Dagen!

Har vart Suuuper bra!
Det började med att Eveline och Emmy kom hit, vi var här hemma ett tag och gick sedan ner och badade ett tag. Sen så gick vi för att köpa glass hehe, satte oss på en sten och snacka lite. Gick hem för att hämta en fotboll för att gå och spela. Men fastnade på mitt rum med melon och ett spel. Tiden gick sjuukt snabbt, när vi tittade på klockan igen var den 19.00 :oo och Emmy hade fått sms av sina föräldrar: vi äter klockan 18.00, haha faaiil!
Sen åt jag själv middag vid 19.30 efter att ha titta en kort stund på pretty little liars, verade rätt bra faktiskt!
Efter maten rignde jag isabelle som fyller år. Hon ska få ett eget inlägg snart ska vi se! Vi snackade väl i 30 minuter och sedan behövde båda springa på toaletten, haha. sen så nu chattar jag med flikkan på facebook.
Lyckad dag!
Ni får bilder från i dag, nån annan gång, kanske i morgon?
Kram Lisa

Emmy och Eveline kommer

Snart kommer Eveline och Emmy hit, så de får bli snabbt.
Vi ska typ bada och chilla haha ♥
Kanske att vi tar och åker ut med båten??
Får se.
Kanske tar lite bilder senare.

JÄRLA IF LAG SVART
Kram Lisa

Italien 2011!

Italien var som vanligt ett väldigt fint land. åå vad jag älskar det landet!
Jag har vart där 1 gång förrut fast i Toscana så, men nu var vi i alla fall vid val gardena och gardone riviera.
Val gardena:
I Val gardena så vare tänkt att vi skulle gå i bergen typ?? haha.
Men den dagen vi kom dit så åkte vi bil i 8 timmar typ, aldrig åkte bil så länge, helt sjukt!
Men jag var sjuk alla 3 dagar vi var där. Första dagen så gick jag med även fast jag var otroligt förkyld, har aldrig vart så förkyld i hela mitt liv.. Men vi tog en lift upp till bergen och där vare tänkt att vi skulle gå typ i flera timmar? Men eftersom jag var sjuk så orkade inte jag det, så då gick vi typ en liten bit och åt lunch, sen åkte vi ner med liften i gen. Andra dagen bestämde jag mig för att stanna hemma :(. Medans jag var hemma gick dem andra höghöjdsbana, ååå vad sugen jag var på det. Sen hände inte så mycket mer där.

Huset vi bodde i.

Bergen

Samma (lite ljus va??)

Mirre, haha :)

Första dagen var vi även på en restaurang, 330ml cola på bilden ♥
Gardone riviera:
I Gardone riviera var vi i 7 dagar.
Var sjuk där med, men dem sista 3 dagarna var jag frisk.
Det var även då det var bäst väder typ.
2 av dagarna badade vi i poolen innan lunchen och sola, sen efter lunch så åkte vi till olika strander.
I går så var det ju bara att åka hem, spelade ju inte så stor roll om jag var frisk eller sjuk då? Men alltid roligare att vara frisk.
Men gick upp vid 6 för att hinna äta frukost och allt som man gör på morgonen, klockan 7 så började vi åka mot san siro, en fotbolls stadio som ligger i Milano. Klockan 10 öppnade det då var vi där och fick gå in i Milans och inters omlädningsrum!! och självklart vid läktaren. Sen fanns det även ett museum som vi tittade på också. Sen så avr det bara till flygpatsen och flyga hemmåt.
men när vi var hemam starta inte bilen -.-''' så då fick vi ta bussen till City terminalen och sen där i från Taxi hem. Kom hem runt 23.00 i går.

En av stränderna ♥

Mirre vid poolen :)

Jag i poolen :)

Eftersom att jag är laktosintolerant så var det mest is glass förr mig, riktigt surt...
Bilderna från San Siro gör jag i ett eget inlägg känner att det blir för mycket annars.
I dag ska jag träffa Emmy och Eveline kommer bli toppen!
Kram Lisa


Trötter...

Hemma från Italien nu :(
Är i alla fall gaalet trött går in på detaljer mer i morgon, men detta har vart en jobbig dag, kom hem typ nu, nej men för ett tag sen.
I morgon ska jag träffa min kära vän Emmy! :) a-suum!
Som sagt jag berättar i morgon, är för trött.
good natt!
Kram Lisa


Sola bada ute och grilla britney spears har rakat sin frilla........

Haha, vilka ootroligt härliga sommar minnen man får av den låten haha. Men idag har jag badat i poolen och solat lite, just nu mår jag faktiskt vääldigt bra, såå happy! Fick även med mig ett linne efter att ha gått in i 1 affär också :$ hittade en underbar tjocktröja där, men den fanns inte i min storlek :-/ Antar att jag kan berätta att jag är i Italien nu! Men kommer hem i övermorgon. Ååå vill vara här läängre.....Men jag kom hit förra Onsdagen alltså blir det 10 dagar jag vart borta. Men tänkte berätta om resan lite snabbt när jag kommer hem innan jag åker till Skåne också. Tog ett kvällsdopp i poolen i dag, för ett tag sen, var bara såå sjukt rädd för att en fladdermus skulle komma, pappa och Mirre hade badat när fladdermöss kom. Men hoppas ni hare bra i Sverige!!!!! Kram Lisa

Metallica - en gåva från ovan

Jag är helt sjuk. Jag har börjat gilla hårdrock. Speciellt Metallica. Dom är så underbaaart braaaaaaaaaaa ♥ och sångarens röst... och gitarrerna.. GAAAAAAAAAAHHH! Jag älskar dom. Det började när jag, Ylva och familjen satt och tittade på the Big4 konserten som sändes från Götet. Sedan dess har jag giiiiilllaaarrttt.
Ni får två små smakprov här nere. 


Enter Sandman

For Whom The Bell Tolls

Nothing Else Matters

Oj, blev tre.. höhö... Men såå underbaraaaa!



P.S. Jag looooooovar, jag har inte glömt Paramore! De är fortfarande BÄSTBÄÄÄÄÄST!

Boktips

Tänkte komma med lite boktips! Hade inget att göra och tänkte att ni kanske skulle uppskatta det.


Detta är underbara böcker!!! Verkligen! Tycker att ni ska läsa alla, för om ni inte gör det så missar ni något. Alla har spänning, kärlek och mystik i sig och dom går inte att lägga ifrån sig när man läser dom. GILLA STARKT PÅ DOM!


Dom här böckerna kommer jag att läsa, de ligger lixom på kö. Ska precis börja med Awakened. Den är 8:de boken i House Of Night Serien och jag har läst alla de andra. Dom är mycketbra! Rekommenderar dom.
Och sedan har vi ju mina älskade Harry Potter ♥ Tänke att jag ska läsa om dom alla fast på engelska nu. Men det får blir sen efter Awakened. Och ni som inte har läst Harry Potter böckerna - DET ÄR ETT MÅSTE!

Hoppas ni gillart och får lite insikt om nya böcker ni kan läsa!

PUSS

Levet leker. Ibland.


Finlandia - Tur och Retur

HEEJ!

Varför jag inte har bloggat på några dagar är för att jag har varit i Finland och träffat lite släkt! Det var sjukt mysigt! Vi åkte inte upp till den lilla staden där de flästa släktingarna bor utan vi bodde hos mammas halvbrorsa en liten bit utanför Helsingfors. Träffade flera av mammas och mina kusiner och sysslingar. Kom hem i morse med båten.

Har iallafall haft det underbart. Imorgon bär det iväg till landet med Magda! Ska bli sjukt mysigt. Saknar henne något otroligt! Har inte sett henne sen vid skolavslutningen! :O Så nu ska vi verkligen se till att ha det AWESOME!!

Jajaj, kommer antagligen att fortsätta att se ut så här när det gäller uppdatering, men ska försööka!

Ska snart äta middag och sedan blir det duschen. Härligt!

PUSS på er om jag inte hör av mig på ett tag!


Love to urbanears ♥

Sjuk idag med, men bättre!

Mår något bättre i dag än vad jag gjorde i går, i dag ser det ändå ut som det kommer bli soligt och häärligt, ska någ ändå ta ett snabbt dopp i poolen i dag tror jag...
Hoppas på att må bättre i morgon också..
Vet inte hur vädret kommer vara då, om det är bad väder......??
Får se om jag slänger in ett inlägg i morgon också? men det är i så fall om jag lånar Rasmus dator, som ja gjorde i dag och i går hehe. I dag har jag inte alls gjort så mycket ätit frukost med Pappa medans alla andra tar en båttur hela dagen, om jag är avundsjuk! Men sen har jag även chattat lite med Astrid ♥ :)

Sjuuuk tjej!
Kram Lisa


Rasmus dator!

Hej!
Tänkte bara snabbt nu slänga in ett inlägg så att det inte står helt tomt på bloggen lixom..
Jag är fortfarande sjuk, aldrig blir jag frisk så jäävla sur.
Inge bad för min del.....
Menmen jag ska inte hålla på att tycka synd om mig just nu, när jag vet att dem i Norge mår, jäävligt mycket sämre. Fattar inte riktigt att det finns så hemska människor.
Men nu så ska jag lägga i från mig datan och vara liiite i solen...
NU SKA JAG ALLT SATSA PÅ ATT BLI FRISK!
Ha det toppen nu! Så ska vi allt se till att jag bloggar snart igen!
Kram Lisa

Oslo och Utöya

Har ni hört om katastroferna i Norge??
En bomb i Oslo, släpptes på stadsministerns kontor och dödade minst 7 st, och en man med automatvapen dödade mer än 80 personer på ön Utöya. Det var ett ungdomsläger där.
Det är så tragisk, jag förstår inte varför sånt här ska hända. Tycker jättesynd om alla i Norge som råkade ut för det här, vänner, familj och andra.

Ska tända ett ljus för er ♥


20110723

Idag bär det ju av till Forum för jag ska köpa mina urbanears och ska lämna tillbaka en bok och låna om typ 3 st.
Har precis suttit och kollat in lite konfirmationsläger. Det är ju dax för det iår. Lutar åt ett läger där man först ska spela in en låt tillsammans och sedan åka på läger till Gotland. Det låter supermysigt! Men vi får se, inget är bestämt ännu.
Ska nog börja göra mig i ordning nu och ska sen som sagt till forum.

PUSSAR


ännu en bild - denna gång är Ylva fotografen


fredag 22 juli

kom precis hem från landet. Det var verkligen supermysigt där och i tisdags kom Liora ut också! Hon åkte hem igår, för hon mådde inne så bra, och vi åkte hem idag. Men vi hade det iaf super!
Jag har nääästan fått mammas gamla ipod så den är full med en massa bra musik nu och jag ska köpa ett par urbanears imorgon tror jag! I'm reeeaallly happyy! Det kommer nog att bli i färgen "ocean".


GOD, så fiina ♥

Kommer att vara lite off de närmaste dagarna. Varför får ni höra sen... ♥

KRAMIIS

Middag

Har precis ätit middag, dagen har vart väldigt händelse lös. Har t.ex. gått runt med pyamas byxor hela dagen, hehe, riktigt mysigt, har ju ändå bara vart på trädgården. Men fan vad jag längtar till i morgon, tyvärr börjar jag få ont i örat, hemskt om jag får ont i örat i morgon, men det är bara att hålla alla tummar för att det ska bli bättre.
I kväll så ska jag väl inte göra något särskilt, spela kort och titta på TV och soooova! I morgon blir det typ 6 timmars bil resa eller något sånt?
Sista inlägget på en vecka, vill lixom njuta av sommaren nu!

gammla.
Pussar Lisa

Dalecarlia bilder!


Sofia & Carro ♥

Sofia & Carro ♥

Converse!

Slowmo zone, i den zonen skulle man gå riktigt långsamt! Haha!

Haha Issa! :) ♥

Haha häärliga tjejer ♥ Carro ääälskar din min! :)
Orkar tyvärr inte ladda upp fler bilder, men vill ni se fler så kan ni ju alltid kolla på facebook!
Kram Lisa

Packning!

Halloj!
Nu så packar jag okej jag packaDE. Slutade för ett tag sen, men dagen har väl inte vart något märk värt?
Vaknade 10.15 och åt frukost, packat, spelat kort med mina syskon och ätit lunch med mormor.
Men måste fortsätta packa.....segt!
Bilder från Dalecarlia kommer senare i dag.
Det är underbart väder i dag! :)
Synd att jag fortfarande är lite halvt sjuk så at jag inte kan bada...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Nu måste jag fortsätta!
Kram Lisa

Friday friday........lalalalalalala!

Dalecarlia cup 2011
FREDAGEN:
Vaknade med halsont, men det brydde jag mig inte om, vad fan det var ju sista dagen! Sen vare ju bara en dag vi skulle städa och så.
Denna dag hade vi match om 6-5 plats, matchen var väldigt crazy, haha bra ordval, med tanke på att alla fick spela positioner som de inte brukar spela, de som spela topp spela back och tvärtom jag spelade topp men brukar vara defensiv mitt. Var väl helt okej att spela där :) Har lite svårt med att inte få hjälpa till hem, hehe. Matchen slutade 2-2, då det blev straffar direkt. Jag fick lägga en straff och satte den, ganska nöjd faktiskt! Men vi förlorade efter 9 straffar, ojoj måånga! :oo
Sen tittade vi på vit match och sen chillade vi mest tror jag??
På kvällen vare disco, då gick jag dit var där till 11.45 och somnade runt 12.30 typ.
Jag kan säga dig att det var inte så smart att jag var på disco så länge med tanke på att jag hade ont i halsen.
Lördagen:
Vaknade med en hemsk hals ont! Men vi tittade på F-99.orna i finalen. Järla vs Järla var det! :) Järla vann, konstigt va??  ;)
Men sen packade vi och städade mest och på bussresan hem titade vi på solsidan.
TACK FÖR ALLA FANTASTISKA DAGAR JÄRLA IF F97!
Nu så har jag skrivit om alla dagar, men eftersom att jag skriver från en data som inte har Dalecarlia bilderna så kommer dem upp sen. :)
Kram Lisa

|Home yesterday|Home Today|Home Tomorrow|

Verkar som om många har vart hemma i dag och inte gjort någonting, precis som jag då.
I dag har Fredrik namsdag så då fick vi kladdkaka också, mihihi gott!
Sovde så sjuuukt dåligt i natt, vid 3 så började jag vakna fram och till baka hela tiden...
Hoppas på att det bli bättre i natt i alla fall.
I morgon så ska vi allt se till att det blir mycket bloggning för sen kommer jag inte blogga på 1 vecka eller så.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jag har ju helt glömt bort att berätta att vårat lag (JÄRLA IF F97 Lag 1&2) vann ALL FAIR PRISET!!!
Andra gången ju! 2009 vann båda lagen också det, super kul ju.

Motivering:
Lagen har flera ledare som coachar lagen på ett mycket aktivt och positivt sätt. De ger spelarna tydliga instruktioner och får på så sätt en bra stämning inom laget. Spelarna uppträder perfekt på planen gemtemot lagkamrater, motståndare och domarteamet och alla ombytta spelare får matchtid. Supportrarna har sett till att skapa en trevlig stämning runnt matcherna med hejarramsor och sång. Lagen fick domarnas högsta betyg i domarnas egna bedömning.
Kram Lisa


typ VÄLDIGT förkyld

Japp, det är jag. Denna dag kommer att spenderas genom att vara inne på datan och läsa min bok. Är ju på landet och det är inte bästa vädret så då finns det inte så mycket att göra.
detta blev ett väldigt tråkigt inlägg. Juste, jag chattar med underbara Tuva just nu. Saknar henne något otroligt. ♥

PUSS


Once a Harry Potter-fan - Always a Harry Potter-fan

MONSTER


UNDERBAAAAAAR ♥

Förvirrande var de!

Hanna om Harry Potter ftw!:
vi var visst på bio på onsdagen...
eller vad? :S
Svar: Haha nu känner jag att allt blev sååå förvirrande!
Men ja på Onsdagen var vi på BIO.
och på kommentaren stod det: var vi inte på bio på onsdagen?
Då svarde jag ja juste det var vi.
Men i alla fall Onsdagen var en Harry Potter dag!

I dag kommer jag bli hemma. Sov så sjukt dåligt i natt, guud vad jag bara vill bli frisk!
Antar att jag inte kommer kunna vara med Emmy i morgon heller för den delen.
Vaknade 8.15 i dag!!! för att jag hade så ont i halsen och hostade, oonajs!
Jajaja! Hoppas ni mår bättre i alla fall!
Kram Lisa

HOME

TJEEENAA!
Igår kom jag hem från Dalecarlia och jag har verkligen haft det underbart! Ser att Lisa redan har skrivit det mesta vi hade gjort, duktigt!! :D Och vi såg premiären av HAAARRRYY POOTTTEER OCH DDSRELIKERNA DEEL 222!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det varhelt sjuuuuuuuuuuuuuuuukt. Grät myyycket. Den var underbar. ♥♥♥♥
Åkte ut till landet idag och ska vara här ett tag till, därför kommer det fortfarande att vara dååålig uppdatering...

Är sjuk, typ. fjuuukt förkyld, ont i halsen och hängig. Har liksom inga krafter att göra saker...

Gudars vad jag är tråkig.

PUSS


bild från när jag och ylva var i humlegården + redigering

Torsdagen, at daa school!

Torsdagen:
Det var så otroligt svårt att hålla koll på alla dagar under Dalecarlia, de flesta dagar såg ungefär likadana ut. Men den här dagen spelade vi en match mot Trysil, det var den dagen alla i vårat lag vaknade på rätt sida, peppade varandra gjorde vi snackade igenom om hur vi skulle spela gjorde vi också. Vi var taggad direkt från början, det dröjde inte länge till 1-0 kom! Men sen satte dem 1-1 men då satte vi in 2-1 och så slutade matchen, men det var någ den roligaste matchen i dalecarlia cup. På dagen titade vi på matcher som vanligt och åt mat, haha.  
På kvällen vare även disco, men Jag Caroline och Malin stannade kvar på skolan, haha, vi var dem ända från laget kvar! :) Vi hade gaalet kul!
Vi spelade kort med en kille från P-98 först, kommer inte i håg vad han heter nu, haha. Nej men sen började vi spela kort med några andra killar från P-98, Hampus och Erik. Efter att vi spelat ett tag så bestämde vi oss för att gå ut och spela fotboll, då följde även några fler killar med. haha. Sen så skulle dem gå och lägga sig vid 10.... men vid halv 11 så kom Harald och Erik ner för att gå på ''toaletten''. Nej me vi snckade lite med dem ett tag sen gick dem upp i gen.
Hoppas ni orkade läsa allt!
Bilder kommer senare!
Nu så ska jag spela kort med Mirre.
Kram Lisa


Harry Potter ftw!

Anonym om Fotboll är bäst ingen protest, protesten försvann så fotboll vann!:
Var vi inte på bio på onsdageen.. Heheh ;) <3
Jajuste Anonym! det stämmer ju faktiskt haha! Klantigt av mig! Jag kan säga er att det inte var lätt att hålla koll på alla dagar under Dalecarlia! :) <3
Dagen i dag har spenderats under ett täcke och med halstabletter, mår fortfarande sjukt dåligt! Men nu är pappa Mirre och rasmus och vindsurfar så jag är hemma med Fredrik men han är bara i källaren, haha.
Nej men den här dagen har faktiskt gått sjukt fort! konstigt faktiskt...
Men nu så ska jag ändra inlägget om onsdagen puss!
Kram Lisa

Fotboll är bäst ingen protest, protesten försvann så fotboll vann!

Haha, rolig rubrik!
Tisdagen:
Den här dagen var alla lite smått irriterade på morgonen, haha. Men det släppte vi hade match klockan 9.00!
Då mötte vi ett finskt lag Tikorila palousera, jag har ingen anning om hur det stavas men så utalades det typ. Matchen var inte alls så kul pga att dem tjongade så pass mycket, men vann gjorde vi i allla fall bra start! :)
Den här dagen tittade vi på matcher och så hade vi Teori, vi skulle haft prakti också ,men det avr så regningt så vi skippade det. Så det var mycket fritid.
Onsdagen:
Denna dag hade vi 2 matcher även de vita laget hade de. Vi mötte först Gimo, ett lag från uppsala. Gimo spelade bra, typ som oss, men den matchen blev det 0-0. Sen tittade vi på vits matcher och sen så åt vi mat och fick tagga in till matchen mot slätta. Tyvårr så förlorade vi den matchen 4-1 tror jag det var? Men vi spelade inte så bra. Men sen åt vi middag och skulle titta på vitas match. På kvällen gick vi på Harry Potter, sista delen!
Den var riktigt bra! ♥ :) Kan lätt rekomendera den. jaja.

Malin ♥

Matchbild♥

Ball!
Kram Lisa

Siuk er iag

hihi roolig rubrik, nej men sjuk.
Snorig, mysigt haha, nej men ont i halsen också och hängig(?)
Fan vad jag hatar det.
Tittar på TV och antar att jag kommer sitta framför TV.n och titta på någon film hel dagen.
Om jag inte hade varit sjuk hade jag kunnat vindsurfa, men här vill man bli frisk till Onsdag och då måste jag väl ligga hemma med te och täcke.

Mirre, foto tagen av mig.
apprå på ingenting men titta vad min brorsa visade mig.

Vem vill tattuera in Ove Sundberg egentligen?
Inget mer att säga just nu.
Nu så ska jag bli friskare!!!!
Kram Lisa

Internet+Mitt rum=???

Yäss rubriken stämmer. Internet är av någon anledning grymt konstigt just i mitt rum och i alla andra rum är det normalt...vad har jag för rum?? haha.
Men nu sitter jag och lyssnar på musik (fortfarande).Tycker faktiskt jag har vart riktigt social på chatten i dag, chattat med Alexander, Isabelle, Hannah, Felicia, Thea och Emmy (men hon svara inte haha). Ni anar inte hur trött  jag är sk anåg gå och lägga mig typ nu? nej men ska borsta tänderna och sånt så halv 12- 12  kommer jag säkert sova i dag, lär jag behöva har som tidigast somnat 11.15-11.30 och vaknat som tidigast har jag gått upp  06.30, man är ju inte van att få sova så pass lite. Är i alla fall sjuk också, eller typ halft ont i halsen som tusan, ohhh nu kom jag på att vi har halstabletter hemma, smart! :) Sen är jag gaaalet förkyld, men jag måste bli frisk till Onsdag!! På Tisdag ska jag träffa Emmy, ska kolla vad hon gör på Måndag istället kanske, jaja anyway Good nighT!

SOMMAR!
Kram Lisa


DC (haha töönt) DALECARLIA CUP!

Del 2
Känner att jag är sugen på att göra del 2 redan nu, eftersom jag inte heller kommer hinna med och göra alla delar innan jag åker i gen, men gör jag 2 omm dagen ska jag allt se till att hinna. Från Onsdag kommer det inte bli ngon updatering från min sida! Men det är bara i 10 dagar.
Söndagen:
Då åkte vi buss i typ 3 timmar kom fram vid 12 då vi bäddade våra sägar och pumpade upp dem, sen så gick vi och tränade sen dusha sen äta middag sen minns jag inte riktigt vad som hände antar att vi spelade kort och snackade. 11 gick vi och la oss den dagen men anatar att vi inte somnade förräns halv 12. Snabbt ändå.
Måndagen:
Tyvärr så hade mitt lag(svarta laget) ingen match den här dagen men vi var ändå tvungen att gå upp vid 7 för att titta på Vitas match. Sen den dagen tittade vi på andra matcher hade en träning, som alla var helt ofokuserad på och jag kan säga att jag inte var på topp, jag var skit dålig! Så det var ingen kul träning, men sen efter träningen så badade vi på ävetyrsbadet, var där tills 5 typ. Gick hem åt middag och bytte om till cozmos (discot). Var dock inte där så länge för att jag hade ont i halsen och skulle upp halv 7 nästa dag för att spela match!

Finisar ♥

Caroline ville ej visa sitt UNDERBARA ansikte... ♥

Jadu Elin, har alltid vetat att du var speciell ♥

Ännu några tjejer som inte ville visa ansiktet för kameran♥

wooow, cool ALVA , haha(driver) ♥ ♥ ♥
Där har ni några bilder och en lite text.
Just nu lyssnar jag på musik och chattar med Isabelle om Dalecarlia, vi har inte vart med varandra någonting under Dalecarlia typ, synd det... Men vi snackar om de, så nästa gång vi träffas kommer vi ha massor om Dalecarlia att berätta för varandra, haha ♥
Kram Lisa

Dalecarlia 2011 ftw!

DEL 1
Nu är vi hemma från dalecarlia cup 2011, grymt sorligt att vara hemma....
Men också otroligt skönt, vet ej inte om jag hade orkat med så mycket mer. Men kul vare!
Fotboll,Disco,Matcher,Träningar,Bad,Skratt och mycket mer gjorde vi!
Som ett lag har vi spelat och gjort alla awesome saker.
Vi har vart så mycket att man tröttnat på vissa, men vad fan man kan inte gilla alla till 100%
Men alla tjejer i vårat lag är fantastiska. Har väl blivit så att jag vart mest med Malin och Caroline eftersom attd e båda är med i det laget jag var med i. Men tycker ändå jag hunnit vara med ganska många, såklart man inte hionner vara med alla på vara 6-5 dagar. Vårt spela var väl bra, men inget mer. Men som sagt vi spelade bra ändå.
Lag Svart.
De laget var jag med i. Vi hade bra spel. När det var morgon var alla morgon trötta så ingen var direkt på toppenhumör, lite smått irriterad på saker och ting blev många väldigt fort. Men det släppte fort. Är otrolgt glad att jag kom i det här laget, fast självklart skulle jag velat spela med alla i laget. En dag var någ den roligaste dagen, direkt när vi vaknade var alla på topp, alla peppade varandra, vi snackade om hur vi skulle spela och alla hade åsikter om saker och ting. Det var den dagen vi mötte Trysil. Berätar merom den matchen i ett senare inlägg, kommer bli så långt annars så att ni inte kommer orka läsa. Bilder har jag tagit också, men inte alls så mycket.
Där har ni lite om veckan!
Kram Lisa

Some old picture!



Här är 2 bilder från December 2010.
Nu är vi i Borlänge, hoppas på att vi har vunnit mycket!
Järla IF F97 NI ÄR BÄST!!!!
Kärlek till er alla!
Hoppas ni har det bra hemma, ni som läser våran blogg när vi är Borlänge, eftersom de flesta som läser vår blogg går i vårat lag, och våran klass dårå, skulle jag gissa??
Nu ska jag sluta och skriva om inget.
Kram Lisa

WTF?!

Tumblr_lmg4d8komw1qfaahfo1_500_large
hahaha! klockren!
Kram Lisa

Malin and Lisa!!!!

Hejhej på er! Klockan 09.00 ska bussen gå vi sitter bredvid varandra som vi har sagt :-D Det kommer bli awesome där. Men nu så ska vi vara sociala mot alla andra PUSS

hElo (med betoning på E)

hElo! finstavning tycker jag.
Sista inlägget från en data på en hel vecka typ. Efter dalecarlia är jag hemma i 3 dagar sen drar jag i väg på nästa utflykt!
Men mer om nu, packat klart typ, har bara mobilen och sånt som man packar ner i morgon. Men jag ska allt se till att få toppen dagar! Guuud vad härligt det ska bli att se alla, var ju så pass längesen jag såg många. T.ex Elin och Malin men det är många fler också ♥
Ska gå och lägga mig om 1 timme också, kommer någ inte komma att somna, mn jag ska upp klockan halv 8 i morgon! allt för tidigt!
Men nu så ska jag umgås (lägg märke till ord valet) med mamma eftersom att jag inte kommer se henne förrän på ehhmmm........... Torsdag tror jag...?

Suddig bild med vinter kläder!
Pussar från Lisa!


Dinner at the grandparents

Jag sa att min uppdatering skulle bli dålig! Men ni får som sagt stå ut.

Idag åkte vi hem från landet. På landet har jag varit en massa med Amanda, sprungit nästan varje morgon, har bara skippat det 2 ggr faktiskt!! Badat trettielva gånger och spelat en massa kooort. Det har varit så mysigt.
Idag har jag spelat mitt nya Harry Potter Wii spel, duschat, lämnat ock lånat böcker på bibblan och just nu är jag på middag hos mormor och morfar. Sedan ska jag hem och börja packa till DAAALLEEECCAAARRLIIIAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag fattar itne att de tär imorgon.... Det ska bli så himla kuuuuuul!!! Ska sitta bredvid underbara Lisa på bussen dit... ♥

Nu ska jag gå hemmåt, vi hörs om ca en vecka kanske!

PUUSS


Tidsinställda inlägg?! :ooo


Jag hade gjort flera inlägg som jag hade sparat vid utkast för att lägga up dem nu under dalecarlia, men nu är dem borta!
Så räkna med 2-3 tidsinställda inlägg i stället dårå....
KRAM LISA

Fullt upp!

Det kan man ju säga att jag har haft i dag.
Vaknade vid halv 10, som vanligt dårå....hehe.
klockan 10!! åkte vi till forum snabb tjej eller vad på en halv timme hann jag äta borsta tänderna och året och byta om, snabbt. Sen var vi där ett tag köpte det sista till Dalecarlia.
Vart på forum
Packat
Ätit lunch
Packat Packat Packat Packat
Städat rummet
Badat
Målat naglarna
Åka till Ica Maxi
Dusha (Funderar på att göra det i morgon??, äähh tror det blir i kväll!)
Som ni ser fullt upp har jag haft!
Guud vad jag inte gillar att packa. Lite roligt för att Mirre fick med sig typ 2/3 av min packning, så jag undrar om det är jag som har packat mycket eller om det är Mirre som packat lite...♥ Lär jag märka i morgon...

Bild från förra året.
Nu ska jag även lägga in lite tidsinställda inlägg räkna med ett inlägg per dag!

Ella & Billie i dag istället

Dagen har vart bra men slutade sämre. Nej men det var bara för att några jobbiga P12 var där vi badade... 
Men först åkte jag och Ella in till stan för att köpa en bikini åt henne, vi var där fett snabbt, för det var ju inte direkt så att man ville shoppa i det underbara väder som var!
Men sen åkte vi hem till mig hämtade mina badkläder och min cykel sedan så kollade vi om Anna var hemma, men ingen Anna? så då fortsatte vi hem till Ella hämtade samma saker hos henne. då följde även Billie med oss till badet, det började bra vid badet men sen blev dem där killarna allt för jobbiga så vi stack till ett annat ställe. 
Nu är jag hemma som ni kanske förstår? 

Snacka om förberedda!
Kram Lisa


Ella & Anna

Dem två tror jag att jag ska träffa i dag efter lunch typ, för Ella skulle packa. Men jag och Issa har haft det skit mysigt och bra. Vi pratar om allt verkligen ALLT. Både jag och Issa är 2 som tänker väldigt mycket på saker och ting. Så det är häärligt. Men Ìssa kände att hon var på väg att bli sjuk, så hon stack hem för ett tag sen.´Innan hon gick hem så badade vi och åt frukost och började på ett pussel som vi inte orkade lägga sen. Men i morgon så kommer det bli gaalet tråkig dag, ska bara packa packa och städa rummet. Men sen på Söndag smäller det DALECARLIA CUP!!
För hoppnings vis så slänger jag kanske in ett eller två inlägg från mobilen under dalecarlia, när vi sitter på bussen. Sen får ni tidsinställda inlägg, inte lika roligt med tidsinställda inlägg men bättre än inget.
Räkna med att ni får bilder efter dalecarlia. Jag kna lika gärna säga det nu!
Min updatering kommer helt enkelt vara sämst under 2-3 veckor. Men fan vad kul jag ska ha det.
Berättade jag att jag ska ner till Skåne också?? Matilda har i alla fall landställe där så då åker jag och Eveline ner dit tillsammans.

bild från min och mirres födelsedag!
Kram Lisa 

Förändring?

Eklidens tankar till Skurus tankar
Jag har tänkt på att för ca 1 oche tt halvt år sen så hade jag inga tankar att börja i Skuru Skola. Men jag måste säga att jag är nöjd till 90% att jag valde Skuru istället för Ekliden. Det var Jag Elin och Hannah som hade bestämt att vi ville börja i Ekliden och att vi skulle välja varandra och så. Men sen började jag och Elin och prata om Skuru och så. Sen bestämde vi oss för att börja i fotbollsprofil och Hannah bestämde sig då för att börja i bild och form, då kom vi alla tre ändå in i samma klass, så det var galet kul! Sen fick vi ju veta att Isabelle och Jennifer också skulle börja i vår klass så det var kul! :) ♥ Sen även Lina och Alma av tjejerna dårå.
Under det här året har jag även lärt känna sååå många nya personer. Vissa har jag lärt känna bättre och vissa har jag lärt känna helt från början.
Sickla IF till Järla IF
Sen för flera år sen ca 3 och ett halvt år sen hade jag inga tankar om att jag skulle börja i Järla IF för den delen heller. Tack vare att jag börjat i Järla har jag lärt känna mååånga andra tjejer också! Fast samtidigt saknar jag Sickla IF som tusan, men det har blivit toppen med Järla också. När vi spelade i Sickla var alla lite ''tajtare''om man kan säga så, fast vi är ju så pass många i Järla IF. I Sickla gick det bara Jag, Mirre, Julia, Hannah, Elin, Felicia, Vera-Lisa, Thea, Sofia, Fanny och Moa (förlåt om jag har glömt någon??) Men vissa slutade tidigare en andra och vissa har slutat nu. Fanny och Moa var någ de som började senast och Thea slutade tidigast tror jag.
Där har ni lite av mina tankar!
Kram Lisa

On daa buss!

Nu är jag på bussen på väg till Isabelle, orkar inte göra något längre inlägg just nu, vi ska ner och bada och snacka dom tusan! Nu vet ni vad jag kommer göra. Räkna med dålig updatering från min sida och skulle gissa att Malin inte heller kommer blogg så mycket.... Kram Lisa

Blogginlägg!

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg nu.
Sverige vann mot USA grmt spännande match vare, 2-1 blev det för er som inte visste det. :)
Men nu så ska jag sova, i morgon så ska jag ju träffa Isabelle på kvällen blire träning sen sover hon här.
Vi kommer ha det BÄST!!

Lika snygga som alltid!
Kram Lisa

USA-SVERIGE

NUUUU!!!! :-) <33

Yes it's back!

Solen är tillbaks så otroligt skönt må ja säga! Med tanke på att vi bara har 3 månader ungefär då vi kan ha värme.
Jag och Mirre har sprungit i dag, gissa hur varmt det var, vi sprang typ vid halv 3, då var det fortfarande kok hett!
Nej nu så ska jag inte slösa bort tiden framför datan. Ingen packining har det heller blivit i dag.
207290_195334280502217_100000769400167_411990_4536126_n_large
Kram Lisa

Kläd ångest

Hejhej! :)
Japp rubriken. Men eftersom att vi ska till dalecarlia på Söndag så vill inte jag använda de kläderna jag ska ha med mig till dalecarlia, vill vara helt säker på att jag kommer kunna ha med mig de kläderna. Så jag tror att jag ska börja plocka fram lite kläder i dag, eftersom jag inte kommer ha så mycket att göra i dag, ganska skönt ändå, men i morgon så ska jag träffa Isabelle, och hon sover över här :) ♥ Det ska bli super bra!
Tänkte försöka hinna träffa Elin F någon dag i veckan, men nu kom jag på att hon är på landet.. :(. Jaja vi syns i alla fall på Söndag. Men nu så ska jag och Mirre göra något, vi har redan badat i dag också sköönt vare. I dag vill jag också jogga men orkar någ inte får se senare i alla fall.

meee.
Ha en toppen dag!


MYTHBUSTERFIIIILLM

Alice har precis lagt upp våran mythbusterfilm som vi gjorde någon gång den här terminen. Så nu tänkte jag lägga upp den här! Jag är inte med så mycket, jag höll mest på med den tekniska delen ;)


HAHAHAH, hoppas ni gillarrrtt ♥

landet + ylva = AWESOME

FÖRLÅÅÅÅT för min väääääääääääldigt dåliga uppdatering!
Men i lördags så åkte jag till landet och Ylva hängde också med. Så därför har jag inte kunnat skriva något.
Men vi två har haft jätteroligt hela tiden. Det har varit lite dåligt väder, men vi har faktist badat två gånger ändå! Men det har varit super iaf. Varit på vikingafestival som är här varje år. Där köpte jag en ring som är en orm som ringlar sig runt fingret. SÅ SNYGG!!! Vi har ätit glass och spelat kort. Det var verkligen supermysigt.
Idag var jag på ica och där fanns det spel på rabatt. Och då köpte jag ett..... HAARRYYY PPOOOTTERR WIIISPPEELLLL!!!! OMGOMGOMGOMGOMGOMG! så awesooooommmmeee!!! (förlåt, nöööörD)
Ska vara här på landet ett tag till och sedan på lördag ska jag åka hemn och på söndag bär det iväg till DALECARLIIIAAA!!!! Det ska bli så himla härligt! Jag och Lisa är i samma lag + att vi ska sitta bredvid varandra på bussen. Mihihihihi, älskar dig ♥
Tror att min uppdatering kommer att vara väldigt dålig nu ett tag. Men det får ni stå ut med. Det är ju faktiskt sommarlov. ;)


CHECKA RINGEN!




Och två bilder från när jag och Ylva var i humlegården förra veckan.

KRAM PÅ ER


VHL

Rubriken står för Viktor Hella och Lisa.
Dagen har sett ut så här: Vaknade runt halv 10 gick upp åt frukost och titta på TV och sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde men sen så åt jag lunch sedan kom Helle, vi 2 gick ut på en mini promenad, sedan träffade vi Viktor och gick ner och badade. Sen gick vi hem till mig och tog det chill, men mycket skratt blev det haha ♥
Men snart så ska jag träna, såå efterlängtat!!!
*inga bilder på den här datan*
Kram Lisa

Bättre än regn... svår fråga.

Sofia om Smallville:
men det är bättre en regn! :-D <3
Svar: Ska jag vara helt ärlig vet jag inte om jag tycker det, är det för varmt så är det bara jobbigt att spela man orkar inget och vill bara att matcherna ska vara över. Men 22 grader det är på gränsen att det är för varmt. Okej det är för varmt men just nu när det bara är 22 grader så kan jag någ hålla med dig, men om det var typ 25 grader och strålande sol så skulle jag inte göra det hihi :)
Love you Sofia!


Men nu så gör jag inte alls mycket, Julia och Helle frågade om jag ville ner till Järla sjön med dem, men orkade inte + att jag redan har pyamas på mig, hehe. Men ska ändå träffa Helle och Viktor i morgon, trevligt! :)
Men i dag så har det vart en hysat lugn ag, vid halv 5 mötte jag och Mirre upp Julia, eller hon kom hel hit, hehe, så åkte vi här i från och badade, badade till klockan 18.00, då vi egentligen skulle vart på Nacka IP, men en halv timme efter var vi på Nacka IP och körde match mot Massimo (Julias pappa), Paola (Julias syster) och 2 av hennes kompisar, så det var väl helt okej, var ganska varmt eftersom att jag hade 2 stycken tröjor på mig, men sen badade vi i Järla sjön. Sen åkte jag och Mirre hem och åt middag. Ja och sen titta vi på TV. och nu är jag inne på datan. Kanske ska ta och titta på en film nu på datan. Får helt enkelt se.
Just nu chattar jag med Elin också.

Haha blir alltid lika glad när jag ser den här bilden....haha!!
Kram Lisa

Lisas älskade syrra

Tjatja bloggen!
OMG! Lisas syrra här. Lisa orkade inte blogga (lata tjej) så nu gör jag det istället och vad gör hon? Jo hon ligger bedvid mig och vilar elr något sånt. OMG va lat hon är. Men idag har Lisa och jag kollat på Smallville hela dagen.. OMG, nördvarning! Men något kul ska vi göra i alla fall, snart ska vi gå och bada med Julia och kanske Ella, Oh my GOD va kul det kommer att bli! Men nu har inte jag något mer att säga. OMG.. vilket tråkigt inlägg det här blev.
Men vi ses, Tjatja!


//Maria

PS. Jag fick som uppdrag av Lisa att säga OMG minst 5 gånger bara så att alla vet det!

Smallville

Just nu tittar jag på Smallville, har inte gillat smallville förrut men nu tycker jag faktiskt att det är riktigt bra!
Sååååååhär taggad är jag till Dalecarlia cup!
Vädret kommer typ se ut så här, helt okej, kanske liite för varmt, menmen.

Det är i Borlänge som vi kommer vara som ni ser. Måndagen
Den dagen har de svarta laget inga matcher, alltså de laget jag och Malin spelar i.

På Torsdagen kommer det bli som varmast, 22 grade, för varmt!
Jaja men vädret kanske ändras, eftersom att  det är ju ändå en hel vecka kvar, okej en vecka det är inte alls mycket!
Nu måste jag titta!!
Kram Lisa

Järla Sjön

Tittar på Bröllops fotografen nu, Sen så ska jag ner och bada med Julia.
Inget mer att berätta see uu!
Kram Lisa

3 JULI

Hemma, nu och tar det chill. Tittar på Smallville med Mirre, fast det är bara hon som tittar hehe.
Vid 12 så mötte jag och Mirre Ella sen cyklade vi till kranglan, vid lijanen, skiit kul vare! :)
Sen vid 14.00 så åt vi lunch och nu sitter vi och tittar på Smallville, eller aa Mirre.


Miss you!
Kram Lisa

Awesome day! + Julia is home!

Dagen i dag var jätte härlig! Först åkte jag och Ella till forum köpte lite mat på Kvantum sedan cyklade vi till kranglan och badade där, vi var där till halv 5 nästan. Sen åkte vi till forum titta runt lite där och köpte goodis, hihi :) Senefter det så åkte jag hem och gick ner till Järla sjön för att vindsurfa, men årorna pajade när vi skulle ro. åå fett tråkigt. Men som sagt jätte bra dag med Ella ♥
älskar Ella ♥
Varken jag eller Ella tog några foton.
I morgon ska jag också träffa Ella fast bara till två sen skulle hon nån annan stans eller någonting :) ♥
På Måndag så ska jag träffa Julia också a-suum. :) ♥


Vilken snygg tjej! Ni skulle bara se Ellas bedårande kläder i dag, såå himla underbara var dem.
Tittar på The Simpson nu.
Men ska väl också äta snart skulle jag gissa.
Kram Lisa

Bloglovin

Jag har nu skaffat ett bloglovin konto, super lätt att göra och jätte snabbt tar det, så ett tips är att göra det!
I stället för att klicka runt på massor av olika bloggar för att se om dem har updaterat så, ser man bara det direkt och slipper skriva in blogg adressen. :)
Det var Sofia som tipsade mig om det, i går så visa hon hur dte såg ut och så, sen när jag kom hem så skaffade jag det direkt, typ. :)
Följ gärna mig och Malin på bloglovin!

Kram Lisa

The Simpson!


Bild tagen med Sofia's macbook http://revollo.blogg.se
Nu så går jag och lägger mig orkar faktiskt inte titta klart allt för trött och avsnittet verka inte vara jätte bar för den delen heller.
I morgon blire vindsurfing tror jag.
Kram Lisa


Just nu

Humör: Glad och lite trött.
Kläder: Enkelt, randig t-shirt och ett par shorts.
Mat: Frukost: En macka Lunch: Spagetti och Köttbullar Middag: Lax och Potatis.
Smink: Mascara
Låt: venne...
Fysiska: Shopping rundan, hahahaha nej men inget i dag faktiskt.
Som vanligt ligger resten av familjen och sover medans jag är uppe... Men om 10 minuter börjar Simpson så det ska jag titta på sen går jag och lägger mig tror jag.
Fixar ett snabbt inlägg få tror jag.
Dagen: Dagen var jätte mysig, först möttes vi vid nacka forum efter att Sofia hade klippt sig sen så åkte vi hem till Sofia tog det lungt och Malin och Sofia snacka om Harry potter och sånt. haha, försökte hänga med så myckt som det gick, men sen så fixa vi lite mat till Sofia och Malin och efter det så spela vi GENI jag var fett duktig, förutom att jag förlorade hehe. Men sen var ja tvungen att åka hem.. Men när jag skulle av så stanna inte buss chaffören när jag klickade på stopp, det ståg till och med stannar på den där skylten, men aja, det var ändå inte såå stor omväg. Sen kom gästerna som jag skrev, vi badade och åt middag och kastade pil, typ det vi hann med.

gammal bild
Kram Lisa

F A C E B O O K

Chattar med min underbara Isabelle Tunäng. Fin flicka där blev så ootroligt glad när jag såg alla minnen hon la upp på sin blogg eller alla bilder  som hon la upp i alla fall om ni vill se titta in hennes och Jennifers blogg http://shoowus.blogg.se .
Issa finns för dig i alla lägen Lovar det! Du ska få höra de orden du behöver veta och vill höra ♥
Älskardig♥
Men på Torsdag-Fredag så sover hon här, awesoome! Saknat den flikkan som in i bomben!

Ha en bra kväll nu så ska jag fortsätta chatta.
Kram Lisa

p u s s

Gästerna skulle ha kommit för 40 minuter sen, hahaha.
Men dem lär komma när som helst, så snabbt får det bli.
Jag Malin och Sofia hade en bra dag.
Oj nu kommer dem hinner inte mer haha.
Kram Lisa

Hahaha Sofia

Sofia om FemKilometer:
HAHA, vilken inte fin bild? var hittade du den o.O <3
Svar: Jo den hittade jag på min data, hade sparat den där för att den skulle upp på bloggen förrut, haha. Men det är Vera som har tagit bilden tror jag från när ni hejade på den där cupen :) ♥
Lite smått kul så här att Sofia är den ÄNDA som kommenterar på vår blogg.
Men det är bra Sofia fortsätt så! :'D <3 Hahaha!

Ska hem till Sofia i dag med Malin också ♥
Ytterst trevligt ska det bli. Ska äta innan vi ska dit men sen bär det av!
På morgonen har jag vart i forum och köpt en nässesär och ett par sov shorts till :oo haha nej men det var bara för at mirre skulle köpa ett par och då var det 2 par för 99:- och ett par kostar 99:- så det blev ju som man köpte mina gratis eller man säger ju inte köpte FICK*. Sen fick jag även en deo. Intressanta grejjer. I kväll får vi gäster.......................punktpunktpunkt..........punktpunktpuntslut!

Bror,Syster,Kusin och Jag
Haha ooootroligt charmig bild!
Kram Lisa

FRIDAY, FRIDAY

HEEJ!
just nu sitter jag och smsar med Lisa och chattar med Sofia. Vi ska ha det så jävla bra idag! Men vet faktiskt itne vad vi ska hitta på... Men någe kul blire alltid! Ska nog borsta tänderna och sminka mig snart... Bara btw...

KYSS


TACKTAACK

Sofia om YLVISPYLVIS:
hahahhhhahaha, du skrev inte itället för in. för nu står det ja smörjde inte in mig xD haha, gulllunge ses imorgon<3

Svar: HAHAHAHAHAH!! såklart jag menade in xD Ändrar på en gång! Tack för att du sa till!


RSS 2.0