Studietekniken på topp, eller?

Godkväll!
Min bloggnign kommer suga fram tills Tisdag men ska försöka med ett inlägg per dag.
Har 84 spanska glosor som ska in i skallen. Funkar lixom inte, jag kan knappt lära mig 20 om dagen, hur fan ska det här gå? För övrigt suger min studieteknik. Blir så lätt distraherad måste träna timmar för att få in 20 glosor. Jo men det är kul. I morgon ska 20 nya glosor in plus att jag ska hinna göra 2 sstycken efterrätter, wish me luck. Sen blir jag sjukt stressad också, men vafan that's me. Få försöka leva med det även fast det suger att avra stressad då jag inte lär mig nåågot.

Vill spela fotboll, det är där jag slipper tänka på skolan, bara spela.
Kram Lisa

piano - utvecklingssamtal - plugga so-prooov!

Hej,
Nu kommer ett inlägg från lilla jag som är ganska sällsynt! Jag vet... Jag har inte varit jätteduktig.... Men, jag ska försöka!
I måndags så fyllde ju underbara Lisa 14!!!! LILLA FJJOOORRTTIISSS! Älskar dig Lisa, hoppas att du hade en underbar födelsedag!
Har haft en massa rep till lucia den här veckan, bl.a. i Berwaldhallen. Det var mysigt.
Var hos sjukgymnasten idag om spänningar i nacke och rygg... Men det gick bra, jag är spänd, så jag ska strecha och sedan blire avslappningsövningar. CHIILL
Nu sitter jag på pianot och ska spela snart. Sedan ska jag ha utvecklingssamtal... Jag har inte planerat någontiiing! och vi ska hålla i det själva! omg.................. Sedan blir det hem och plugga till SO-provet som är imorgon!
Var föresten inne i stan med Tuva igår! Var sjukt mysigt. Jag skulle kolla prao på vete-katten - de har inte svarat ännu - och hon köpte julklappar. Jag fick även med mig en tygkasse från Beyond REtro!
nu måste jag kila!
PUSS

Hur ska vi begära att någon annan skall kunna bevara vår hemlighet när vi inte själva kunde det?

rubriken tagen av Thea. http://theahenmark.blogg.se
Men hur sann är inte rubriken.
Den här är också tagen av Thea, lika bra den!
Prata inte om dig själv - det blir ändå gjort när du har gått därifrån.
Word!
Men nu har jag fått min oddmolly blus, wiihooooo!
image description
Jo men så här såg jag ut när jag fick lappen att jag skulle få hämta ut blusen.
Så nu ligger den så fint i min grderob, eller till och med hänger så fint i min garderob.
Kram Lisa


Första som 14.

Bloggadet inget igår, men det hade ni väl inte för väntat er. Så nu är jag 14!
Min födelsedag jag suuper bra!
Men presenterna får ni se någon annan gång, men kan ju passa på att säga att jag fick min odd molly blus som jag önskade mig, happy face!
Men den är på väg hem, skickat den från nätet så i morgon eller i övermorgon bör den komma och sen så kan jag visa er allt!

Adventsljusstaken är framme, jultomtarna står på fönster bänkarna och julblommorna står på bordet. Det ända som fattas är snö.
Är rätt så överlycklig just ni eftersom Spanska provet blev flyttad till nästa Onsdag pga att skolportaln inte har fungerat eller internetet har helt enkelt inte fungerat sen i går i skolan, men edu funkade inte ens i Fredags.
Kram Lisa

Sista inlägget som 13!

*rubrik*


Så här såg jag ut för ett år sedan!
Om jag ska vara helt ärlig tycker jag inte att jag ändrats så mycket...

okej lite skillnad är det ju!
Kram Lisa


Study!

Hejsan nu är jag och Mirre klar med 2 stycken hallonpannacotta pajer. Så det är skönt.
Kan säga er att jag inte pluggat mycket spanska, men känns som att jag kan allting.....vilket känns konstigt jag brukar få ägna timmar åt prov medans jag nu knappt ägnat 1 timme sammanlagt. Jaja har Tisdaen på mig också, men har ändå lite panik...fråga mig inte varför.
Ja vad gör jag nu då? em........inget.
Så otroligt trött skulle kunna somna nu. Men det är väl bra att jag är trött då kommer jag somna snabbt i dag.
Ska väl fixa lite på min No i dag, jag kan säga er att när jag säger att jags ka plugga....så brukar det typ bli i 10 minuter... hehe, men sån är jag!
Inge mer att säga.
OJ DÅ nu när jag läser igenom blogginlägget der jag hur många K. saker jag har skrivit.
Kram Lisa

Gudstjänst

Idag är det ju första advent, vilket betyder att många skulle vara på gudstjänsten, då hade jag Malin och Hannah bestämt att dra dit på morgonen vid 11.00-12.30. Så det avr mysigt, men nu har jag vart hemma ett tag. Är grymt hungrig, men nu kom mamma och pappa hem, så det blir väl lunch snart ska plugga lite till i dag också och göra hallonpannacotta paj inför i morgon, då jag och Mirre fyller år! Då fyller även Sarah år! 




Berättade inte att jag egentligen skulle ha spelat match i går, men jag fick stå över pga min sega förkylning och nu har jag även fått ont i öronen, helt sjukt hur mycket jag vart sjuk den här hösten..... vil bara bli frisk nu!
Kram Lisa


Picknick - Photo Editing

Hej människor!
Idag ska jag bara vara hemma dels för att jag har ont i örat och är förkyld och för att jag måste plugga lite spanska (vill inte behöva plugga på födelsedagen) och ska baka lussebullar och pepparkakor, mys. Så där har ni min dag! Men än så länge har jag hunnit med rätt mycket, tittat på film, badat, slå in Mirres present, redigerat bilder....kom inte visa dem i bloggen. typ det!  redigerad bilderna i picknik, så sjukt längesen jag redigerade bilderna i picknik, för typ 1 ½ år sedan redigerade jag typ bara bilderna i picknik. Jaja bra för er att veta!
Här har ni en bild ↓

Kram Lisa

Nacka Forums Lucia

http://www.facebook.com/NackaForum?sk=app_307242162627141

Hannah är nominerad till att bli årets lucia i Nacka Forum! Så rösta på henne, genom att klicka på länken ovan eller på bilden!
Kram Lisa

Fotbollsprofil sista!

Har inte ork att lägga in headern i dag, för lat...
Kom hem för inte allt för längesen, jo sent jag vet, slutade för 1 timme och en kvart sen typ. Jag och Elin chillade kan man ju säga.
Ska titta på Elsas värld nu!
I dag blir det även tre rättermiddag!
Kram Lisa

TjugoFemte November TvåTusenElva


Färgen på jeansen är inte helt rättvist.  
Godmorgonen!
Kände att det var länge sen jag fick in lite outfits, om man inte räknar med i går då...!
En sak jag ska ta upp nu super snabbt!

Ja ni ser ju lite dåligt men den där rutan kommer upp varje gång jag ska gå in på bloggen, och jag vet att det hänt för andra också, så därför tänkte jag kolla om det hjälpte att byta header, så i eftermiddag kommer det en ny, sen får jag och Malin fixa en tillsammans.
Kram Lisa

Black and White





Torsdag 24 November

1 Månad kvar till Julafton och även 4 dagar kvar till min födelsedag! 28 November.
Dagen har vart som alla andra dagar förutom att vi jobbade grymt i dag i klassen!
Hoppas jag verkligen får mycket gjort i morgon.
Idag blir det träning! 7kt taggad.

vet inte om jag visat innan, i alla fall från Barcelona 2011!
Kram Lisa

Listan

Nummer på tröjan: 5
Position: Målvakt mittback och Mittmittfältare men oftast back eller mitt.
Skomärke: Umbro, tror jag det var?
Nuvarande lag: Järla IF F97!
gräs/konstgräs: Konstgräs.
Träning/match: Olika men oftaste match.
Favoritspelare: vet inte, har inte så bra koll på så mpnga bra spelare.
Har du fått utvisning: Nej, fair play här vet ni! :)
Har du gjort mål: Ja
Förlorat en match: Ja
Skadat sig i en match: Ja men inte farligt.
Vunnit en match: Nej, har spelat fotboll sen jag var 5-6 år och inte vunnit en ända match.
Vart utomlands med laget: JA BARCELONA 2011!!
Stått i mål: Ja!
Är du en av dom bästa i laget: Nej
Älskar du fotboll mer än allt annat: Ja tror nästan så!
Ska du sluta spela fotboll?: Nej, inte ännu!

Malin är ju bra nu tre inlägg bara så där!
Nu blir det bonde söker fru!
Kram Lisa

smoothie time!


Harry potter

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! SÅG NYSS ATT MAN KAN KÖPA DVD:N!!!!!!!!!!!! JAG BLIR ÖVER LYYYYYYCKLLIGGG!!!! jag kommer fan att se sönder den.


VÄRLDENS BÄSTA FILLMMM

och påtal om trailer...
trailern till HUNGERSPELEN har kommit! Det är nog den bokserie som kommer efter Harry Potter på min lista. SÅ JÄVLA BRA.


så BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hysterisk. jag vet.

porträtt

HEJ!

Jag vet, jag har varit SJUUUUUUUUUUUKT dåligt på att blogga... Men jag har haft det lite körigt kan man väl säga... Efter höstlovet (2 veckor sedan) har jag haft 4 stycken prov och jag har 2 till nästa vecka.. så det mesta jag har gjort har varit att plugga (och läsa lite). Men nu är iaf Hemkunskap lasagne, Matte, No och Musikhistoria avklarat! Bara Hemkunskap teori och So kvar.... och så utvecklingssamtal... (åhneej)

Sedan har jag också varit på konfirmation, tagir så mycket lugnt jag kan och träffat lite folk...

Idag har jag iaf varit på piano, och hade prao-info i skolan. ÄNTLIGEEN! vi är fett efter... Min syrra står just nu och lagar pannkakor så det ska vi äta till middag. Sedan ska jag göra efterrätten som blir en lite smoothie.

Sedan är ju våra konserter snart. Vi börjar med heldagsrepet i Berwaldhallen redan på måndag! Ska bli sjukt mysigt. sedan efter det har vi askonstigt schema i 2 veckor.. Ska ävern till sjukgymnasten på onsdag för att jag ska typ slappna av i axlarna så att jag kan bli av med min huvudvärk. Hoppas att det kommer att hjälpa! ni kanske inte vet det men jag har stora problem med att jag får ont i huvudet typ varje dag och tabletter funkar inte... Så jag går på värsta utredningen... :S

jaja, nu får ni inte mer just nu. Ska försöka bättre mig mycket! Tror faktiskt att jag kommer att ha tid med det!

PUSS


självporträtt från igår. jag är inte så bra på det, men ni får tåla det.

NU så ska jag plugga!


Melissa Marta - Hon är en sån härlig tjej allid glad, nu var det i och för sig längesen jag pratade med dig! Men tycker i alla fall att du är en hel härlig tjej och snäll!

Malin Friberg - Ja vad ska man säga om Malin, hon är grymt jobbig och en sak ja aldrig skulle göra med henne är att del en blogg....Haha nejj då. Förutom att Malin suger på att updatera bloggar är hon helt okej, men vad skriver jag hon är mer än okej, hon är skit fin och härlig!

Alexander Eketrapp - Ja....Alexander gick i min klass förut  6.års till 4 eller 5.an tror jag? Han är i alla fall snäll och lätt att prata med!

Sofia Müller - Känner henne knappt längre, spelade fotboll med mig förrut och gck i min parallelklass i 7.an, Vad jag minns så var du i alla fall rätt rolig och snäll!

Thea Henmark - En super snygg tjej, som helt klart borde bli modell ni ser ju bilden ovan! Snäll är hon också, känner dock inte dig så bra men tre ord som passar in på dig skulle nog vara snäll, modellbarn och galen :)
Kram Lisa

Hollister dagens!

Såhär gick jag runt i dag!

Tröja-Hollister-Byxor-JC
Efter det här inläggetr ska jag skriva om några fler personer, hoppas på att de blir dem sista jag behöver skriva om, jaja vi får se!
Dagen har gått rätt bra, brukar annars hata Onsdagar! Men i dag så fick vi även en ny toppen spanska lärare, Lisa heter hon.
Lärde mig så sjukt mycket under den här lektionenen!
Har inte alls mycket plugg just nu!
Som jag berätta har jag spanska prov nästa vecka, men tror jag kan det mesta, behöver väl bara träna lite AR-verb och ER-verb, men annars sitter det mesta.
Kram Lisa

Vera Torell(Snyggingen) och Emmy Vesterberg(Vakraste)


Vera Torell - Du är helt klart en av de snyggaste personerna jag känner och så är du riktigt snäll! Vi var med varandra mycket mer i 7.an, hoppas att vi snackar mera i 8.an än vad vi gjort hitils! :)

Emmy Vesterberg - Du är en av de Vakraste jag känner. Jag är så himlans glad att jag lärde känna dig, började med några kramar i skolan sen lite facebook chatt och sen träffades vi. Du är så snäll och underbar och sen är du alltid glad och skrattar åt sjukaste saker! Enormt med kärlek till dig!
Kram Lisa

4 stycken


Denise Bruce - Snäll tjej från F-98 som är bra på fotboll!

Ibrahim - Snäll och rolig kille som gick i min förra klass!

Caroline Boberg - Lärt känna dig riktigt bra på så kort tid, tycker du är hel shysst och snygg, love you!

Elvira Hellström - Du är snygg, söt och snäll, tyvärr pratar vi inte så mycket längre!
Nu måste jag verklien plugga!
Kram Lisa


De 12 första som gillat

Än så länge har 12 personer gillat så tänkte skriva om dem!

Jennifer Friman - Mycket snäll tjej i min klass som också är rolig och bra matte kooompis!

Alexandra Vetterlein - Du är så otroligt snygg tjej, trevlig, snäll, rolig och bra på fotboll! <3

Sara Hultman - Rolig och snäll är du som går i min parallelklass :)

Johanna Haglund - Snäll och gullig!

Elin Wallström - Du är så underbart snäll som jag vill träffa oftare!

Sara Ekblom - Tjej som går i mitt lag som jag inte känner så bra.

Sofia Revollo Lindahl - DU är en av mina närmaste vänner, är grymt glad att jag lärt känna dig så himlans snäll är du!

Matilda Arndt - Du är verkligen en underbar vän! En av mina bästa! Saknar att vi inte är med varandra lika mycket längre för du betyder så mycket för mig! Jag gillar dig väldigt mycket!

Astrid Othelius - Du är grymt fin och snäll! Synd att vi inte träffas.

Isabelle Tunäng - Du är snäll oc rolig, Ibland är vi mer och mindre med varandra men kommer alltid tycka att du är så snääll!!

Linnea Bergsmark - Du är grymt snygg! Man kan verkligen snacka med dig! Saknar dig!

Eveline Fischer - Du är den skönaste personen! Otroligt underbar, härlig och glad!
Hoppas jag ine glömt någon som gillat!
Kram Lisa

Gilla så lägger jag upp ett inlägg om dig i min blogg med en bild på dig.

Hejsan, eller något? (har alltid lika svårt att börja blogginlägg)
Vart i skolan i dag, skoldagen gick väldigt fort, vilket var skönt. Nu tittar jag på TV och äter mjölk och pepparkakor, standard. Så otroligt gott. Ska ta och plugga lite idag tror jag också. Har ett spanska prov nästa vecka på Onsdag och en No inlämning på Onsdag nästa vecka och ett So prov...någon gång.

Hoppas ni ser! Om ni vill ha ett inlägg om er i bloggen så gilla! Får se hur många jag gör.
Kram Lisa

Forum Nacka

Idag har jag vart i skolan, like every single monday. Måndagar gillar jag verkligen inte, inte för att lektionerna jag har i dag är extra tråkiga mer att jag int eorkar gå till skolan, efter skolan i dag gick jag och Isabelle till forum. Skulle köpa en present till min systeerrr.


2 bilder från idag!
Nu ringer Elin, aja får ringa upp henne sen.
Sen tog jag och Isabelle även en fika och snackade men ska ringa Elin nu!
Kram Lisa


Konfirmations träff

Okej det här får bli riktigt snabbt!
I dag är det konfirmationsträff till 16.00 sen ska jag hem och plugga NO.
Hinner inte mer!

Kram Lisa

Sushi middag

I går var jag med Emmy, vi spelade COD. standard. Sen gick vi båda mot bussar då åkte jag till sickla mötte mamma, köpte en tjocktöja och 3 stycken BH. Sen åkte vi då till mi morbror, där var även min mosters familj. Sen i dag så har jag vart i forum hela dagen har handlat ett par byxor, en ansiktsmask och även inhadlat en julklapp. I kväll blir det Sushi till middag!

bild ur arkivet.
Kram Lisa

Veckans slut!

Godagen!
Ännu en vecka av klarad måste säga att den här veckan har gått otroligt låångsamt.
Idag kommer Emmy hit och sen ska jag möta mamma i Sicklaoch shoppa några saker och sen så ska vi till min morbror som fyller år.
Nu väntar jag bara på att Emmy ska komma!

Hon är så himlans fin!

Hahaha garvar IRL!
Kram Lisa

Smakämen

Jobbar med samkämnen just nu!! och det suuger, hittar iiingen fakta satt det går väl lite segt.
Men ska snart gå och köpa pizza med Mirre, tidig middag eftersom Mirre ska på träning, går inte pga förkylning, tränar seriöst aldrig....
Skoldage gick bra, Engelska redovisningen gick bra och Spanska glosorna gick bra!
Någon som vill jobba istället för mig?!

Matilda Eveline Sommaren 2011!
Kram Lisa

Här är den Matilda!


Super duper mega söt!

dåligt hära!

Hallå!
Har inte haft tid till att blogga, i går vardet en så ovärd dag så jag orkar inte ens... Men utvecklingssamtalet gick bra! Dagen i dag har vart rätt så seg har vart ganksa trött och inte orkat jobba så mycket. Har Spanska glosor till i morgon och Engelksa redovisning tills i morgon och Matte diagnos på fredag och ska ha gjort ett No utkast, så det är fullt upp! Men NO.n går åt helvetet vet inte riktigt hur jag ska göra, hittar ingen bra fakta om estrar(smakämnen). Men nu så ska jag öva på min Engelska text, tror dock redan jag kan de hyfsat.
haha började skriva påd et hä inlägg för en timme sen.
Men nu ska jag fortsätta plugga....hehe kyss!
Kram Lisa


breakfeast.

Är redan vaken, okej vaknade vid 7 typ....kan inte sova eftersom att jag är så täppt i näsan. Skönt att vakna tidigt ibland. Men ska väl snart gå upp och göra frukost, om jag får någon ork. Ska träffa Elin i dag ju.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
vadå få?


Utvecklingssamtals dag i morgon!

Go kväll!
Idag har jag vart i skolan som vanligt, tanken var att jag skulle plugga mycket mer än vad jag gjort, menmen. Efter skolan så gick jag och Sofia hem till mig snackade och så. Sen gick Sofia, då jag bestämde mig för att ut och jogga med mamma. Var kanske inte så smart, så förkyld är man nu! Sen gjorde jag klart en logg, borde egentligen tränat spanska glosorna men det får bli i morgon! I morgon är jag ledig hela dagen eftersom att vi har utvecklings samtals dag, har då utvecklings samtal vid 18.00. Så de ä chill, ska vara med Elin innan så ska vi fixa Engelskan.

Jag och Sofia i dag på rasten http://revollo.blogg.se


Herreguud??


Värdelös bild! Men alla dem där händelserna är från Sofia mellan 17.33-17.36.
Spammar hon mig lite eller?
Ja sitter i alla fall med Sofia nu och är sociala!
Kram Lisa

Söndag 13 November

Nu är jag hemma och chillar...kan verklligen behövas måste dock göra lite läxor i dag tror jag, får se om jag har ork till det.

Vinter kom nu!
Kram Lisa

Vad har jag gjort i dag?

Jo men vi har spelat bowling. Gick ju faktiskt rätt bra för mig fick något med 300 på tre serier tror jag?? Är så sjukt trött just nu, i morgon åker vi hem sen börjar skolan igen.....fan. Längtar verkligen inte! Men nu är det ju så att mina två fina vänner Elin Wallström och ELLA Öfwerman fyller år i dag, så jävla underbara, älskar dem! STORT GRATTIS TILL DEM BÅDA! Inge mer att säga just nu. Så då avslutar jag inlägget som vanligt Kram Lisa

Ännu ett inlägg

Första veckan efter lovet avklarat, känns skönt! Nu sitter jag i bilen på väg mot Gävle. Lyssnar på musik.standard. Och vad har hänt i dag då? Jo jag var helt lost på matten och No.n. Svenskan var det läsförståelse, gick väl sådär....musiken rullade på bra fick reda på vart jag låg i musiken sen skrev jag fakta om några personer jobbade grymt om jag får säga så? Sen fotboll, gick väl inge vidare..menmen. Men nu ska jag fortsätta lyssna NJUT AV HELG NU! Kram Lisa

Morgon inlägg

Tänkte bara göra ett snabbt morgon inlägg!
Idag blir det Eveline och Elin i nån timme sen så drar jag till Gävle.
Kommer vara dära hela helgen, men jag kan lova minst ett inlägg två inlägg under helgen!
Här har ni två facelook bilder! Fastnade inte på bild som ni er! ↓


Fastnade varken på bild med kameran eller webcamen, men lite bättre med webcamen.
Kram Lisa

Spanien Bilder...igen!

Dagen var som vanligt i skolan, fick omdömena i dag! Så de har man kollat då. Blev väl rätt nöjd med dem. Vet ju i och för sig inte riktigt vad som är bra omdömen och dåliga. Efter skolan stack jag till Sofia, jag och Sofia gjorde lite SO. INte alls så mycket, men vi snackade lite och efter ett tag kom Hannah, men vi var tvugna att gå då, Hannah och Sofia tog en bussoch jag tog en buss hem. Så ikväll träning! Nu ska jag abra lägga upp några bilder på bilddagboken.

ojoj...minen(Inte minnen uta MINEN!) Kände att jag var tvugen att säga det där bara. hemsk i alla fall, men jag bjuder stoort.

Fina flickor!
SKulle publiserats i går vid 17.00!
Kram Lisa

0/20-20/20!

Godmorgon!
Bloggade aldrig i går hade fullt, när jag slutade skolan gick jag till vårdcentralen för att ta livmodershals cancer spruta. Sen gick jag hem, pluggade på Spanska glosorna som, aldrig vill fasna i mitt huvud, skickade i väg en bild presentation och en engelska redovisning, sen fortsatte jag att plugga spanska hela kvällen tills jag inte orkade mer, men nu i dag så tror jag någ att jag kan allt, får vi hoppas på i alla fall!

började så här bra i går.

Slutade så här awesome i dag!
Nu ska jag käka frukost!
I dag så ska jag träffa Sofia för att jobba på våran SO sen i kväll är det träning!
Kram Lisa


2011-11-08 17.33

Hejsan!
Ska ju igentligen sitta och plugga, ingen ambition just nu! Vet att jag har mycket mer läxor efter det här, som i dag fick jag reda på att jag har glosor tills på Torsdag...kul.
Omdömena är redan skrivna, så dem har jag inget att oroa mig för, känns rätt skönt, får dock mina betyg innan jullovet! Vet inte vad det är med mig inget får mig att orka, när jag kommer hem vill jag bara sova. Hösten suger! När jag gick hem i dag ser jag hur sjukt mörkt det är. Vintern kan få komma nu!
Nu har jag faktiskt ett NO prov i morgon och en Engelska inlämning i morgon som jag måste jobba på.

-bild ur arkivet-
Kram Lisa


lost in a confusing world


Prov, prov, prov, LÄÄÄÄXAAA, prov, prov, prov....

Hej! Även jag sitter och pluggar just nu. Har fyra prov snart och flera läxor, bl.a. en som ska är till imorgon som är sjuuuukt tråkig och jag fattar ingenting.. Jag höll på och somna när jag gjorde den!
Gör spanska nu som är till på torsdag. Inte så svårt iaf. Fick förresten redan på hur det gick på spanska provet idag! Jag fick 103,5 av 108 vilket jag är ganska nöjd med. Ville ju såklart ha bättre, för när inte har så många fel så irriterar man sig något otroligt på det man gjorde fel på. Men som sagt, ganska nöjd.
Ikväll ska jag på flöjtlektion och sedan hem och plugga igen.

PUSS









lite fina bilder från höstkonsertrepen

Hola Amigos!

Godmorgon!
I dag så har jag sovmorgonen. Riktigt skönt att bara ta det lungt, men i dag går jag till 16.00 och då måste jag byta om så jag är inte hemma förrän 16.30-17.00 -.-'
(Förrut var Tisdagar min tidigaste dag, från tidigaste dag till senaste dag)
Men nu tänkte jag ge er några spanien bilder inna jag ska käka frukost!




Ni får nöja er med 4 bilder nu, för annars hinne rjag inte med annat jag ska göra nu!
Kram Lisa

Inga Spanien bilder i dag heller.

-ja rubriken-
Tittar på fotbollsgalan just nu.
Har pluggar rätt bra faktiskt, inte toppen, men okej.
1.light cotton embroidered s/s
2.light cotton embroidered s/s
Vet inet vilken färg jag ska önska mig, funderar på den blåa så vilken tycker ni?
Kram Lisa

LäxaN

Tog en paus från pluggande...som vanligt blir det ett blogginlägg då!
Skolan var väl chill, dock är jag redan skoltrött på läxhögar som finns när man kommer hem! -.-'
Suktar redan efter helgen som väntar mig om 4 dagar, då vi åker upp till kusiner i Gävle, så det ska bli underbart!
Men antar att helgen kommer gå på 1 sekund. Fyyfan vilket deppmode på mig just nu. Orkar helt enkelt bara inte  med skolan. 
 
ETT ÅR SEN !
Kram Lisa

en av världens bästa låtar


Morgon-snabbt!

det här inlägget få bli ett snabbt inlägg.
Vad händer i dag? Inte alls mycket, bara plugg typ.

såhär ser jag ut idag!
(och jo ja vet att outfit bilden blev sääämst!)
Nu blir det bråttom!
Kram Lisa

Spanska boken!

Hej alla fina läsare!
Har egentligen inte mycket att säga var mest sugen på att blogga! Kan ju börja med att säga tt jag redan är trött på skolan. Har pluggat grymt i dag tycker jag faktiskt, ska bara göra Spanska nu!
Vi hörs senare i kväll!
Kram Lisa

Last day!

Sista dagen på höstlovet...känns helt sjuk, känns som om jag har haft lov i 3 dagar typ. Spanien resan gick så sjukt fort vill tillbaks nu! Blev inte Sussie, Ella och Eve idag eftersom att vi alla behövde plugga, så nu sitter jag hemma lyssnar på lite musik, som får mig att täkna tillbaks på Spanien och med NO boken bredvid mig, tog en paus för att göra ett snabbt blogginlägg. Orkar inte med skolan....
Men vafan tänk positivt nu då bara 6 veckor kvar tills nästa lov, okej det är låångt kvar -.-'
image description
hahaha! :)
Ska även försöka få gjort lite spanska ligger ju efter där.
Men först NO!!
Kram Lisa


cutiepie


nu ska det rippas!


höstlov

Som Lisa har berättat så har vi ju varit i Barcelona och det var verkligen så otroligt sjukt underbart! spelade fotboll, shoppade, var på Camp Nou (något av det bästa jag gjort i mitt liv) och en massa mer. Jag fick med mig dessa två underbara saker. 




den gula stickade tröjan och klänningen från bershka. älskar de.
köpte även ett armband, två fjäderörhängen och ett armband till min syrra.

som sagt var på hollister igår. Jag köpte 2 skivor där. Jag vet, fett skum tjej... men tjaa, det är jag ju så. Det var med Vampire Weekend och Florence and the machine. Älskar båda dessa band.
sedan så skulle jag träffa mamma i stan och gå till optikern. Där fick jag droppar i ögonen så jag såg superdåligt i ca 4 timmar efteråt och mina pupiller är skiiiiiiiiitstora. jag ser lite smått drogad ut... Men det bestämdes iaf att jag inte ska skaffa fasta glasögon. SEdan på kvällen så åkte jag hem till min morbror som har fått en liten flicka! så jag har nu en kusin till. Hon var sjuuukt sööt! gooshhii

Idag har jag pluggat lite och sedan så var jag i forum med liora och tog mitt tredje hål i höger öra! Är ganska nöjd, det blir lite nära, men ändå, glad tjej.

nu ska vi äta snart, sedan ska jag laga lasagne till mitt lasagneprov nästa vecka och sedan plugga till musikhistoriaprovet...

PUUSSSS


NÄÄÄÄÄJS

Idol 2011

Tittar på Idol, eller, paus just nu. Moa var ju riktigt grym idag, helt klart min favorit!
Har fortsuttit att titta på lite olika kläder som jag akn önska mig. Sen blir det väl presentkort man önskar sig som vanligt dårå. I morgon så ska jag till mormor där några i släkten är också, så vid ett ska vi vara där, kommer antagligen vara där större delen av dagen, vilket leder till lite bloggning. Men nu ska jag fortsätta titta på kläder, tipsa gärna om klädaffärer eller andra saker man kan önska sig.
image description
Dagen för nån månad sen.
Kram Lisa

Dagen med Caroline, Emelie, Malin & Elin

Hejsan!
Nu är jag hemma och gör om hela min önskelista inför min födelsedag som är om typ 3 veckor, 24 dagar om man ska vara ganska exakt. Vet dock inte riktigt vad jag ska önska mig...?
Dagen i dag var mysig, vi åkte in till hollister och jag fick med mig en tröja, en sån där blå som väääldig många har, var lite osäker eftersom att så många hade den, men det fick bli edn ändå. Sen så käkade jag och Elin sushi, Malin hade redan käkat och Carro och Emelie(Carros kusin) skulle äta senare. Sen gick Malin då gick vi runt och tittade i flera affärer men hittade inget mer....
Sen drog jag hem och var hemma vid typ halv 5.
JUSTE jag Carro, Emelie och Elin såg Newkid han uppträdde med jag gråter bara i regnet!
Vi ska väl snart äta också, förresten Sofia tack för kommentaren, love you!
image description
Ännu en facelook bild.
image description
Kram Lisa

Hollister!

Drar ju till Hollister i dga med Elin,Caroline och Malin.
Malin ringde mig vid tjugo i 11, då jag fortfarande låg och sov eller nej jag vaknade ju då.
Då hade jag fått sms av Malin dr det stod att vi skulle ta en buss tio i tolv. Så då var jag tvungen att dra mig upp och käka frukost och byta om, nu ska jag bara käka gröt och borsta tänderna.
Var så pass snäll i dag så att jag tog en outfit och facelook bild.

Kram Lisa


Godnatt inlägg!

Säger godnatt med det här inlägett, trött ät jag och tråkigt att vara uppe ska bara borsta gaddarna nu!
Chattat med Matilda lite underdagen och på kvällen hon är ju i Florida,saknar henne så vi har inte träffats på typ över 1 månad.. :o

åå vad jag längtar till Jul, så himla mysigt!
Kram Lisa

Mina sista dagar

Har inte gjort någonting i dag vilket har vart skönt! Jo har gjort 2 begrepp inom NO.
I morgon ska jag till Hollister med Caroline, Elin och Malin. Sen på Lördag ska jag till mormor och på Söndagska jag vara med Sussie, Eveline och Ella. Tittar på robinson nu, har så sjukt tråkigt just nu.  
Men ska göra minst ett begrepp till nu.

bild från camp nou, Klicka på bilden för at komma till Hannah's blogg som bilden ärtagen ifrån.
Kram Lisa


Barcelona Lloret de mar 2011! del 1/2

Dem här dagarna har vart ritkgit bra! Vi har haft det kul och jag själv har verkligen njutit av det här höstlovet! Vi har spelat massvis med fotboll, badat i poolen, shoppat,solat och bara umgåts.
Som ni förstår har vi då spelat fotboll, 4 träningar och 2 matcher, matcherna gick inget vidare, men första matchen mötte vi F-97 som tydligen var från 13-16 år, sen mötte vi 92.or som var från typ 17-23 år. En dag var vi även i Barcelona,vi bodde ca 1 timme i från Barcelona, där var tanken att vi skulle shoppa, men jag, Carro, Elin och Malin gick runt i typ 2 timmar och var inne i affärer som t.ex. Gucci, burberry, sen sista timen hittade vi affärer som passade plånboken bättre. Under den timmen hann vi bara gå in i 3 affärer då jag hittade 1 tröja, om vi hade fortsatt gå in  alla det olika affärerna hade jag säkert hittat så mycket mer, men tog en fika på sturbuks under den dagen också. Har ävn köpt ett halsband då man fick välja vad man ville vad det skulle stå på, fick bli Lisa på mitt. skriver mer om Spaninen resan i ett annat inlägg annars blir det för mycket!

Flera bilder kommer också i ett annat inlägg!
JÄRLA IF F97 JAG ÄLSKAR ER!
Kram Lisa


Goodmorning

Matiiiiiiiiildaa om Hola!:
Hihi två likadana inlägg... ¡Failus lisus! men du är sweeeeet <3
svar: joo ja veet, men nu är ett av inläggen borta... <3

Hej!(fan visste inte hur jag skulle börja inlägget....?)
Men riktigt härligt att få sova...så länge man ville. Vaknade vid kvart i 11 vilket var sköönt.
Idag blir det bara en chill dag hemma, och uöpp med Barcelona fotona!


Camp Nou! Vill tillbaks till Spain!
Sjukt hungrig nu, så ka väl ta något att käka.
Kram Lisa

Hola!

Borde egentligen ligga och sova nu...men tänkte bara säga att jag är hemma och haft en gryym resa med mitt älsklings lag. Dagen som var i dag har dock vart seg....pga en sak. Men nu ska jag dra ut hörlurarna, ladda mobilen och sova. I morgon blir det en hel dag hemma med sov morgon, har gått upp 07.15 varje dag under lovet. Sov sött nu allihoppa så får ni mera updatering i morgon. Kram Lisa

RSS 2.0