sedan blir det även prao tillsammans. Jag älskar dig!
Kram Lisa

BRA.

Amanda Fondell - All This Way
bäst typ.

no more testsss

Har haft sista provet för terminen idag, så skönt. Gick väl ganska bra.... Sedan blev jag också klar med min engelska grej. NAJJS
Nu sitter jag hemma hos Ylva och vi äter macka, lyssnar på musik och skulle baka.... men vi får se hur det går med det....
förresten! JAg fick praoen på Vete-katten! JAg kanske inte har sagt att jag sökt ens... Men nu vet ni! Första stället jag letar på och jag får den! Glad tjej.
Nu ska jag fortsätta mysa.
PUSS
Saknar sommarn.

Sofia Lindahl

Hann inte skriva om dig igår! Så idag får jag antagligen skriva om två personer.

Sofia Lindahl vi inte känt varandra så länge typ lite mer än ett halv år. Innan jag började i skuru skola hade jag ingen anning om vem du var, minns inte riktigt mitt alldra första intryck av dig men jag tyckte i alla fall att du verkade snäll, vilket du är. Det var väl på sommarlovet vi träffades för första gången, du jag och Emmy tror jag. Men dig kan jag verkligen berätta allt för. Sen vi började i samma klass så har vi verkligen vart super mycket med varandra. i love you!
Kram Lisa


trött på lucia.

HEEJ!

Nu är lilla jag tillbaka! Jag ska verkligen försöka bättra mig! Jag har inte kunnat blogga den senaste veckan för den har varit häktisk!!! och innan också.....

Förra vecka hade jag bara typ fem vanliga lektioner... resten var rep till konserter. Hade en i onsdags, en i fredags och två i söndags! Sedan hade ajg även flöjt konsert i torsdags och i dag skulle jag ha haft tre stycken luciatåg - en på moderna muséet och två i forum - men jag kunde inte vara med för jag har så jävla ont i halsen. jag fick det redan efter första konserten i onsdags, men blev värre sedan och gick till och med hem från skolan igår p.g.a halsen, huvudvärk, förkylning och yrsel... men så jag fick gå hem 10.15 :3

Har sista provet för terminen imorgon, superviktigt hemkunskapsprov! sedan är det slut med allt! Jag ska bara chilla sönder och träffa människor som jag saknar!

PUSS


älskling

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv


 
Jag är i mitten, kan inte sluta le när jag ser den här härliga bilden!

Från 10 Augusti 2011.
Kram Lisa

Nacka Forum Lucia

Var idag och tittade när Eklidens åttor hade lucia tåg i nacka forum, men det var bara en kvart typ.
Innan gick jag och Hannah runt och tittade på kläder, jo men det var kul, eftersom att hannah var lite annorlunda....haha, ja fråga bara ebba och eveline som vi var med sen.
Just nu är jag lite irriterad på två personer, inga jag nämner i bloggen, direkt.
Men nu sås ka jag bara skriva om en person och dag saken, eller ska åtminstonde börja med att skriva dag saken.
Kram Lisa

Pirates!

Sitter hemma hos Sofia, just nu med fiiina flickor, vilka är Hannah, Isabelle och Sofia dårå.
Vi har lång rast börjar om 1 timme igen så Sofia och Iabelle kollar på pirates of the carribean 2. Hannah och ja sitter med dator och mobil, jo sociala??
Hahahaha, jaaag.
Kram Lisa

Lucia

Nu börjar Lucia. så nu sitter jag framför tv.n med min frukost, som bland annat blir lussebullar och peparkakor.
Idag blir det en vanlig dag, fast ingen fotboll för mig, den där sega förkylning vill aldrig bort.
Efter skolan så ska jag hem och plugga eller så ska jag till forum för att titta när Ella, Matilda, Malin, ylva m.fl. sjunger, får se om jag gör det har ganska mycket SO, eller har väldigt mycket SO.

Kram Lisa


Caroline Boberg


Caroline Boberg vi har känt varandra rätt så länge. Men det var inet förräns Dalecarlia i år eller när vi spelade med F-98 i nacka mästerskapen som vi började vara med varandra mycket. Du är otroligt snäll är hur glad som helst att vi lärde känna varandra bättre. I Spanien då du alltid kom över till vårat rum så sjukt härligt! Du  är så underbar! I alla fall jag älskar dig så mycket!

Sjuk

Blev hemma idag :/ Men har ändå fått mycket gjort här hemma, så det är väl bra...?
Ja ni ser ju ↓

Om Islam!

Om Judendomen!

Men hoppas på att kunna gå i morgon. Precis tittat klart på Brides Maids.
Ska skriva om Caroline senare också! 
Kram Lisa

Dag 8: En bild på en tid du saknar


Jag saknar tiden då vi var Sickla IF/ Atlas Copco IF
Visst älskar jag det laget jag spelar i nu, men i Sickla var vi alla så himla tajta alla var med varandra, nu i Järla är de så mycket flera olika ''grupper/gäng''. Vi är bra kompisar i Järla också! Men kommer aldrig glömma tiden med Sickla, hur ledsna alla blev när vi skulle slå i hop oss med Järla och allt....haha :)

Så här såg våran framsida ut, plus en bild, som är för hemsk för att visa....hehe!
Sickla IF F97 - det bästa laget om du frågar oss.
Det blev ett fint guld (och en vokal...) i sista tuneringen i Sickla tröjorna!!!
Kram Lisa

3. Johanna Haglund


Johanna Haglund jag vet inte alls mycket om dig förutom att du går på tyska och du är söt och verkar snäll.
Kram Lisa


Dag 7: Åtta bekännelser.

1. Jag ger mig rätt så lätt, t.ex. när Mirre vill titta på smallville så säger jag i början nej, men brukar nästan alltid säga ja till slut.
2. Jag tycker bara att man ska fira julafton med släkten (fråga mig inte varför?)
3. Men jag älskar att ha julafton med kompisar några dagar innan jul.
4. Jag älskar att göra julkort,lussebullar och göra allt så där på julafton
5. Jag har rätt så många kusiner och vi alla känner varandra väldigt bra!
6. Jag vet inte vad alla mina sysslingar heter....
7. Jag sökte in om at får byta profil, men våran fotbolls lärare tyckte att jag och Elin skulle stanna kvar, så vi blir kvar.
8. Jag är värdelös på engelska men har fått ett D den här teminen i engelska, så det känns bra för mig! Hade då 1 kvalite på A i engelska
Kram Lisa

God morgon


Idag blir det som sagt ''mini jul'' med Hannah, Isabelle, Sofia och Elin!
Innan jag ska till Isabelle så ska jag hinna med att göra lite läxor(i typ 5 minuer...), byta om och slå in Sofias paket. Typ så mycket jag har att berätta i dag!
Kram Lisa

Dag 5: Dagens outfit.


Gammal bild men ja tröjan hade jag på mig i dag men ett par andra jeans

Petra Dahlgren

Petra Dahlgren känner henne in längre, men som jag minns det var du rolig och snäll! Tror vi träffades för första gången i 6 års, då vi gick i samma klass ett tag. Ja men snäll är du!
Kram Lisa

Julklappstips?

Måste börja på min önskelista inför jul nu då, men har absolut ingen aning om vad jag kan önska mig..!
Någon som har nån íde?
I dag har jag inte gjort så mycket alls.
Men i morgon så ska jag först spela badminton med mamma, pappa och Mirre sen så ska jag hem och har bestämt att jag och mirre måste upp till forum för att kolla lite julklappar sedan ska jag träffa Sofia och sen plugga lite. oj full dag! Får se om jag hinner med allting.
Sen på Söndag ska jag träffa Isabelle, Hannah, Elin och Sofia för att ha julafton, den fick bli så här tidig eftersom att Elin åker bort nästa vecka.
Men det ska bli myys

Kram Lisa


Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.

Just nu mår jag väl helt okej, varken dåligt eller bra.

Kram Lisa

Matilda Arndt


Matilda Arndt du betyder sjukt mycket för mig, guldvärd!
Jag har känt dig i över ett år nu och är så glad att jag lärde känna dig!
Hade det underbart i Skåne med dig och Eveline också!
Så rolig och härlig är du. Tyvärr träffas vi inte lika mycket längre nu när du bytt skola. Men jag vill bara säga att du är så himlans bra! Jag älskar dig!

Godmorgon

Har vart vaken i en timme nu och är redan klar!
Hannah ringde nyss och frågade om jag ville ha skjus till skolan så why not lixom?
Nu sitter jag och lyssnar på jullåtar, snart jul!
Ååå vad jag älskar julen alla traditioner osv.
Känns otroligt skönt med Fredag, i dag ska jag också försöka få gjort så mycket som möjligt på No.n och musiken!

Bloggandet är i gång med julmusiken i bakeunden (Y)
Nu ska jag skriva om Matilda!
Kram Lisa

Trött på det mesta

Kan berätta för er att jag inet är på topp, så därför kommer min bloggning inte bli den roligaste, bloggen är endå det stället jag brukar skriva av mig.
Fotbollsprofilen i skolan suuger för det mesta nu också, den tråkigaste lektionen, även fått mig att känna mig sämre på fotboll. Men livet har upp och ner gångar, när lovet kommer, så kommer även mitt humör bli bättre skulle jag tro. Blir bara trött på all skola det här provet skulle jag gärna ha skippat och att ha böcker på internet är så mycket jobbigare! Lovet får gärna komma nu....!
och där känner jag att jag har skrivit av mig tillräkligt.
Men vad händer i morgon?
Inget speciellt tror att jag bara ska hem och plugga, och hoppa över fotbollen i skolan pga att min förskylning inte vill släppa.
image description
För en vecka sen var jag otroligt glad! Det mesta var bra då.
Kram Lisa

Någon som vill komma och hjälpa mig med Islam och Judendom?

Hejsan!
Läxor var det jag skulle göra ju?
Men inte så mycket gjort. Fick väl ändå lite gjort i typ....5 minuter.
Men ska faktiskt fortsätta har ett So prov på Torsdag som är rätt stort...´bara 34 sidor så det är väl chill, varför klagar jag?
Sen har jag inte ens fårr planering till provet men det är ok.
Ska skriva om Matilda i kväll bara för att hon bad så snällt eller bara för att jag är så snäll?

Kram Lisa

Emmy Vesterberg

Börjar med Emmy Vesterberg!

Emmy Vesterberg du är så himla fin både insida och utsida! Jag lärde känna dig i slutet av 7.an, så knappt ett år har vi känt varandra, men litar verkligen på dig.. Började med att vi chatta på facebook, haha jag minns så väl först gången vi träffades. Du är en flummig, fin och underbar tjej! I love you!
Kram Lisa

Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Amhen den där frågan är ju också så fär sjukt svår!
Men alla i min familj är ju självklart viktiga.


Kram Lisa

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig

Oj det är sjukt svår fråga.
Men tror jag måste säga Elin eftersom att jag känt henne så pass länge.

Alla dessa fin flickor vet mycket om mig!
Kram Lisa

Tjejerna jag ska skriva om, börjar i morgon!

1. Emmy Vesterberg
2. Petra Dahlgren
3. Johanna Haglund
4. Caroline Boberg
5. Sofia Lindahl

6. Hannah Wittberg
7. Felicia Nielsen
8. Vera Torell
9. Sarah Heineman
10. Isabelle Tunäng
11. Wilma Simonsson Baum
12. Matilda Arndt
13. Engla Grübb
14.Thea Henmark
Kram Lisa

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.


Kram Lisa

Här ska det bloggas!

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes. 6 December
Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig. 7 December
Dag 3: En viktig person i ditt liv. 8 December

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut. 9 December
Dag 5: Dagens outfit. 10 December
Dag 6: En låt som betyder mycket

Dag 7: Åtta bekännelser. 11 December
Dag 8: En bild på en tid du saknar. 12 December

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv. 13 December
Dag 10: En bild från din förra sommar. 14 December
Dag 11: Bakrund på mobilen.
Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan. 15 December
Dag 13: Några favorit citat.

Dag 14: En bild du tycker visar kärlek. 16 December
Dag 15: En bild som får dig att le. 17 December
Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person. 18 December
Dag 18: En bild på dig och någon i din familj. 19 December
Dag 19: Din mobiltelefon. 20 December
Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg. 21 December
Dag 21: Något du önskar dig från tomten. 22 December
Dag 22: Din nuvarande profilbild på facebook. 23 December
Dag 23: Visa ditt rum.
Dag 24: En bild på dig från din förra julafton och en från iår. 23 December
Jag gör den här nu bara för att jag ska komma igång med bloggandet igen. Jag strök några efetrsom att jag känner att det inte är så intressant eller helt enkelt för att jag inte orkar visa mitt rum t.ex. Kommer heller inte blogga under julafton!

AT SOFIAS CRIB!

JO men så här fina är vi medans vi är hemma hos Sofia och väntar på att våran extra spanske ska börja, och nej vi är inga IG barn vi vill bara plugga inför provet som är i morgon där!
Kram Lisa

Nytt i garderoben


Hollister
Kram Lisa


Födelsedagspresent

Tänkte nu lägga ut några av sakerna jag fick i födelsedagspresent.
Orkar inte ladda upp små saker som t.ex. mascaror alla smycken jag fick osv. men är jätte glad för allt!







800:- på hollister! En skjorta redan köpt!
Fick även min odd molly blus som jag ville ha, blev den här fägen.

Ni ser ju på ett ungefär.
Kram Lisa

Tjejkvällen

Nu har även jag laddat upp bilderna från i går kväll!
Det här är bara någr av bildern vill ni se flera så kan ni kolla på min facebook och Ellas blogg.







alla kom med på minst en bild förutom Sofia!
Alla som var med igår det är bara att ta de bilder ni vill ha!
Kram Lisa

Ellas svartvita!


sööti



katten!

pluto + Eveline = likisar!

Du är snygg.
Spelat match nu, ja och vi förlorade med 2-0, visst dem kanske vara lite bättre men inte alls mycket.
Ska på träning senare i dag också.
bilderna är från Ellas facebook!! http://ofwermans.devote.se
Kram Lisa


Middag med tjejorna!

Hallå!
Nu ligger jag i sängen och ska strax sova ska bara kolla lite hur min fifa superstars ser ut. I morgon ska jag upp tidigt, eftersom att jag har match, inte spelat match på 1 månad :oo jaja får väl se hur det går.
Men kvällen blev i alla fall lyckad!
Bilder får ni någon annan gång både jag och Ella har tagit bilder!
Kram Lisa

Matilda på vägen!

Just nu är Matilda på väg hit!
Då ska vi fixa inför ikväll snacka och bara tat chill!
Ska duka fram melis nu också så jag överraksar Matilda, mihihi!
Här får ni lite bilder då jag Fredrik, Rasmus och Mirre var ensama hemma, det är då sånt här vi roar oss med...



Hahaaaa garv åt andra bilden, titta hans haka...
Kram Lisa

Tom blogg

Inte mycket till bloggning här!
Men i dag hade jag sovmorgon till 10:40 vilket var riktigt skönt!
Men nu sitter jag på svenska, redan gjort klart det som ska vara klart på Tisdag så då får jag plugga istället, Spanska håller jag då på med. Men innan de lite bloggning.
Ikväll så kommer´ett gäng tjejer hem till mig för att äta middag (bland annat Malin) och ha det mys!
Ska försöka ta lite bidler också under kvällen, som då kommer upp på bloggen sen.
Spanska står på listan at göra just nu!
Efter skolan kommer även Matilda hem till mig för att hjälpa mig att fixa lite inför kvällen.

Där fick ni en bild ur arkivet.
Kram Lisa

RSS 2.0