Jag önska allt var som förrut mellan oss.

Har kommit hem från skolan nu, chill, min senaste dag..-.-' 14.55. Jaja skönt att ha den avklarad.
Pappa smsade på sista lektionen att jag ska spela match med F-96, fast som tur var kommer jag då inte bli själv från F-97 att spela med dem, Hannah, Isabelle och Malin ska också vara med, så vi bler ju ganska många.
Ska väl börja med matten fast tror jag behöver hjälp, om typ 1 timme måste jag gå hem ifrån! whaa, det är ju faan snart..
hinner inte blogg nåot mer i dag!

bloggar i morgon, eller i kväll!
Kram Lisa

FÄTT ELIT!


Ja nu har jag och Malin gjort 1337 inlägg, okej nu blire 1338 inlägg!
Riktigt bra må ja säga.
Men träningen var fett kul, man skulle vara 8 i alla grupper men vi var bara 4 eftersom all i vår grupp typ skadades...saaad...Haha nej men så det gjorde så att man blev extra trött!

2 bilder från i Vintras på mig och Linnea!
Kram Lisa

Rain

Just nu väntar jag på pappa ute i bilen, ska i väg på träningen ny! Fääätttt a-suum. Sitter i bilen och sjunger och lyssnar också.. Haha, hpppas inga hör ut i alla fall. :-) <3 Nu kommer pappa KRAM LISA

I miss you!


saknardigotroligtmycke♥

ny tröjjjaa!
Skla väl snart byta om sen dra okej har träning vid 19.00 så det är låångt kvar, inte mycket mer att säga förutom det jag redan sagt, nje juuste!!
vet ni hur mycket jag saknar vintern!!
Kram Lisa

I'M in Love with You darlING

Of course i\'m in love with you
läs nu det röda, för er som inte lyckades lista ut det själv...
Funderar typ på att köpa den som pyamas dårå...haha :) ♥
Plugget är också klart!
Kram Lisa

12.15

Igår var jag på träningen ju, sedan chillade sönder hemma och tittade på robinson.

Idag så har jag varit i skolan. Slutade 12.15 för jag hade ingen kör, åt lunch hemma, har pluggat och nu ska jag titta på Glee. Sedan ikväll blir det flöjt och sedan träning.

Detta blev ett väldigt tråkigt inlägg, men jag har inte tid att skriva något mer.. hööh.... pluss har inge mer att skriva!

jaja, PUSS på er


osminkad tjej!

Eliiit

Är hemma från skolan nu, kom hem 13.37, hur eelit är inte det??!
Fick sluta typ 10 minuter tidigare i dag satt det var chill.
Ska göra lite läxor nu, sen äta mellis fett hungrig...
Skolan var hur chill som helst i dag, hade tre lektioner i dag, okej fyra dårå, om man räknar med fotbollen.
På lunchen drog jag, Issa, Hannah och Sofia hem till Sofia, för att hämta lite saker hon hade glömt.
Så då hade vi fett mysigt där :)
Tror inte jag berättat det, men nu har jag och Hannah anmält oss till en konfirmation, aweesome, ser verlkigen fram emot det! Sen när vi har frågat massor av andra så är det bara nej man får. Haha, så än så länge vet jag bara jag och Hannah som ska konfimera oss på typ Äventyr??
NOW STUUDYY!!!

bild från en dag med, Eveline, Matilda,Ebba och Mirre!
Kram Lisa

homework

yes, pluggar just nu, Matilda var också här och så gjorde vi våran musik läxa + lite spanska, men nu håller jag på att leta efter svåra ord i engelska boken, man ska hitta 10 och jag har hittat 1 braa... för er som undrade vilket ord det var, så var det desolate, som betyder ödslig.
Men vet ni?!!
Nu har jag likadan tröjan som hälften av alla andra, haha, nej men snygg är den ju, och blev fett glad att den fanns i min sorlek när mamma köpte den, och ja det är pippi tröjan/fiskar tröjan.

Den till vänster!
Tog ju skolfoto i dag, hoppas på att jag blev bra aja vet ju inte något än, sne lämnade jag in min skol data i dag också eftersom den hade börjat gå sönder, men jag kanske kommer ha fått tillbaks den på Fredag, så det skulle ju vara bra!
nu ska jag sluta skriva om allt KKK..
Träning i kväll också, så nu ska jag bara hitta några ord till sen måste jag byta om.
Kram Lisa


blackbird - the beatles


andra veckan

Hej!
Idag är det måndag och början av andra skolveckan börjar! Igår spelade jag match mot Vendelsö och vi förlorade med 3-2, det var lite surt. Idag så är det träning efter skolan. Det ska bli fet kul! Jag kommer sen inte kunna gå på träningarna på måndagar för jag har orkester då, men jag vet inte om vi har idag, så då blir det träning ist!
Har SO just nu, men jag är klar, så vi har inget att göra. SO:n slutar 11:30 och då har jag lunch. Jag är fett hungrig...
och TACK sofia för kommentaren!
PUSS
en till bild från landet med magda

thank you sofia!

rubriken är svar på Sofias kommentar, och ja jag kände för att ta det på engelska... haha♥

Kikade in på Forever 21 och såg då dem här 2 outfits efter typ några minuter, inga märkvädiga kläder men ändå snygga!
Håller också på och titta lite konfirmationer, vill verkligen konfimera mig, men vill inte göra det själv, Hannah och jag har i alla fall funderat på att konfimera oss tillsammans, men vi måste anmäla oss snart typ...men är det någon mer som ska konfimera sig eller varför ska ni inte konfimera er i sådana fall?
Ska fortsätta kolla lite.
Hörs i morgon!
Kram Lisa

JÄRLA IF FK

Har precis spelat match, det gick väl sådär för mig, första halvlek var jag back och gjorde lite missar...♥
Men andra halvlek så gick det bättre då jag fick spela, back, offensiv mitt ooch defenstiv mitt.
Vi mötte ju Vendelsö, riktigt bra lag, men vi gjorde en andra bra halvlek, matchen slutade 3-2 till dem.           
Jag fick också göra ett mål, så det kändes ju också kul. Carro gjorde det andra målet, men nu har jag typ ätit mellis och tittar på TV, grymt trött, i morgon blir det skolfoto, hoppas det man blir bra då...

Bilden är tagen i Fredags tror jag..? (inte för att ni bryr er direkt)
Kram Lisa

Fotbolls bilder

Tänkte ladda upp lite bilder från i går så här har ni! ↓

taggade tjejer!

Erica, Sofia & Elvira

sofia

Elvira

Felicia

Hannah

Hannah

Tackar för matchen!
Hade många fler men det här är några av alla bilder!
Alla bilder tagna av mig.
Kram Lisa

Jag vet inte var jag har dig?

I kväll var jag på kräftskiva som jag skrev, men när jag Mirre och Rasmus kom hem så tittade vi på en film som gick på TV, kommer tyvärr inte i håg vad den hette, men bra var den i alla fall.
Nu sitter jag och tittar på Friidrott, faktiskt fett kul att titta på!
I morgon så ska jag typ bara spela match, hinner typ inte med något annat? Helgerna går veerrkligen för fort!
Lite sjukt att vi hade sommarlov för 1 vecka sedan..
Men ska sova tidigt i dag tror jag?

bild från 6.an!
Ska väl hitta på nåt roligt nu, så.. dags att avsluta.
Kram Lisa

fre-lör

Igår var jag med underbara Elin efter skolan! Vi hade det supermysigt hemma hos henne, åt mellis, snackade masssoor, hoppade studsmatta och pratade mera. Älskar dig Elin!
Idag har jag jobbat på Bellmansstafetten med klassen. Det var väldigt roligt faktiskt! Vi jobbade men också flummade mycket. Didrik kärde mig på en grej, hahah Det var superkul! Sedan hemma har jag gjort engelskaläxan (halva bara) och just un håller jag på att baka bröd. Vi ska ha prov på det i hemkunskapen, så det är bra att övar lite ;)

nu ska pappa få datan...

PUSS


Bild från min och Magdas photoshoot på mitt landställe :3

Linnea H & Elin F i dag !

Tänkte börja inlägget med att säga Grattis Linnea Bergsmarks! nu äkta fjoortis!
Men ni ser ju rubriken, de tjejerna kommer jag avar med i dag, väntar bara på att dem ska höra av sig, tror jag ska spela lite COD innann, i kväll är det också kräftskiva, kommer antagligen bara vara där ett tag och sen gå hem, eftersom att Anna inte kunde komma dit, så bli det typ trååkigt.
I morse tittade jag även på vit match med Elvira, Erica och Sofia, dem förlorade tyvärr...
Sen stannade jag kvar i typ 29 minuter och titta på P-97 sen så cykla jag hemmåt.
Så nu är jag hemma och har ätit och så.
talk to you later!
Kram Lisa


School!

Skolan i dag var chill, satt det var najs!
Vi fick sluta tidigare, sista lektionen hade vi typ bara i 10 minuter. biglike.
Sen så stack jag och Emmy hem till mig, hade det trevligt, gjorde massor av olika saker och sen åkte Emmy hem vid 18.00 typ, då kom mina kusiner. Så nu har dem åkt eller Martin är fortfarande här eftersom han ska sova här. Men i morgon sås ka jag upp tidigt tror jag, eller i alla fall om Sofia också ska titta på Vit match, hon och jag ska titta på den matchen tror jag? Men den börjar klockan 09.45. Så då ska jag väl upp 08.45. Efter matchen ska jag vara med Linnea och Elin.

Förra årets klassfoto ♥

Förra årets enskilda foto.
På Måndag är det skolfoto!
Nu ska jag först in på facebook sen fortsätta titta på Routatoile(?)
Kram Lisa

Emmy, jag älskar dig

Tänkte börja inlägget med att säga att jag inte kommer ha tid att blogga lika mycket nu när skolan börjar, ni tänker säkert att man borde hinna mer då? Men det gör jag typ inte....för på jag går upp tidigt gör mig i ordning och sticker till skolan, efter skolan så är jag med nån kompis eller pluggar sen är det också mycket fotboll också, satt jag får inte så mycket tid över.  Menmen ska försöka blogg minst 1 inlägg om dagen, om jag hinner!
Orkar inte berätta om går dagen så nu säger jag bara att jag ska vara med Emmy i dag! Vilket kommer bli hur kul som helst. älskar dig verkligen. Nu så ska jag fixa mig så gör jag antagligen ett till inlägg i kväll om jag har tid!

Kram Lisa


ULRIK

Nu har jag kommit hem och det var helt freeeaaakkking AWESOOOOMEE! Ulrik var sötare i verkligheten på bild... höhöhö..... Och autograf, bilder och video på hans nummer har man ju såklart.
Skolfotot gick helt ok också.
Nu ska jag äta.

PUSS


Jag och Ulrik :3


ULRIIIK ♥♥


mihihihihiihih, min autograf :3

(förlåt för dåligt bildkvalité)

Skolfotografering

Hej! Första lektionen idag var spanska. Inom de närmaste 2 veckorna så ska vi arbeta med ett föredrag om våran sommar som vi sedan också ska få prov på. Man blir ju lagom glad. Sedan musiken var soft, vi körde mäster medans alla fick sjunga för Daniel (min musiklärare) så man vet vilken stämma man ska vara. Daniel sa att han inte visste vart jag ska vara, att jag blir där jag behövs, typ... NO, lunch och idrott har jag sedan haft och nu är det SKOLFOTOGRAFERIING!! Så alla toaletter är typ upptagna... Sedan efter skolan ska jag dra in till stan med Tuva och vi ska gå till Bengans där Ulrik Munther har skivsignering!! omgogmomgomgomg. Så det blir ingen träning för mig idag... PUSS

Skoola -.-''

Fyy vad jag iiinte längtar tills i morgon. Hoppas verkligen på att det blir chill i alla fall, okej antar att det kommer bli det. Men jag har skol ångest, känner mig verkligen inte redo för att börja skolan i morgon! Föresten i morgon så ska jag köpa den blåa fiskartröjan(?) om det nu heter så, haha. Måste bara hoppas på att den finns i rätt storlek! Ska sussa snart så, GODNATT! Kram Lisa

nej.

Idag var första riktiga skoldagen med lektioner. Jag har fått läxor. Och fått reda på att jag ska ha två prov om två veckor. Jag har precis plugga färdigt. Nu ska jag gå igenom bilder. Hinner inte skriva mer. Men ni får en söt bild som en bra grej på det träkiga inlägget. PUSS
skolavslutningen

Hi Sunshine!

Solen är tillbaks, härligt!
Men gud så trött jag är, fattar inte varför var grymt trött i går också ju.
Skoldagen i dag var ganska chill, ganska långtråkigt bara, vi gick runt och hade 6 kamp eller 7 kamp typ?
Slutade klockan 2. Så det var ju skönt ändå, i morgon börjar skolan, på riktigt!! -.-''

Sen så tror jag att jag skulle hjälpa till och jobba på ett lopp med Malins klass fast tror inte att Malin skulle vara med, haha. Men det blir jag och Eveline typ... och sen några från Malins klass dårå!
Längtar inte till i morgon.....!
Kram Lisa

träning

Det är det dax för alldeles strax! Håller på att göra mig i ordning och har precis ätit middag - räksallad!
Idag fick jag som sagt min data! Är fett glaaad! Är inne på den nu. Det ända problemet är att jag inte har något internet hemma så just nu sitter jag på min balkong och snor från någon annan.... höhö.... Men eftersom jag har fått den så kommer det att antagligen bli lite bättre bloggning! Fast måste ju såklart fortfarande tänka på skolan....
Sedan spelade vi brännboll och gick tipsrunda idag på eftermiddagen med resten av m-laget (mitt arbetslag) och 9:orna vann... Konstigt va?
Ni får ingen bild idag, har ingenting på den här datan, tog bort alla privata bilder när jag lämnade in den innan sommar'n.
PUSS

LOVE AND SMILE

I dag har jag vart med klassen hemma hos vår lärarare, där badade vi, eller i alla fall dem som ville, Jag badade!
Sen gick vi hem till Ann och åt våran lunch och sen så åkte vi hemmåt. Kom hem runt 1. Var feettt trött när jag kom, hem så jag somnade....hehe, mår inte heller toppen, ont i huvudet typ...?.
Men i morgon är det arbetslagsdag, fett seegt!

LOVE AND SMILE
I kväll träning får se hur det går med tanke på hur jag mår.
Kram Lisa

Break

Ju tänkte jag berätta varför jag inte har skrivit på länge....

Jag har varit på Mallorca!! Bodde i staden Alcúdia på norra sida av Mallorca. Var där med familjen i en vecka. Solade och badade LOOOAADDSS och åt en massa god mat och läste mycket! Det var verkligen super härligt! Bara få komma bort från allting och kunna slappna av.
En dag åkte vi iväg till Drakgrottorna i Porto Cristo, som är de största grottorna på Mallorca. De var otroligt maffiga! Sedan åkte vi även vidare till en pärlfabrik och ett krukmakeri i staden Manacor. Men jag hade det verkligen underbart där!

Blev ändå inte så långt, faktiskt. Trodde att jag skulle skriva maasssoorr om när jag var där, men det finns inte så mycket att berätta...
Idag var det första dan i skolan! känns heeeel wierd... Men var bara där en timme, sedan gick jag till forum med Magda och Ylva, köpte 2 böcker, sedan gick jag och ylva hem till henne. Där tittade vi på 2 filmer och nästan ett glee avsnitt. Sedan stack vi till träningen. Där tränade jag och Lisa målvakt nästan hela träningen, och det var så jääääävla jobbigt!! Var helt slut! Men kul var det!

Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig. Imorgon blir det skola igen, fast vi ska typ ha klassdag och sedan spela brännboll i Nyckelviken. Sedan träning på kvällen igen. Nu ska jag försöka få min mamma att säga ja till att jag får följa med Tuva på Ulrik Munthers skivsigniering på torsdag! hhöhöhöhö.

PUSS på errrrr

HöÖst !


Lite fler höst kläder, vita tröjan till vänster kanske också ska in handlas.
Var inne på Bik Bok i dag, men såg inte tröjan till vänster tyvärr.
Först vare ju skola vid 1. Träffade alla härliga männsikor igen också!
4 nya i vår klass var det också, och även 3 som slutat. 
Philip,Fanny,Sofia och Gabriel var det!
Sen nu så slutade Arthur, Jetsada och Erik :(
 Efter skolan så åkte jag Jessica och Elin till forum, dem åt Sushi där och jag tog en cola, hade redan ätit lunch typ?
Men sen träffade vi också Nathalie, Jessica och Elins kompis, då var vi med henne, tills jag skulle hem och åka mot träning, men Jessica och dem åkte hem till henne.
Nu så ska jag spela kort med Mamma och Pappa :)
Kram Lisa

Breakfeast!


right now.
Har faktiskt redan dushat också, hehe, lite tidig?
Men kanske gör ett till inlägg senare också!
Kram Lisa

Gina Tricot - Höst Kläderna


Tröjan till vänster ska köpas om den passar bra!
Allt från Gina Tricot förutom smyckena dårå!
Hehe sa att jag skulle in på H&M men hitta inge roligt typ? satt då fick det bli Gina Tricot
Nu ska jag vara social med min älskade syster!
Kram Lisa

Back to Normal life tommorow or maybe next week!

Har precis träffat Carro, vi hann typ ses i 1½ timme. Vi träffades vid Nacka IP och snackade massor och spelade lite fotboll, Carro ska ju börja 7.an och allt! Känns ändå helt okej att gå till skolan i morgon, men inte att börja ha alla lektioner!
I morgon sås ka jag träffa Jessica och Elin, Kärlek till er två ♥
Ska äta snart trorjag, men innan ska jag kolla in H&M.s sida efter lite snygga höstkläder!
Fixar antagligen ett collage sen också!

senaste gången jag träffade Carro utanför Fotbollen dårå! (2009) Läängesen!
Kram Lisa


2-5-------5-2

Dem vann helt enkelt med 2-5 eller aa 5-2. Dem var värda at vinna.
Men tycker ändå att vi spelade riktigt bra, alla kämpade! Vi mötte ju Boo.s akademi 98.or.
Spelade ute ehla matchen, happY!
Fick även träffa Malin, saknad var hon ♥
Snart ska jag träffa Carro hon ska bara smsa så börjar jag gå, så vi kommer väl ses en eller två timme typ, för sen skulle hon nån stans??

gaamaal, hahaha! coola !
Men nu smsa Carro så
CHaao!

Match

Heej! Jag vet jag har inte skrivit på en veck, men det finns faktiskt en andledning! Tänkte skriva mer om det när jag har tid, vilket jag inte har nu. Ska äta och börja fixa mig till matchen som jag är kallad till idag. Då får man träffa en massa underbara människor jag saknar, t.ex. Lisa och Elin! ♥ Ska bli så himla kul att få spela fotboll igen! Har inte gjort det på ett tag...
och igår var jag med bästa Tuva hos mig. Hon målade mina naglar och flummade sönder. Det tog runt 3-4 timmar. Sedan gick vi ut, pratade och gungade. Sedan åt vi middag och vi var inne på datan lite. Sedan flummade vi mera och vid tio så gick Tuva hem. Jag älskar dig något otroligt! Du är bäst. Kan verkligen vara mig själv och prata om allt med dig. BÄSTAVÄN ♥

Jaja, nu ska jag göra det jag sa att jag skulle göra...

PUSS

Ohhhh nooo!

Jag förstår inte att skolan börjar i morgon!!
Okej vi börjar klcokan 13.00 i morgon, och går säkert bara en timme, men ohh nooo.
Det här sommarlovet har gått så sjukt snabbt!!!
Kan ju säga att jag lätt skulle vilja ha sommarlovet i 1 månad till eller minst 2veckor!
1 vecka går så sjukt fort!
Nu är det bara att kämpa igenom hela 8.an.
I dag så ska jag verkligen försöka njuta av sista dagen på sommarlovet!
Klockan 13.30 skulle gissa att jag måste åka hemifrån 12.30 då, sen så ska jag väl hemma och byta om och sen träffa Caroline ett tag, eller vi får se hur det blir med det!

Klicka för att se större!!!
Kul att jag går på Spanska som fått det säämsta tiderna!

Nu börjar allt pluggande!!

Ska bada innan matchen också!
Kram Lisa

Veckans!


Blus-Second hand!

Skjorta-Kapp ahl
Baslinne-Gina Tricot
Jeans-JC
tänkte bara visa 2 rätt så nya outfit eller i alla fall skjortan och blusen dårå!
 
Ny väska!!

Kram Lisa

Mormor

Klockan 11.15 hämtade Ida ochTommy upp mig, eller aa jag gick till dem, då åkte vi till Nacka IP för att spela match mot något lag på B, minns ej vad dem hette, jag skulle spela en halvlek och då skulle jag stå i mål ;)
Fick typ inget att göra, bra jobbat av alla andra dårå! ♥ Första halvlek blev det 1-0 och ´sen stack jag till mormor men fick reda på att vi vann med 2-1. Det var fett mysigt hemma hos mormor hela släkten var där, från mammas sida dårå! Vilket då är 11 stycken barn och sen 10 vuxna tror jag?? ;oo, inte riktigt säker haha. Men vi har gjort lite olika haft fem kamp, ätit mat och fiskat m.m, jag har sett mitt livs största aborre, som john fick upp!
Gryyyymt stor!
Kanske lägger upp nån bild på den sen?
Vet inte om det blir Carro i morgon, eftersom jag har match vid 14.00. Men jag tror att hon också är kallad satt!
Nu halvtittar jag lite på Smallville också, Mirre har köpt sesong 1-9!
I morgon får jag också träffa min saknade Malin♥
Lovar att Malin har massor att berätta när hon bloggar nästa gång!

ooold!
Kram Lisa

godnatt.

Döör fan är så sjukt trött kände mig bara tvungen att göra ett blogg inlägg med tanke på hur dålig det känns som jag vart på att blogga. I dag spelade vi match mot Tyresö! Vi vann med 3-1! Tyresö var även serieledarna så det kändes riktigt bra då. Först ledde dem med 1-0 i första halvlek sen i andra halvlek spelade vi riktigt bra och vann då med 3-1!! Stod i mål hela matchen, var väl ganska nöjd med min insatts, mindre nöjd i första halvlek. Men men man är inte alltid på topp, men livet rullar på ändå! :) I morgon ska jag spela match med F-98 och sen drar jag till mormor, tror kanske att jag kan hinna slänga in ett inlägg i alla fall. Kram Lisa

Kina Thai Gården


Där åt jag Mirre och Julia i dag, fett gott vare! Kina & Thai Bufe för bara 85 kronor!
Fett bra jöö! Kan jag rekomendera
Men som ni ser så ska jag till mormor i morgon också, eftersom att mormor fyller år, elelr hon fyllde egentligen år i går, men firar det i morgon, så då kommer hela släkten dit!
I dag så blir det match på kvällen fast jag är inte så taggad faktiskt.. jaja hoppas det blir bättre när jag kommer dit borta!

ojoj, tagen en morgon tyyp?? ;ooo ♥
Kram Lisa


Armband


Ingen bra bild men antar att ni kan gissa på ett ungefär hur det ser ut!
Fick det i alla fall av Hannah i Måndags tror jag det var? aa det var det! :) TACK så mycket Hannah ♥♥♥

Jaja, hur ska  jag börja!
Jo jag vaknade verkligen på rätt sida i dag, var sjukt glad när jag vakna vilket är ganska konstigt? eftersom det snart är skola, men i dag så ska jag och Mirre träffa Julia, det ska bli hur bra som helst!
Vi ska bland annat äta Sushi eller Thai mat! ♥ Gott!
Ska snart smsa Julia och kolla om hon är vaken hehe!
I kväll blir det match tror faktiskt att jag kommer kunna vara med, kanske till och med som utespelare??!
Happy face!
Tror inte ni bryr så  mycket menmen ska jogga lite hä hemma också, för att se haha!
Kram Lisa

Ebba Matilda Eveline Maria

Dem flickorna var jag med i dag! Härliga tjejer ♥
Men vi var hemma hos mig och Mirre.
Sen gjorde vi lite mellis för att dra i väg på träning, såå då gick vi alla i väg till träning, Ebba och Matilda var seeegasT!! Haha!
Träningenn var väl ändå helt OK?
Sträckte mig......igen! Gjorde det nämligen förra veckan också, fast myycket värre i dag.
Har match i morgon, men  får se om jag kan vara med, just nu känns det faktiskt rätt bra! ♥
Men under träningen så fick jag och Matilda jogga och köra fys, Matilda hade också sträckt oss, smiiidiga tjejer!!
Nu så ska jag se på Kniven mot strupen!
Fast har redan sätt avsnittet, men ändå kul hehe....

SKOLAVSLUTNINGSDAGEN!!!!
Kram Lisa

Dålig Fantasi På Rubriker Eller Vad?

H E J !
Bloggade inte efter jag kom hem i går, men var för trött.
Skulle egentligen bara träffat Isabelle i går. Men Matilda kom också med.
Vi gick först till forum var där ett tag och titta lite och sen tog en fika. Snacka lite och så.
Men sen gick vi hem till mig och badade, eller jag och Matilda badade i alla fall.
Sen var vi tvungna att gå till tåget, jag Matilda,Sandra,Mirre,Isabelle och Elin åkte tillsammans in till Slussen där vi mötte alla andra. Det var ganska segt att så och jobba där eftersom man stod typ 100 meter i från varandra.
Där jobbade vi från typ halv 7 till halv 9-9?
På vägen hem så träffade vi Azzi och Malin, har inte träffat Azzi på evigeheter, typ sen vi slutade 6.an haha :)
Kom hem vid 22.00 typ..?
Sen somnade jag vid 23.00 typ haha, sjukt trött!
I dag så ska jag träffa Matilda, i kväll blir det träning också!

Eveline & Matilda
Kram Lisa

*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'

Sofia om Today and Tommorow!:
JAG ÄLSKAR DIG! <3
Svar: I ♥ U 2!


Har ätit frukost nu, vaknade för 2 timmar sen och det är det ända jag hunnit med eller orkat göra haha.
Snackat med Issa i telefon också!
Vi ska ta en tidig lunch och sedan träffas vid halv 1 typ då vi går till forum!
Ni kan inte räkna med så mycket updatering under dan eftersom att jag ska vara med Issa hela dagen och sen vid 4 så drar vi och jobbar på ett lopp med Malin och Ylvas klass och med några till från vårat lag! :) ♥

Skåne 2011!
Kram Lisa

Schema ändringar??

Nu har dem ändrat vårat schema, det som var dåligt är att vi inte slutar vid typ 13.00 på Fredag??
Men vi har Idrott som sista lektion på Fredagar nu satt det e chill!
Plus är att vi inte kommer ha lika stor håltimme på 40 minuter utan på 5 minuter eller nåt sånt??
Inga större förändringar sen har vi nu 30 minuter på oss att byta om också!

flyyyg, haha!
Kram Lisa

Today and Tommorow!

Idag har jag inte gjort nåt speciellt, vaknade tidigt idag....vet inte varför faktiskt?
Men vid 11 så gick jag och Mirre och gjorde ett ärende, haha.
Sen har vi vart hemma ätit lunch och badat!
I kväll är det träning också!
I morgon ska jag träffa Isabelle, det ska bli toppen :)
Vi ska till Forum och shoppa lite kanske.


J A G  S A K N A R  D I G  ♥
Kram Lisa

Vindsurfing med Rasmus och Mirre

Hellu!
Blev lite knaas när jag skulle smsa carro i går satt det kom aldrig fram..♥
Jag, Mirre och Rasmus bestämde att vi skulle ut och vindsurfa efter maten. Då smsade även Sofia och fråga om vi kunde göra nåt, synd att jag skulle ut dåra, miss you!♥
Vindsurfing gick inte så bra eftersom att det blåste gaaalet mycket!
Vet inte riktigt vad som kommer hända under veckan?
Dem flesta av mina kompisar ska typ till Ung 08, haha.
Men ska i alla fall träffa Julia på Fredag
och Sofia någon dag hon inte går på Ung 08 (annars när skolan börjar..)
och Caroline på Söndagen, eller någon dag hon inte heller ska på Ung 08 :)
Isabelle ska jag också träffa någon dag vet bara inte vilken dag...♥
Träningen i dag gick väl OK, var lite trött bara, sen äre träning i morgon med!

Vill inte att sommaren ska ta slut, blir bara kallare...♥
Ska försöka njuta fullt ut av de sista nu på sommarlovet!
Kram Lisa

Fotboll cup!

LÅÅNGT INLÄGG, SÅ LÄÄÄÄS!
Anledningen till att jag inte bloggat är för att jag vart på fotbollscup!
Vart en av det roligaste cuperna i mitt liv (om maninte räknar med dalecarlia).
Lördagen:
Vi spelade 2 matcher, ganska direkt efter varandra Första vann vi mot Vallentuna andra förlorade vi mot Vendelsö, inte rättvist!
Sen hade vi 4 timmars paus, mellan nästa match!!
Så då badade vi och åt på mac donalds med hela laget! Efter vi ätit på macdonadls var alla proppmätta!
Sen spelade vi sista matchen mot sollentuna, det bästa legt i gruppen, var ju inte bästa maten vi åt, haha.
Men dem vann i alla fall, mitt under matchen så började Anna och Elin H skratta, till slut hade dem fått med sig många från vårat lag, haha, jag garvade! Tror inte ni fattar hur roligt det var! Till slut garav domarn till och med lite...haha! Men efter den matchen så var ändå alla sjuukt glada och skratta efter det som hänt på planen!
Alla i laget var äben tillsammans, brukar kunna bli lite uppdelat i vårat lag...
GRYM DAG!¨
På kvällen sov Eveline hos mig och vi somnade vid 00.00 typ, sjukttrötta efter den dagen!
Söndagen:
Inge speciellt, hade grrym träningsvärk.
Vi spelade första matchen mot rönninge salem och vann den, en mötte vi Järfälla och förlorade, men andra halvlek var vi såå gryyma! Spelade inte så bra, men sista halvlek spelade jag någ som bäst :)
vet inte riktigt vad jag ska göra i morgon, får se då, kanske ska fråga Carro om hon gör något?, ja det gör jag!

JÄRLA IF , världens bäst gäng!
Kram Lisa


Inga Webcam bilder!

Känner att det blivit ovanligt mycket webcam bilder på sista tiden.
Inte det roligaste så här får ni lite bilder som jag inte hunnit visat ännu!

Kameler och Lamor!!! bild från när jag var i Skåne!
Cirkus Maximum skulle ha Cirkus på kvällen (den dagen jag åkte hem!).
Då stod Lammor och Kameler på en lite gräs plätt, såg även Zebror och andra djur.
Haha, baaalt!

Matilda och Jag ♥

jag älskar er ♥
3 bilder från det uunderbara landet SKÅNE!
Kram Lisa

Bakning!

Jag och Mirre ska baka nu, om vi hittar något roligt, haha!
Men skulle vart med Matilda i dag! Men blev inget av eftersom....
Jag är tvungen att vara hemma vid halv 4 för att fixa lite hemma sen åka till gäster.
Vi fick 52 kräftor i dag fast vi slängde i 1/5 tyP? nej men kanske 1/4! `
Så nu ligger dem i vårat badkar.... yääs, precis det jag vill!
Men nu så ska jag leta recept!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
BJUDER STORT PÅ BILDERNA!
Kram Lisa

Kräftfiske!

Hemma från träningen, kom hem för ett bra tag sen!
Men direkt efter träningen så gick vi ner till Järla sjön för att lägga i kräftburar!
Så i morgon bitti ska vi ta upp dem, egentligen lägger man ut burarna vid 16.00 och tar upp dem vid typ 23.00 och sen låter man dem ligga över natten eller om man satsar kan man ju alltid gå upp vid 05.00 eller så, haha!
Men ska i alla fall up vid 06.15.
Det var egentligen inte tänkt att vi skulle fiska i dag men jag och pappa såg några med åror som gick ner till sjön i dag eftermiddag.
Just det är kräfrfiske i dag!/Pappa
Nejj det kan vi inte missa, kan vi inte fiska??/Jag
Ja, men efter träningen/Pappa

Bilen stod utanför vårat hus, haha!
I morgon tror jag att jag ska vara med Matilda, får se i morgon hur det blir!
Kram Lisa

it's not gonna change for a while...

förlåt för mitt usla bloggande! Märkte att jag senast bloggade i söndags.... Och då var jag hemma hos Julia och vi spelade Pokémon och pratade maaassa! Och flummade lite..
Men som sagt, jag träffade Lina i måndags. Vi hade det supermysigt hemma hos mig. Vi pratade, spelade gitarr och ritade av varandra. Vi hade mycket roligt! Sedan på kvällen var det träning.
Tisdags stack jag iväg till mormor och morfars kolonilott med syrran igen. Vi åt lunch där och sedan åkte vi hem. Det var väldigt mysigt. Träning på kvällen.
Onsdags var det GRÖNAN med MAGDA och YLVA!!! Det var superkul! Åkte alla "stora" grejer; insane, extreme, jetline, twister, kvasten och vilda musen + Lustiga huset; förutom Frittfall. Det regnade nästan hela tiden, men det var ganska bra, för köerna var jättekorta, förutom till twister! Men sedan började det åska och då stängde de alla roliga, så då gick vi och åkte till Chokladfabriken (ett fik vid Tjärhovsplan) och drack varm vit choklad. Mycket mysigt! Sedan åkte Magda hem och vi hem. Jag stack sedan till Ylva och vi tittade på Harry Potter and the Goblet of Fire.
Idag åkte jag och Ylva hem till Magda och vi pratade, var med hennes två katter Selma (2år) och Chilli (14veckor), åt lunch, tittade på Lejonkungen II och även en annan film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Sedan åkte jag hem. Hemma nu har jag i princip läst och packat lite grejor.
Det var min vecka! Och som sagt, förlåt för mitt usla bloggande! Och grejen är att det kommer itne att bli bättre på ett tag........

Men nu ska jag hoppa in i duschen,

PUSS



P.S. Lisa, du ska inte tycka att du slutar sent........ Min senaste dag är 16:20!!!!!!!!!!! och min tidigaste är 14:05. + två cp-luncher som är 10:30. Var glad.
Din nya profilbild är UNDERBAAAAAAAAAAAAAR ♥

jaja, vi kommer SÄKERT hinna...


På 10 minuter ska vi hinna byta om och ta oss från gympasalen till klassrummet!
Kan lova att jag minst kommer komma 10 minuetr försent om vi bara kommer få 10 minuter på oss!
I början av höst terminen är vi ju också tvungen att ta oss från Skuru IP.
Smart tänkt av lärarna!
Vi klagade lixom förra året för at vi fick för lite tid att byta om på, och då hade vi ändå 20 minuter!
aja, är väl ganska nöjd med schemat om man inte tänker på det!
Slutar 13.10 på Fredagar! Sjukt najs!
Men tyvärr så har vi en håltimme som är ganska låång...

40 minuter!
Även min längsta dag till 15.10....-.-'

Jag och Emmy hade det skit bra! Älskar den tjejen, verkligen!
Men vi spelade ganska mycket cod, hehe, tiden bara far i väg!
Må säga att vi var GRYMA! ( nu säger jag inte bara så för att jag önska att vi va det, men vi va det!)
kanske överdrev liite, men bra var vi i alla fall!
Emmy behövde ju gå hem så pass tidigt eftersom hon hade träning, som börja om 1 timme typ, min börjar om 2 timmar! :)
Känner att det blir lite k varning nu.
Satt...
Kram Lisa

10:31

Godmorgon!
Eller jag har vart uppe ett tag eftersom att jag och Emmy skulle försöka träffa varandra så tidigt som möjligt eftersom hon har träning vid 17.00! och jag har träning vid 18.00!
Emmy kommer väl snart smsa mig och säga att hon åker, då går jag och möter henne!
Vi kommer i alla fall ha det bäst!

bloggar antagligen sneare!
Kram Lisa

10 Augusti 2011

Elvira hellström<3 om PROFILBILD????:
omg vad fina Lisa! skit svårt ju, jag älskar alla lika mkt! <33 men jag gillar nog lite mer 1an eller 3an hehe (:<33
http://ehhw.blogg.se

Sofia
om PROFILBILD????:
OMG, kvinna! sjuuukt snygg du är! Alla!!! Men två eller tre eller alla! men om jag måste välja en såå... tre :-D miss u <333
http://revollo.blogg.se
Svar till er båda:
SÖTA NI ÄR! <3 Ni är sjukt snygga ni!! ♥
SÅ nu ändrar jag min profilbild till den här!

Ska bara beskära den lite! :) ♥
fortsätt gärna kommentera!
Kram Lisa

PROFILBILD????

1.

2.

3.

4.

5.

Skriv vilken ni tycker alla men blogg får en länk! :) ♥
Kram Lisa

Avatar

Just nu tittar jag på Avatar. Haha, Suuper bra ju!
Men jag och Elin hade det fett bra enligt mig! Vi var först i forum, jag köpte inget men Elin köpte lite saker.
Sen gick vi hem till mig och Jag och Elin spelade Black pos, FETT KUL!!
Efter det ville Elin fixa mitt hår och så, så då gjorde hon det sen var klockan halv 6 och hon skulle hem ♥
Sen åt jag middag och sen så spelade jag och Fredrik Black ops! :) ♥

ibland får man ju bjuuuda lite!
Chattar lite med Sofia nu, hon undra vilken profilbild hon skulle ha.

Den här snygga tyckte jag!
Men hon är alltid lika snygg!
I morgon så ska jag i alla fall träffa Emmy! Saaknar henne sååå!
Är faktiskt ganska måånga jag saknar!
Kram Lisa

Elin Wallström!

Ska möta denna tjej nu typ?
VI ska först till forum och sen hem till nån skulle jag tro?
I morse var jag på forum för att fixa bank kort, så nu får jag hem det om några dagar.
I kväll är det match också, Sverige spelar!

Beautiful!
Kram Lisa

13:37!

Leet!

F Y R A S T Y C K E N A V M I G

Hellu, haha nje vad fel det blev hade ingen fantai hur jag skulle börja blogg inlägget i dag?
Men i dag så fixade vi aldrig bankkortt blir i morgon i stället innan jag ska träffa Elin W.
Vi gick i alla fall till forum, fick med mig en skjorta hem och ett par jeans. Jeansen var ett måste!
Gillar oftast inte att shoppa när jag måste, gillar bättre att shoppa saker jag bara hittar lite ''spontant'' .
När jag kom hem åt vi Sub way mackor som vi då hade köpt på forum, sen så stickade jag lite och sen rensade vi ur bokhyllan i mitt rum och sedan har jag stickat lite sen dess, haha, när man säger att man stickar låter det som man är en gammal tant. haha, men ja jag tycker faktiskt det är rätt kul, ibland, har bestämt att jag ska sticka en halsduk till vinter, bra att ha mycket tid på sig, hehe. Vi köpte i alla fall garn och det i går.

Fouuur!
Ska sticka lite nu, hahahha!
Kram Lisa

B A N K_K O R T

Ska upp till forum nu och skaffa bankkort, sen så ska jag och Mamma plocka ur lite gamla saker från mitt rum, vilket kommer bli rätt mycket :).
Nu så ska jag i alla fall gå!

Nya blusen!
Kram Lisa

S T A N

I dag var jag i Stan som jag berättade i går, var det jag Mamma, Mirre och Mormor, oj kanske glömde skriva Mirre, hehe. Men Mormor kom hit vid 10.00 oopps, trodde det var 11.00 satt jag vakna vid halv 10 och fick lite brottom. Tanken med den här dagen var typ att vi ska gå runt i lite affärer som vi inte brukar gå runt i. Vi åt även lunch på stan det blev Kinesisk mat, riktigt gott! Vi gick i alla fall in  i en hel del möbler affärer och sånt. Men även lite annat. Jag fick med mig hem en väska, blus och en bok. Har inga bidler just nu, men ni kan ju alltid få se dem någon annan gång, om jag orkar och kommer i håg, hehe. Kommer inte ens i håg vad affärerna hette där jag köpte blusen och väskan, haha. Boken köpte jag i alla fall på Pocket shop, vet inte helelr vad boken heter, bar koll har tjejen! Men blusen köpte jag på en second hand butik.
Sen så tog vi ett tåg hem 17.22, så vi hann inte till träningen, men har i alla fall joggat, så lite träning, men i morgon är det också träning!
Har fått sämst kondition, eftersom jag vart sjuk i nästan 1 månad eller 3 veckor typ.
Men nu får ni ha det så bra!
Kram Lisa

Svar till Emma!

Emma - Photography om Bad Teacher!:
Åh, den vill jag se. Var den bra? ;D
Svar: Ja den var bra! Men inte jätte bra.
Kram Lisa

Du är någon annan nu.

Inlägget har inget med rubriken att göra!
Jag och Elin hade dte suuper mysigt, vi skulle ju äta Sushi men det var inte öppet, blev macdonalds istället, hade ju ändå mitt macdonalds presentkort så det var väl bar at göra av med, haha, tjooockis!
I morgon ska jag upp vid 9.00 för att mormor kommer vid 11.00, har inte träffat henne på suuper läänge.
Så vi ska åka till stan, jag mamma och Mormor och gå runt i lite affärer och äta lunch där.
Jag och Elin badade förresten i dag också, haha crazyyy!
Blir så deprimerad när jag tänker på att jag bara har lov i 2 veckor till...
hoppas alla haft en bra dag!
nu sås ka jag läsa sen så ska jag sussa, haha mena sova.

här om dagen satt jag ute i soole med calippo och Elsas mode!

Elsas Värld
läste jag när jag var i Italien.
Jag vet jag läste 2.an före 1.an, fail av mig, men innan jag skulle åka till Italien ville jag ha en bok och då såg jag bara Elsas Värld så då fick det bli den, men kan lätt rekomendera båda, men tips läs 1.an före 2.an, haha!
Kram Lisa

Bad Teacher!

Snart drar jag och Elin i väg och tittar på Bad teacher, ska bli super bra! Innan så ska vi även äta Sushi, just nu sminkar Elin sig sen så ska vi dra.
Bion börjar klockan 21.00 så är väl hemma vid 11.

Hörs när jag komemr hem!
JAG ÄLSKAR DIG OTROLIGT MYCKET ELIN!
Nu är ELin klar.
Kram LIsa


Julia

Idag ska jag träffa henne! Vi ska höras nu vid 12 och sen får vi se vad vi gör. Det spöregnar ute just nu (-.-') så tror inte att vi kommer att vara ute... Men vi kanske tittar på en film eller bakar? mysigt blire iaf!
Saker som jag har inplanerade i veckan är

Måndag: Lina ♥
Tisdag: Inget just nu ....
Onsdag: Grönan med Magda och Ylva ♥
Torsdag: Träffa Ylva och Magdaa ♥

Ser mycket herliiigt ut!

nu ska jag försöka få tag på Bertil och göra mig iordning.

PUSS


BLONDIE

Chattar med Sofia just nu. Saknar henne ENORMT! Men hon säger. ATT. JAG. ÄR. BLOND!! *suck* Sofia... ♥♥♥♥
jaja, Sitter och tittar på Bond just nu. Ska fortsätta nu ;)

PUSS

städdag

Choooo!

Hade det supermysigt med Liora i Torsdags. Gick på träningen sedan på kvällen. Vi var 6 st där... höhö...
Igår var jag hemma och träffade sedan mormor och morfar lite senare på dan. Sedan på kvällen gick jag och mamma till forum och köpte kebab till familjen och så satte vi oss och åt och tittade på filmen Matrix. Den var faktiskt ganska bra! Den är lite som Inception...
Idag har jag varit hemma med familjen och slappat + att vi har städat och slänget en massa grejer!! Och kommer antagligen att göra om mitt rum! snart... Man vet aldrig när det kommer att hända, men vi/jag har börjat planera iaf! Och mamma och pappa har itne sagt NEJ ännu ... :3 Sedan nu på kvällen så åkte jag, mamma och syrran till mormor och morfars kolonilott. Det var supermysigt att vara där ute och få lite frisk luft.

Varför jag inte har skrivit är för att min syrran okuperar datorn hela dagarna + att jag inte vill sitta framför en data hela tiden ;) ♥

MIHIHIHIHIIHIH - Jag är lite sen men såg precis att Jedward har kommit ut med deras album, Planet Jedward!! LOVE ♥

jaja, nu ska jag fortsätt checka in stuff och titta på Bond. Ska också försöka få tag på Julia och se om hon vill göra något imorgon.

PUSS på er


Saknar denna lilla plutten ♥ Men ska faktiskt träffa henne och Magda på onsdag och torsdag!

HALLOJ!

Julia är här nu aa eller hon kom för lääänge sen. Vi har hunnit köpa ägg, coca cola och chiips!
Sen åkte vi hem och gjordepannkakor och vi gav Julia hennes presenter!
Men nu så ska vi bada och sedan hyra en film från datorn och se på den och äta chiiips!
Blir inte någon mer bloggning i dag innan i kväll!
Kram Lisa


Julia i dag!

Morgon morgon!
I dag ska jag och Mirre träffa Jullan ♥
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på kanske att vi ska gå på bio?
fast är inte såå taggad på det ändå, men men får se.
I kväll så kommer hela Julias familj över på middag också, så det bli sjukt najs!
Men här har ni några bilder från Skåne!



Skulle lätt kunna ha landställe i Skåne!
Nu så ska jag och Mirre spela Sims 3!
Kram Lisa

Skåne de underbara landskapet!

Har precis laddat upp bilderna från Skåne på datorn, ååå vad jag saknar det redan!
Här får ni en liiiten början!



Kram Lisa

Grattis Morfar!

I dag fyller morfar år så grattis till han!
Han var är vid 11 och så åt vi kladdkaka och melon, sen skulle han vidare till min moster och mina kusiner.
Men vaknade med vääärldens halsont. Att det aldrig kan gå över..?
Har vart halvt sjuk sen Dalecarlia? Nästan 3 veckor eller nåt sånt va? Seegt som tusan!
Helle frågade om vi skulle göra något i dag, men kände att jag ville ta det lungt efter alla dagar hemifrån och eftersom jag inte är på topp!
Ska bli riktigt skönt att bara vara med familjen i dag, vi ska även vindsurfa i dag när pappa kommer hem :)
freeedaaag häärligt!(eller det spelar ju inte så stor roll för mig, eftersom att vi ändå har sommarlov haha)
byeee!
Kram Lisa

Godnatt mina kära vänner!

Ska gå och lägga mig snart även fast jag inte är trött, haha heelt sjukt, gick och la mig tidigare i Skåne än vad jag gör när jag är ensam, forever alone eller vad?? haha.

bilderna från Skåne får ni föroppningsvis i morgon!
kram Lisa

Sofiasofiasofia.....


vilken tid åker du i morgon? :):) <33/L
 
tjugo över fyra :):) <3<3/S
 
på morgonen?? :o:o <3<3/L
 
haha, nej ;);) axel frågade samma sak :P:P <333/S
 
haah*tänker oooch jag vet preeecis vem axel är* haha!/L

hahaha, en kille knäppis :D:D <3<3/S
 
jaha, oj då jag trodde du menade kroppsdelen!/L
:oo
 
hahahahhaha, är du seriös? :D:D :O:O <3<3/S
 
men Sofia hur dum tror du jag är???/L
 
dum, titanic! :D:D <3/S

tyvärr så är jag ingen båt Sofia?? <3<3/L
 
joo ;);) <3<3/S
 
senast jag kollade hade jag ingen motor inuti mig inget roder heller för den delen?/L
 
haha, jo då ;);) <3<3/S
 
tror faktiskt inte det? :)/L
Haha, vår otrooligt skööna chatt konversation som fortfarande håller på hehe. Men hur dum tror Sofia jag är egentligen? :oooo
aja...
Kram Lisa

Underbara Landskap!

Dem här 3 dagarna med Eveline och Matilda har vart uunderbara, vi har tagit det lugnt, cyklat sjukt mycket, både tandem cykel och vanlig cykel, badat massor, solat lite för mycket, fotat och massor mer!
Kan berätta dagarna lite snabbt här också för er som är intresserade.
Dag 1:
Jag och Eveline kom med flyget och då stod Matilda och hennes pappa och väntade på oss, vi åkte hem till dem och bytte om till badkläder sedan cyklade vi till kvick viken, tror jag det hette. Där badade vi och solade föör mycket för min smak. Var där till 5 typ?? Sen på kvällen så tog vi ett kvällsdopp och cyklade till en brygga, på vägen hem köpte vi även godis, vi åkte hem spela kort och åt godis sen så somnade vi.
Dag 2:
Vi åkte ut till en ö som heter Ven, där hyrdevi 2 ''vanliga'' cyklar och 1 tandem sykel så bytte vi av. Där var jag Eveline och Matilda och hennes pappa, vi åt lunch och bada där och åt glass. Kom hem vid 6 den dagen, var sjukt trött då, men på kvällen tog vi en lite promenad och tog bilder sen kvällsdopp. Sen kom vi hem åt lite godis och läste. Sen somnade vi eller i alla fall jag...haha.
Dag 3:
Vi tänkte kanotera, men bestämde oss för att skippa det för att det blåste så pass mycket. Men vi cyklade i alla fall till kvick viken och var där åt lunch och tog en glass, men det blåste så pass mycket att det blev kalt, inte mysigt. Vi cyklade hem och spelade kort, efter ett tag så cykalde vi till ett annat badställe lite närmre, var där ett tag cykalde hem och satte oss i varsin sol stol och läste och sen spelade vi kort och sen åt vi och åkte vi hem!
TACK SÅ MYCKET FÖR DEM HÄR DAGARNA!
Bilder kommer!
Kram Lisa

Forum med Liora

Japp, dit ska jag med henne om ca en timme. Håller på att äta lunch just nu sedan ska jag börja gå bort. Hon ska titta på lite saker tills hon ska bort, och jag måste lämna tillbaka några böcker. Jag vet inte vad som händer efter, vi får se. Ha en superdag nu alla!!

PUSS


Magduuris

Förlåt för min SUGIGA uppdatering! Men jag har varit på landet och underbara Magda var med!! Vi har haft det så himla sköönt. Vi har snackar a looooooooooot, köpt glass, badat, solat, läst MYCKET, spelat kort, FOTAAATTT, Haft PHOTOSHOOOOT (bilder kommer), nästan sovit under bar himmel och en massa meer! Vi har verkligen chillat sönder och det har varit så himla skönt, verkligen!!
vi kom hem idag och sedna har jag läst (har läst ut Awakened och läser nu Harry Potter and the Philosopher's Stone) och varit inne på datan. Snacka om att det har hänt mycket överallt! Sedan laddade jag ner lite mer låtar i iPoden.
Ska kanske kolla på film med mamma och pappa snart, vi får se. Jag kommer nu att vara hemma ganska länge. Ska se till att träffa många kompisar, men inte minst med Lina, Agnes och Julia! Måste träffa allihopa snart!

jaja, nu måste jag slita mig!

PUSS


Foton!

Här har ni några bilder från går dagen, bilderna talar för sig själv!


tatuering....whiii!




Några av bilderna från går dagen!
Kommer inte updatera så pass mycket när jag åker till Skåne men det blir bara nån dag eller så?
Kommer i alla fall hem den 4 på kvällen och i morgon är jag i skåne vid 10.
Satt det blir som en hel dag i morgon och på Torsdag.
Verkar ju inte helelr som att Malin updaterar just nu?
Kram Lisa

Forum var dagen

Idag har jag vart på forum den större delen av dagen. Handlat lite, kan dock inte visa något jag köpt pga att det är presenter alltihop.
Issa fyllde ju år i går och Julia fyller år på Torsdag tror jag det blir 4 augusti i alla fall!
Sen har jag packat till i morogn då jag åker till Skåne, Matildas landställe med Eveline, ska bli super kul!

Matilda och Jag, dock ingen bra bild på mig.
Tagen från Eveline's blogg: http://cosmiclife.devote.se 
Fast vet ej när eller var den är tagen eller vem som har tagit bilden?
haha.
Kram Lisa

Till Forum!

I dag så ska jag och Mirre upp till forum, antar att vi ska gå upp ganska snart, efter jag typ har bytt om och så.
Ska bland annat köpa en bok där och lie presenter :)

fina!
Kram Lisa

Grattis Isabelle!

Grattis (i efterskott) Isabelle.
Hann inte göra inlägget i går kväll tyvärr, eftersom att vi skulle titta på Italien bilder.

Jag älskar dig ootroligt mycket!
Saknar dig massor!
Puss din bästavän Lisa

RSS 2.0