Söndags!


Bilder från i Söndags eller bilden på mig tror jag är från förra Torsdagen eller Fredagen.
Ska ta och käka nåt en macka typ 17.20 blir jag typ hämtad.
Kram Lisa

NÄSTA FINAL!

Godagen..!
Ínge bra update hära...jaja, men tänkte ju faktiskt updatera i går men datorn ville inte riktigt komma överens med mig.
Orienterings dag i går gick väl hyfsat, någ om det.
Idag så var jag i skolan i 1 timme & 30 minuter, chill. Sen drog jag plus 13 andras tjejer till Täby för att spela match där. Jag var väl inte super nöjd med min insats men hyfast typ..vi mötte någonskola vi spelade rätt bar lite nervösa vi gjorde 1-0 sen gjorde dem 1-1sen vi 2-1 sen vi 3-1 och sen dem 3-2 sen dem 3-3, haha gillar att jag skriver efter varje mål. Sen tog matchen slut sen var det tillägs tid 2x5 fösta halvlek gick och sen så satte vi de och vann!!! Överlycklig!
Tanken var att jag skulle träffa Ella,Matilda,Sussie,Eveline och Molle i dag, men skulle inte hinna. Ska spela med F-96 idag. helt själv från F-97....så vi får se hur det går. Gissar på att jag kommer vara astrött!

min matchtröja!

Elin,Unn,Hanna,Hannah,Sofia,Jennie,Issa,Elin,Hanna
Olivia,Alexandra,Jag,Therese
Linnea

bilden tagen av Hannah: http://ehhw.blogg.se
Kram Lisa

Orientering!

Sjukt taggad, nej inte direkt va. Men lite. Ska Orientera med Isabelle och Sofia, kungarna på orientering..typ. Har precis vart och köpt en dricka, nu är jag typ klar ska bara packa ner matsäcken och borsta tänderna. Sen möter jag nästan hela min klass vid busshållplatsen. Åker iväg till hellasgården och Orienterar där.

Italien ♥
Kram Lisa

Måndag & Tisdag


Linne - H&M
Chinos - H&M
Shärp - Gina
Ring stor - Mallorca
Ring liten - glitter
Svarta Converse (inte på bilden)
shorta - pappas gamla
byxor - cubus

drömmar bortom räckhåll

sitter här i N-korridoren och försöker plugga.... slutade tidigare så jag väntar tills pappa kommer också hämtar mig så vi kan åka till pianot som börjar 15:30... Men jag sitter mest och kollar in Andreas Wijk och hans blogg istället... SÅ SNYGGGGG!!!! och han kan sjjuunnnggaaaa!!! kidafushngpoamdkgdsöiuflmgsaopågäja0dmflg
Var på första träningen igår på länge. Har ju haft ont i halsen och sådant... Och det var sjukt kul! Ramlade en gång och slog i mitt knä riktigt ordentligt, men det gick över lite.. Men det var en helkul träning och det känns skönt att vara tillbaka!
Jaja, nu ska jag iaf ta mig an svenskan.....
PUSS
P.S. Got my third A today! It was in english..

Förrätt Efterrätt

Nu får ni bilder från när jag och Mirre lagade tre rättersmiddag. Ni får tyvärr bara på Förätten och Efterätten.

Förrätten Räkcoctail ↑↓



Hallonpannacottapaj

Kram Lisa

So prov-Avklarat!

Så otroligt skönt, gick väl helt okej, var inte berädd på att vi skulle få just dem frågorna. jaja får väl se hur det gått sen men tror jag kommer få ett E/D vilket inte är bra. Men om ja fick E på en uppgift så kommer man typ få det på hela provet, jaja kompicerat.
Fick reda på att vi ska köra DM på Fredag också vilket najjs! Krossa! Grymt taggad. På Torsdag är det även Orienterings dag. Skön vecka faktiskt. I kväll är det träning igen, men det är kul.
Ni fick ju ett snabbt inlägg i går kväll också från mobilen.

ful.
Kram Lisa


Kungar

Pluggat klart för i dag. Så här har dagen sett ut. Lektioner som vanligt, på idrotten var jag och Sofia kungar på orientering. Sen kom jag hem glömt nykel ringde Mirre, mötte henne och jag fick nykeln och Mirre mitt busskort. Åt mellis när jag kom hem och pluggade. Pluggade tills vi skulle på träningen, gick på träningen endå orkade inte bara sitta inne hela dagen. När jag kom hem från träningen käkade jag och sen pluggade jag igen, funderar på att titta på den i gen men tror jag ska sova nu, fett trött....<3 Kram Lisa

Godmorgon!

Godmorgon!
Är grymt stressad över So.n att jag inte ska hinna med att lära mig allt. ångest på högnivå. Längtar verkligens tills SO lektionen är över i morgon. Är någ mest orolig för instuderingsfrågorna, om det nu heter så?
Så räkna inte med att det blir jätte mycket blogginlägg i dag från min sida, tror Malin har rätt mycket också, ni vet hon har ju orkester. Kanske bloggar senare i kväll. Ska väl dra om 20 minuter så det är et tag kvar.

ojoj här var man snygg...nej.
Kram Lisa

So

Matchen i dag gick fett bra, vi spelade bra! Men fick oturs mål igen... otroligt surt. tycker nästan vi var bättre än dem i dag var dock deras andra lag. Jag stannade kvar och tittade på vita laget första halvlek sen gick jag hem dusha mig och käkade sen kom Malin hit. Vi tog det chill snackade fotade lite. Spelade lite spel. Har precis käkat och ska fortsätta med So nu, känns som jag alltid skriver att jag ska göra So. Men har rätt mycket. Prov i övermorgon. Taggad? Nej verkligen inte känns inte som om jag kan något, får se om jag skippar träningen i morgon pga att jag har haft fett mycket läxor och har haft tre matcher i helgen!
Nu så blir det PLUGG!

Kram Lisa

Match mot Älta

Match mot Älta i dag i gen, fast i en annan division dårå. Vi spelade fett bra i går i alla fall kunde lika gärna blivit 2-1 till dem..

Nackamästare 2009

Tröjan passar fortfarande...hehe.

Nu ska jag plugga lite So innna matchen också, samling 11!
Kram Lisa

Rätt snygg.

Ville hitta en snygg vinter outfit så då gick jag in på bland annat gina tricot och hittade den här klänningen, rätt snygg faktiskt, tror dock inte att den skulle passa på mig, men kan tänka mig att den skulle vara rätt snygg.

gina tricot.
Hittade även snygga tjocktröjor från Abercrombie & Fitch.
Funderar på att önska mig en i födelsedags present. Hehe börjar redan tänka på vad jag sa önska mig i Födelsedags present och det är ju lixom typ 2 månader kvar. 28 November är datumet.
Vi förlorade matchen i dag med 4-1. men dem gjorde 1 eller 2 offside mål, vilket var surt.
Men vi spelade riktigt bra! I slutet fick jag vara ensam mitt back också.
Kram Lisa

Good Night 00.00

mobilblogg så det blir inga blider. Ligger i sängen just nu ska ta och sova match i morgon, men det vet ni ju redan. Matchen i dag gick väl bra för mig, men inge mer än så. Det blev 1-0 till dem men vi spelade bra. Chilla bara när jag kom hem från matchen men nu säger jag godnatt, i morgon väntar en seg dag med plugg..... Kram Lisa

two door cinema club

lyssnar på de underbara just nu!

Har pluggat ganska mycket den här kvällen faktiskt! Fast är långt ifrån klar med allt.... Men ändå! Ska räkna matte och plugga SO och NO med pappa nu... trååk
Märkte att precis att jag har ett hål i strumpan. potatis.
PUSS
LÄNGTAR EFTER POTTERMOOOOREEE

Fotbollsmatch med F-98

Ska spela med F-98 i dag, om typ 15 så drar jag och pappa och hämtar Carro sen åker vi till Huddinge/Haninge, kommer inte i håg vilket det var. Har inte hunnit plugga något i dag förutom än på morgonen. Så imorgon ska det verkligen pluggas! Jo just fick tillbaks min diagnos också fick 1 fel, fett nöjd, fast lite synd att jag inte kunde ha svarat rätt på den också, hehe. I morgon är det också match och på Söndag med, fotbollshelg! Ska vara med Carro och Malin på Söndag också. Ska släga i mig en banan innan vi åker och typ fylla vatten. 
.
.
.
Är fett ledsen över att Matilda ska börja i Malin's klass....jaja hoppas du trivs där Matilda!

Älskar dig Matilda ♥ 
Kram Lisa
 

noo maggio för mig...

Veronica spelar ju på grönan idag, men jag ska inte gå. Tänkte att jag ska vara hemma och bli av med min förkylning istället. Så mys framför idol med en chipsskål vore ganska najs...

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Gjorde estrar på NO-labbet, var ganska kul, fast det luktade typ inte så mycket... bara en som luktade jenka, ni vet tuggummit med en isbjörn på, MUMS.
Sedan imorgon så blir det ingen match för mig för jag ska fira min kära kusin-vitamin som fyllde 20 i augusti. (hehe, vet, lite sena) Men på söndag, då smäller det! Då ska vi spöa älta!

Jaja, matte nu, slutar efter, så ska nu tjocka i mig min macka och räkna lite.

PUUSS

foto: Magda

Inget plugg i dag.

Orkar verkligen inte plugga i dag, känner att jag inte vart på topp den här veckan har vart väldigt trött osv.
Men blir ändå träning i kväll men inte målvaktsträning. Grymt hungrig också, har inte ätit något sen lunch, haha. Skolan var väl rätt chill i dag på lunch rasten var jag i forum med ett helt gäng, nej men typ 5 stycken, pallar inte rabbla upp alla. Tittade i alla fall på jackan en gång till. Sen skoldagen var slut drog jag mig hemmåt, precis när jag kommit innann för dörren och tagit av mig skorna ringer mamma och säger att vi skulle mötas vid forum för att köpa fjällräven  greenland jackan.

önska att jag vore så glad just nu!
Kram Lisa

minnesförslust.

shiiit, forgot to tell youuu..... Jag fick ett A på min spanska-presentation!!!!! Så freaking haappy! Jag förstår inte hur jag kunde glömma något sådant, fick lixom reda på det i tisdags, för komigen, ett A!!! Alla lärare säger ju lixom att "det är supersvårt att få A i 8:an", så det här är heelt sjukt! Men Lili (min spanska lärare) är fett lätt att fjäska för... höhö...
fick precis reda på att vi ska få 2 nya i klassen och en är en KILLLEEE!!!! (har bara fyra stycken så är fet glad) SÅ välkommen Leo! Och tjejen som ska börja är antagligen guulliga Matilda!! Hoppas att du kommer att trivas gullissss!!!!
Jag är exalterad. (misstolka INTE)
Update: JAG FICK A PÅ MIN SVENSKA UPPSATS OCKSÅ!!!! JAG ÄR SÅ F***ING GLLLAADDD!! för svenska är inte mitt bästa ämne direkt.... AAAAASFMAdsfökdsa sfglöfsd,af,lda *mycketgladtjej*

Workworkwork!

Hinner inte blogga så mycket pga att jag har ganska mycket plugga. Har ett So prov som väntar på mig nästa vecka och ett No prov som väntar på mig om 2 veckor. I dag fick jag föresten mitt första betyg på en uppgift, att bygga svävare, jag och Niklas fick ett C-B vilket var väldigt bra, ingen i klassen fick bättre än det, eller det var ju ganska många som fick C-B också. Men det känns ändå skönt att ha fått sitt första betyg. Skolan var chill, ingen slöjd pga att slödlärare var sjuk, 2 timmars rast och jag Sofia och Elin drog hem till mig och åt lunch. Hade Engelska tittade på film där och sedan spanska. Efter spanskan drog jag hem till Emmy, med henne och Linnea. Vi chillade ett tag låg alla tre på golvet och spelade wordfeud, började med att Linnea la sig och spelade wordfeud på golvet sen hängde jag och Emmy, pluggade även lite med dem, kom hem vid 18.00 typ. Pluggade lite åt wook och sen pluggade jag lite till, ska någ plugga lite mer idag också.

snygga brudar! Tagen från facebook.
Kram Lisa

kort måndag & lite längre tisdag

Igår var jag på orkester som vanligt och sedan hem och plugga, åt middag och tittade på idol. Idag har jag varit i skolan, och nu efter skola pluggat lite, spelat/spelar flöjt och ätit lite mellis. Ska om en stund dra till flöjten. Blir ingen träning idag heller för att jag är så förkyld. Jag har inte tränat på ca 2 veckor nu! Det är inte kul. Saknar det som fan.

Sedan igår så gick min dator sönder. KATASTROF säger jag bara! Jag kommer att vara utan dator i evigheter, för in min skolan vet man aldrig när man får en ny... Grejen som slutat fungera är vänster musknapp. Och, nej, jag kan inte trycka med musplattan, för det funkar inte heller. Så jag kan helt enkelt inte trycka. Lämnade in den imorse. Jag är så sur. Saknar den redan.

Jaja, nu ska jag kanske titta på ett Glee avsnitt om jag hinner för att få mig på lite bättre humör!

PUSS


klädsel



tröja - monki
chinos - H&M
skärp - gina tricot
converse

20 September 2011

Dålig update från både min och Malins sida. Men nu harverkligen plugget dragit igån på riktigt, börjar få läxor typ nu,annars har jag typ bara haft typ 2 läxor per vecka som tar 15 minuter var att göra. Men om en vecka väntar ett SO PROV! Inte taggad. Så tänkte blogga eftersom jag slutade tidigt i dag slutade 13.30. Men sen så måste jag in på skolportalen och titta vad jag måste kunna och sedan mellis.
btw har namsdag i dag!

Blev väkt i morse av mamma och pappa som kom med ett paket och kladdkaka.

200 kronor av farmor och farfar också!
 
Målvaktshandskar fick jag av mamma och pappa, fail med att lappen sitter kvar, så nu vet jag precis hur mycket dem kostade. hehe...
Träning i kväll! Spelade riktigt uselt i dag i skolan, typ sämsta träningen jag någonsin gjort, seriöst..! 
Just i den stunden ville jag bara sluta på fotbollsprofilen. 
Kram Lisa 

Vendelsö-0 vs Järla-2

9 poäng har vi tagit i helgen 3/3 matcher vunna!HÄRLIGT!!
Tittade på matchen, det blev 2-0 till Järla! Grymt.
Som tur vad, var jag inte ensam om att titta på matchen flera stycken var där!
Jag, Linnea,Michelle,Thea,Jacob & Linus.
Sen var Elin också där men hon var med några andra friends :)
Efter matchen så åkte jag med familjen till forum för att käka Thai bufé. Farmor & Farfar hade bjudit oss.
Sen så tittade jag på byxor, hittade äntligen ett par. Sen så funderar jag även på att köpa en militärgrön fjällräven, fett snygg men kostar 2400:- ju. Mamma sa att jag kunde få den om jag betala lite själv.
Tittar på Svamobob nu..hehe.

Ett av de första vårtecknena. Helt sjukt att det snart är vinter, men läängtar!

Från i Vintras!
Kram Lisa


Sofia, fööre dig!


Yees för en gång skull är jag före Sofia. hehe, dock är ju Elvira före mig...
Kram Lisa

Järla-Vendelsö.

Ingen match i dag för mig, fett surt. Jaja får väl värma upp Malin i målet då? :)
Tittar på Smallville med Mirre nu, eller det är hon som tittar. Ni vet hon har 9 säsonger som hon köpte för 1200:- inte värt det enligt mig, haha.
Men ska käka lunch i forum i dag också Thai. Sen sksa jag väl gå igenom Matten i dag också, har diagnos i morgon.

Vill ha alla tre tröjorna och byxorna längst till höger och dem i mitten!
Kram Lisa

F O T B O L L

Ska gå och lägga mig snart satt jag blir frisk tills i morgon och hoppas på att kunna spela i morgon, om jag inte kommer kunna spela går jag i alla fall och tittar på matchen. Nu på kvällen har jag ätit middag och tittar påen film som går på TV.

allabilderfrånweheartit.comcollagetgortavmig.
Kram Lisa

summer, come back

















friday look

 
tröja - monki
strumpbyxor - hittade hemma (??)
shorts (syns inte) - H&M


Lördag med match, plugg, matlagning och boken

Hej!

Imorse spelade jag match mot Segeltorp. Kände verkligen inte för att spela match igår kväll, men idag var jag suupertaggad! Eftersom jag har ont i halsen och har haft det över en vecka, så stod jag i mål hela matchen. Det var en sjuuukt härlig match! Vi spelade super! Vann med 6-0... Nej, vi var på topp! känns härligt med en vinst också.
Sedan åkte vi hem, jag åt lunch, pluggade, övade lite flöjt och läste. Vid 17 kom mamma in till mig och frågade om vi skulle äta lax till middag, men jag kände inte alls för det så då bestämde jag att vi skulle äta pannbiff med fetaost i grädde med klyftpotatis och vitlökssmör. Så jag och mamma stod och lagade mat tillsammans, och så sjukt gott det blev! Är heel mätt nu! Sedan satte jag mig och läste igen och läste ut min bok! Sjukt skönt, kan äntligen få börja på något nytt.
Nu sitter jag och lyssnar på lite bra musik, just nu Vampire Weekend. Superhärligt band! (har inget med vampyrer att göra)

Får se om det blir någon match imorgon för mig... Det är många målvakter kallade, inklusive Lisa, och båda vi är ju halv sjuka och borde stå i mål (kanske) typ, så vi får se... Men om jag inte spelar så kommer jag att titta iaf.

PUSS


Svenska hollywoodfruar

Dgen har väl rullat på känner mig inte jätte sjuk, bara att jag är trött. Idag har jag spelat Nintendo käkat lunch dushat sen inte mycket mer.... Just jag somnade och sov i 1 timme, otroligt skönt, hoppas verkligen att jag kan spela i morgon!
Bloggar kanske senare i kväll.
Ska titta på Svenska hollywoodfruar nu på Tv3play.

nej men guud så charmiig...! HAHA. 
Kram Lisa

Andra ändras men det gör du också.


-Lisa

Sjuk

Stack aldrig ut i går kväll och träffade Vera,Felicia,Thea och Sofia. Vilket var väldigt synd. Det var någ bra ändå. Är ju sjuk i dag så ingen match för mig, vet heller inte om jag ska på halvmaraton, ska bara dit om det verkligen behövs tjejer. Ska annars ligga i soffan och titta på film större delen av dagen. hoppas verkligen på att vara frisk imorgon!!!! Ska spela match då. Ska väl ta en dush i dag också. Sugen på att shoppa i daag också..hehe. men det lär jag ju knapast göra.
bildlöstinlägg. 
Kram Lisa


Friday night!

Dagen var som vanligt chill, fast ännu chillare. haha, nej men hade ingen lärare på Matten och No.n och fick rast istället för att ha mentorstid sen på Svenskan så skulle dem som inte gjort en hör gsak göra den, så då fick vi andra (alla tjejer) gå och sätta oss i cafeterian och göra något.. Sen Musik och Fotboll som jag inte kunde vara med på pga min förkylning.
Sen drog jag Sofia, hem till Sofia, efter ett tag kom Thea och sen Felicia vi målade naglarna och käka mellis sen drog vi till Nacka IP, sen hem.
Nu har jag vart och köpt Sushi ed Mirre och Mamma.
I kväll vid 20.00 ska jag träffa dem tjejerna igen + några fler. tror inte jag kommer hinna till klockan 20.00. ...menmen bättre sent än aldrig.

Italien på restaurangen Ristorante Riolet.
Kram Lisa

Robinson

Vart och tittat på träningen, jag Michelle, Stephi och Hannah hade rätt kul. Så nu är jag hemma. Har ätit middag. Tror inte att jag kommer träna i morgon i skolan, vill inte bli förkyld till helgen då jag ska spela 2 matcher. Vet inte riktigt hur morgon dagen kommer bli tror inte jag och Felicia kommer träffa Jacob,Filip och Viktor? jaja vet inte riktigt inget bestämt. Men nu så ska jag fortsätta titta på Robinson.

JAG ÄLSKAR DIG, FINNS FÖR DIG I ALLA LÄGEN!
Kram Lisa

Torsdag

Vendela om Update:
Fin, höstig design, perfeeeekt ju! :D Puss <3

GULLPLUTTIS VENDELA!! TAACK!!!

__________________________________________________________________________-


Nämen hej! Slutade tidigare idag. En och en halv timme! så det blev 14:30 ist för 15.55.... höhö... Det var sjukt skönt! Har varit hemma och pluggat i lugnt och ro, tagit lite bilder, och ätit middag.
Men precis nu när jag satte på datan och jag ska ladda ner lite stuff till min ipod märker jag att när pappa gjorde någon uppdatering/rensade datan för typ en vecka sedan så har mitt iTunes försvunnit så allt är borta. FML. Kommer att ta ageeess att fixa tillbaka allt. SUUCCKK! Och sedan kom mamma precis hem från träningen (hon är tränare och jag var inte med p.g.a av halsont FORTFARANDE) och säger:
Malin, varför har du inte dammsugat?
HELVEEETTEE!! Det skulle jag ju göra också.... Bajs. Jaja, det blir nog Robinson nu, sedan duschen kanske i någon paus eller efter.

So-Klar!

Nu är jag klar med all läxa, SO. hehe den ända läxan jag haft i veckan, nej juste 1 spanksa läxa men det var lätt och nu skulle jag bara göra det jag inte hann med på lektionen. Så det är chill.
Ingen träning för mig ikväll förkyld, men jag kanske ska titta på träningen med Hannah, tror inte att jag tittar på hela träningen då, kanske en stund.
Men nu ska jag käka mellis.
föresten snygg header malin! 
Kram Lisa


Update

Har suttit och fumlat med en ny design! Vad tycker ni? Är den fin? Puusss

Singstar!

singstar nuu!
Hemma hos Sofia nu med henne och Thea!
Slutar 14.30 i dag. Lång rast på 1 timme och 20 minuter.
Kram Lisa

Svenska björnstammen


allting kommer bli bra!

vart jag mig i världen vänder!
Kände att det var VÄLDIGT länge sedan jag la upp någon musik här på bloggen. Så här är 2 låter som jag lyssnat på ett tag nu.
Chattat litte med Felicia på facebook och just nu ser planerna ut så att vi ses efter skolan på Fredag sedan på kvällen träffar vi Jacob,Filip och Victor, tror jag det var?
Nästa sekund smsar Eveline och frågar om jag vill vara med henne och Ella på Fredag..bra tajming!
Kram Lisa

Dagens

Dagen i dag har vart rätt chill 2 timmars matte hade vi i dag pga att våran lärare inte ville börja på något nytt område i NO när typ halva klassen var borta på DM. Men jag och Jennifer gjorde en video på hur man räknar tiotals potens, fett grym video, nej men våran lärare sa i alla fall att den vard en bästa i dag :)
Kul uppgift var det också. Men annars har dagen rullat på, fick sluta vid halv 3 typ i stället för 3, alltså fick jag sluta efter redovisninigen, som också gick bra, läraren verkade ganska nöjd i alla fall.
Efter skolan drog jag och Matilda hem till mig och åt mellis och pluggade och spela lite Nintendo DS, hehe.

Linne-Kappahl
Tjocktröja-Cubus
Jeans-JC (ett par svarta som inte syns på bilden.)
dagens outfit.

nu så ska jag fortsätta spela!
Kram Lisa

The day

Förra inlägget handlade typ bara om fotboll...hehe.
Men jag berättade inte något om min dag kanske för att det inte vart så intressant i och för sig, har i alla fall haft typ 40 minuters lektion idag annars har jag bara spelat fotboll, under skoltid. Men efter skolan så åkte jag Hannah och Philip till forum var där i 15 minuter...nöödvändigt, haha, men jag var fett trött och skulle typ bara titta på en väska åt Hannah. Annars har jag bara vart hemma, ska plugga lite spanska nu också, ikväll blir det träning.
Känner att störtsta delen av mitt liv handlar om fotboll. I helgen blir det 2 fotbollsmatcher + att jobba på marathon med fotbollslaget. Om ni undrar varför jag jobbar så är det för att vi ska åka til Spanien i höst och då samlar jag pengar till den resan. Ska i alla fall bli hur kul som helst!
see yaa!

ja, jag hade tråkigt.
Kram Lisa


outfit

Jeans - Kappahl (GAMLA)
Tröja - H&M
Skärp - Gina Tricot
Just nu sitter jag hos ylva och pluggar. Ska dra iväg på flöjt snart. Blir inget träning idag, har bajs ont i halsen fortfarande! så det blir istället mer plugg och mysa hemma framför idol med lite te kanske? Puss på er!

Skuru!!!

Tror jag berättade att vi skulle spela DM i dag, men vi var i alla fall 6 stycken 97.or på boo-vallen klockan 08.00, där träffade vi även typ 6 98.or, kände inga av dem. Men dem skulle vi i alla fall låna in, snälla och bra var dem i alla fall! :) Första matchen mötte vi Enskede engelska skolan, dem vann vi mot med 5-0, korta halvlekar var det också 20 minuter, man orkade lätt en hel match men man bytte ju för att få låta andra spela, så 2 avbytare var ganska perfekt. Andra matchen mötte vi hammra och vann med 10-0. Det var ju inte jätte bra lag med, men tycker ändå vi var bra. Så nästa vecka eller näst nästa vecka kommer vi spela igen.

Efter matcherna! Jennifer,Linnea,Sofia,Elin och Isabelle

Elin och Sofia emellan matcherna!
Kram Lisa

Hannah och Sofia i Skype

Snack aprecis med dem i skype, typ 5 minuter typ haha, nej men vi skulle bara testa hur det gick på spanska läxan, nu så ska jag börja plugga matte. Men det är chill, i dag på kvällen blir det träning och i morgon skol DM!!
Nu fan ska det gå bra!

beautiful!
Kram Lisa

Monday, bloody mondayy!

Hej!
I helgen här har jag dömt en match, tittat på syrran, och sedan spelade jag en match igår. Jag SÖÖÖÖGGG verkligen på hela matchen. Var så jävla besviken efteråt på mig själv. Det där var fanemig inte okej.
Sedan efter så stack jag, mamma och pappa till IKEA för att köpa lite stuff till mitt "nya" rum! Så nu finns det 3 nya kuddar, en ny bäddmadrass, ett överkast, en sekretär som inte är monterad ännu (ska vara som mitt skrivbord) och sedan små lampor till den! Är hel nööjd!
Idag på morgonen skulle jag ta blodprov för att kolla varför jag har ont i huvudet hela tiden. Så vad där vid 8 och nu sitter jag bara i skolan och väntar på att vi ska börja. Börjar 09.30....
jaja, Nu måste jag plugga lite....
PUSS
Magda, din underbara människa!

Fotboll

Har bara spelat match i dag typ..
Resultate var ige vidare, men tycker ändå vi var rätt bra, taggade var vi verkligen innan matchen!
Vi förlorade 3-2 vilket vi egentligen inte borde gör mot Värmdö, men dem hade typ 2 tjejer som jag tyckte var duktigt. Annars gick dem 3 tjejer på bollhållaren satt det var ju lite svårt att passa igenom och även lite svårt att driva för bi tre pers samtidigt. menmen jag fick i alla fall göra ett mål vilket var kul! Hannah gjorde andra målet också. Nu tittar jag på Idol men det är typ slut nu... ska byta om till pyamas och kanske borsta tänderna får se om jag tittar på Tv eller går och lägger mig...

Kram Lisa

Gårdagen

Var seriöst helt död i går kväll, gick upp 07.15 faktiskt.
Spelade match förlorade i sista minuten med 1-0, det har jag redan berättat. Sen kom jag hem åt lunch städade och sen åkte vi och vindsurfade gick ju som sagt hyfsat bra! Sen när jag kom hem så dammsög jag rummet och sedan började jag och Mirre med 3 rätters middag!Faktiskt rätt kul.
Förätt: Räkcocktail
Huvudrätt: Entrecot
Efterätt: Hallonpannacottapaj
Sen somnade jag vid typ 22.30 i går!! hehe...
Men i dag blir det match mot Värmdö taggad till 100%!!
Grymt sugen på att bada innan matchen, men det var inte Mirre...
jaja, har precis tittat igenom alla sommarbilder typ.
Ska väl äta snart typ kanske om 30 minuter.
jaja ska övertala Mirre nu!
bilder på förrätten och efterrätten kommer senare!
Kram Lisa

Summer 2011

Jag saknar sommaren så mycket!

10 dagar i Italien, vill tillbaks nuu! Var ju sjuk största delen av resan..


Dalecarlia 2011! Med världens underbaraste tjejer!
¨

hehe 2 raandomm bilder från i sommras, o ja jag frågade mirre om jag fick lägga uppd den!


Nåttarö, underbart det med!

När jag hitter en vindsurfing bild på mig så ska jag ladda upp den med!
Kram Lisa

En tyst minut.


en tyst minut för alla som dog för 10 år sedan! Vila i frid ♥
Kram Lisa

Blogginlägg

Allt för trött för att orka blogga...berättar om HELA min dag i morgon! Kram Lisa

Järla if

Vi mötte Saltsjöbaden i dag och förlorade i SISTA minuten, inte alls irriterande, nejnej!
Men i morgon match mot Värmdö, då krossar vi!
Nej nu sås ka jag hjälpa Mirre med något, haha. 
Precis vart ute med vindsurfing brädan också, gick rätt bra!
bloggar senare i kväll tror jag!
Kram Lisa

Väckarklocka 07.30

Jo jag äälskar att gå upp tidigt på helger, nej men i dag på kvällen frågade Magnus om jag ville spela match i morgon,mot saltsjöbaden, kommer stå i mål en halvlek och spela ute en halvlek, men matchen börjar klockan 10.00?? På nacka IP tror jag, i alla fall samling 09.00! Så nu ska jag sussa, kommer typ sova 7 timmar i natt, naajs... Kram Lisa

Wordfeud

Geekar just nu då, som alla andra, haha.
Men det är ju oftast så att man tycker det är roligt nå/n/gra veckor eller så, sen börjar man tröttna efter att ha spelat samma spel varje dag i 2 veckor, kanske blir samma sak med wordfeud också dårå..
Lägg till mig om ni själva kör också! :)
Ni som har Andriod eller I phone eller I pod ladda ned nuu! :)

bild tagen från google.
ska laga mat typ nu..?!
Kram Lisa

F R E D A G A R ! ! !

Friday friday!!!! Vaknar alltid glad när det är fredag..typ, så häärligt!
Skolan rullade på, sista lektionen fotboll, chill. Sn efter skolan gick jag, Sofia, Isabelle, Hannah, Michelle, Elvira och Michelles två kompisar till Ica för att köpa goodis, tjooockt, haha, men va fan billigt vare. I kväll blir det hem lagad pizza också, gott. Inte mycket mer att berätta.

 Elin, Jag och Isablle!
Från F E L I C I A S överraskningfeeest.
see yaa!
Kram Lisa

Snabb på morgonen

Redan klar, eller jag har faktiskt tänderna kvar också, i dag är det väl en normal skol dag först bild i 2 timmar, lite långt för en lektionen men man hinner antagligen få mycket mer gjort. Den här veckan har verkligen gått sjukt fort för mig. Förra veckan kändes ganska lång faktiskt...
Jag som trodde jag hade klarat mig från förkylningar och hals ont, men jag vaknade i dag och avr förkyld...inte så kul, vet inte om det blir träning, vill ju inte att det ska bli värre + att jag haft ganska mycket fotboll de senaste veckorna, som jag alltid kommer ha då. Var underbart med sov morgon i går! Dagen i går var ändå rätt chill!

Mitt ansikte såg verkligen inte bar ut i dag, men håret var ju ändå lite rakare än vad det brukar vara så det var ju bra. När ansiktet är fult är håret fint, när ansiktet ser någorlunda bra ut är håret fult.
stämmer oftast för mig!
Kram Lisa


Nytt rum

nu tänkte jag lägga upp lite bilder på mitt nya rum + några sunk bilder från mitt gamla.

Så först bilderna för det gamla! Ignorera mig, även fast jag ha tagit bort mig.. höhöh...




Våningssäng - skrivbord under - fotölj bredvid sängen - trummor bredvid fotöljen

Nu till mitt nya!







Ganska stor skillnad! Är stooor nöjd! Jag har inget skrivbord ännu, men det kommer. Sedan vill jag även måla om alla väggar i vitt och köpa nya möbler, men det här är iaf en bra början! igen, förlåt för de suuuunkiga bilderna i början, men jag hittade inget bättre...

Och, Grattis Felicia!! Hoppas du har en underbar dag! puss

Grattis Felicia!

I dag fyller min älskade vän Felicia 14 år!
Så stort grattis till henne ♥

jag älskar dig enormt!
Kram Lisa

Nästa, handledartid

Igår hade jag tvärflöjtslektion sedan efter den så gick jag och amma till vårdcentralen där vi hade bokat tid 15.30. Vi skule kolla varför jag får ont i huvudet så ofta och varför tabletter inte hjälper. Doktorn sa typ att jag ska äta mer regelbundet och mellan varje måltid äta något typ mellis... Sedan ska jag ta blodprov på månsdag morgon och se om det är något med mitt blodsocker och några andra saker... Och jag får itne ha ätit innan, så jag komnmer att äta frukost i skolan... öhöhöh.... Sedan gick jag inte på träning för jag hade ont i halsen så bakade, pluggade och sov ist.
Nu har jag handledartid iaf. EFter skolan är det piano sedan lite plugg.
PUSS!

Matematik!

Blev precis klar med engelskan och tänkte fan vad skönt all läxor klara, men självklart har man då glömt matten..
Jaja, bara att sätta igång!
I morgon är det sovmorgon för min del, najss, får det efetrsom att min gupp vann på arbetslags dagen. Kan jag verkligen behöva upp halv åtta i morgon!! Brukar annars gå hem i från den tiden.
Träning i kväll också!

Bild från Trysil i vintras! snällla viiinter kooom!
Kram Lisa


Astrid, din busunge!

Ja, ni såg ju de fina "bloggrape" inläggen av min fina vän Azzi! Älskar dig gullunge!

Jag har inte bloggat på ett tag, har helt enkelt inte haft tid...
I lördags gjorde jag om i mitt rum, det är helt förändrat! Bilder kommer sen...
Sedan har jag spelat match, varit på orkester och en massa saker! Hinner inte skriva mer nu för mamma vill att jag ska stänga av datan... -.-'

PUSS

god NATT

Ska inte lägga mig ännu, har inte ens dushat lär ta nån timme eller 2 inna jag somnar, ska titta lite på TV och ta en macka sedan dusha sedan sooova, efetrlängtad som tuusan!
Plugga lite när jag kom hem nu också, ska plugga i morgon med, ja kul liv jag har eller vad?!
Men hoppas på att det inte alls blir lika mycket i morgon...

oold
svenska hollywood fruar tror jag det blir nu!
Kram Lisa


Cool Girl_EngliSHH


right now..
Pluggar engelska just nu har grymt mycket!
Så jävla segt när man vart i skolan och pluggat där i flera timmar och bara läängtar efter att få sluta och till slut inser man att det inte var mycket bättre att sitta hemma och plugga ännu meer, så att man inte hinner äta mellis.
Ska väl göra matte i dga också sen inge mer läxor, eller nej det kommer jag inte hinna får se om jag hinner med all engelska ens. Träning 17.45.

CHAO!
Kram Lisa

S U P R I S E !

Jag berättade ju aldrig var jag skulle i går eftersom att det skulle vara en översknings fest.
Vi avr hemma hos Felicia i hennes källare och hade justni biber i högtalarna, så då kom Sofia och Elvira med Feliciaa dit ner och så skrek vi! :)
Det var i alla fall riktigt lykad fest, dansade ganska mycket och åt tårta och gjorde någon lek.
Jag åkte hem typ 23.15, när jag kom hem så somande jag ganska snabbt. Har även match i dag så det blir kul.
Här är några bilder, vill ni se fler får ni lägga till mig på facebook!



blev ju ändå ganska många
Kram Lisa

Home!

Hemma från loppet nu, var väl helt ok att dela ut medaljer lite långttråkigt ni vet vi jobbade i 4 timmar, vilket är ganaska länge, men 200 cash rikare. Fett gott ska käka lamm i dag, sen ska jag dra i väg, tvekar fortfarande om kameran ska med... vore i och för sig kul att ta lite bilder. Jaja får se. 
I morgon är det också match mot Ingarö, som dka vi krossa! lite pinsamt om vi inte gör det faktiskt.. fast måste fortfarande kämpa!
Ska väl ta och byta om och sminka mig sedan äta okej, kanske inte byta om innan jag ska äta.

hahhahaaaaa guud så gammal!
Kram Lisa
 

Älskar att tänka tillbaks och tänka att allting är rätt bra nu



härligare tjejer är svårt att hitta!
Måste plugga lite nu, jaja lagom kul att plugga på en lördag. Men sen ska jag dra i väg och jobba på tjejmilen känner att jag har jobbat många lopp på sista tiden. I kväll så ska jag också i väg. Kameran tror jag följer med i kväll!
Kram Lisa

Ungern-Sverige

1-1 står det. Fick reda på att det var ASSI som skrev inlägget...eller Malin trodde i alla fall det ;-) Love to AZZI & SOFIA! <3 Men nu eka jag fortsätta titta, bloggar mer i morgon! LISA

♥♥♥KÄRLEK♥♥♥

OM KÄRLEK TILL ER!
Sofia
om kärlek till er:
vem som nu skrev det.. kan bara hålla med! love you 2 guys :* <3

haha, jaaduu vet själv inte vem det var, älskar dig Sofia & den som skrev det! ♥

gammal bild, datumet stämmer!
Kram Lisa

JAG HAR EN SNOPP!

en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snoppen snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snoppen snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snoppen snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snoppen snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp en snopp
ne skoja

kärlek till er

båda två är typ groteskt underbara

Chacha bloggen!

som min lärrare sa i dag, haha!
Känner att jag vart tids opptimst eller pesmimist (haha jag vet det är tvärtemot men jag kommer inte på vad som är vad )  just nu, är redan klar okej var det för ett tag sen ska börja cykla 17.10-17.15, för er som bryr er men fan nu kom jag åp att min hjälm kommer försötra min tofs, oj vad fjolligt det lät, haha.
vet inte varför allt blev i tjocck stil men fan vad det ska li skönt med träning må ja säga, okej spelade ju match i går och hade träning i måndags och Tisdags har träning i morgon också och match i morgon.
Kram Lisa


OMGOMGOMGOMGOMG - hungerspelennnnn



SÅÅÅ HIMLA BRAAAAAAAA! Jag förstår att ni som inte har läst böckerna hungerspelen kanske inte förstår någonting, men dom är så bra! Det här är första filmens första trailer (väldigt kort, jag vet) och som ni ser kommer den ut den 23 Mars på bio. MÅSTE SEE!!

Min elskade


Ingen träning - plugg

Hej!
Igår spelade jag som sagt med 96:orna som Lisa redan berättat. Det var en sjukt härlig match! Vi spelade super och vi vann! Men jag tycker inte att jag gjorde en jättebra match... Jag stog i mål hela matchen och släppte in ett ganska snygg mål och ett skitmål i första halvlek. Det var riktigt surt. Men sedan i andra gjorde jag helt klart bättre ifrån mig!

Idag så har jag varit i skolan, fått mer spanska läxor, hade en lång No lektion som jag fattade 3/4 delar av, lunch, jobbig idrott + att jag har så bajs ont i mina benhinnor igen så kan typ inte springa, sedan en lång So lektion, sedan slut! Det blir ingen träning för mig idag p.g.a. att jag behöver vila lite och att jag har ju så ont i mina benhinnor... Så idag ska jag plugga!! Yeeaahh. Är klar med engelska redan så håller på med min trippla spanska läxa.... Nu ska jag fortsätta.

PUSS


Vi krossar bajen!

Godmorgon!
Han inte blogg i går när jag kom hem eftersom att farmor & farfar var här, och sen somnade jag med mobilen i sängen, lagom trött.
Men vi mötte ju Hammarby i går med F-96, vi visste att det inte skulle bli en lätt match men vi vann med 3-2 tillslut, deras tränare sa att hela laget spelade super bra också!  Det tyckte jag att vi gjorde också, jag fick spela yttermittfält, brukar typ aldrig spela där, det är där jag spelar minst om man inte räknar med ytterback dårå.
Ska snart dra mig mot busshållplatsen, i dag efter skolan ska jag bara hem och sen mot träning!
Alla har ju typ fått halsflust nu känns det som eller alla har i alla fall börjat få ont i halsen, så jag hoppas på att jag inte blir smittad, har 2 matcher i helgen + att jag ska jobba på tjejmilen och sen skulle jag göra nåt på kvällen?
känner att det blev lite långt,menmen!
första lektionen bild i dag.

nu hinner jag inte blogga mer ska fixa det sista nu!
Kram Lisa

RSS 2.0