My bed

Sängen ropar på mig men just nu sitter jag i badet men ska kliva upp för att verkligen få i alla fall 7.30 timmars sömn -.-' i natt, får annars typ alltid minst åtta ;)) träningen var helt ok rätt så kul mitt lag var bääästa var verkligen övertaggad haha och kände mig bara jätte konstig men som sagt GODNATT
Säger speciellt godnatt till mi Amiga Sofia som fyller 15 i morgon
Mindre kul med blött hår efter träningen.


LE

Hemma från skolan nu och måste komma igång med NO.n, men först detta.
Tänkte börja med att säga att jag själv är på väldigt bra humör.Så det var ju bra.
Skola dagen rullade på bara chill lektioner pizza på hemkunskapen och chicken nuggets till lunch, helt ok lixsom ;). Lagom mätt tills lall idrotten, som blev fotboll med Sofia, Philip och Gabriel och lite längdhopp på det med Sofiann och Elin. Så det var lungt.


Träning ikväll med 98.orna, lite tuering och fem kamp typ.
Kram Lisa


Avsluar med det bra

Vi börjar med et dåliga här i bloggen, vet att man inte ska skriva när man är irriterad. men måste bara säga att jag är så irriterad på att jag suttit och pluggat massor med SO så kommer hälften av allt med typ. såå surt.
Nu är jag i alla fall hemma och har bara tråkigt ska göra NO nu faktiskt. Måste komma någon vart med den.
Så trött på skolan man bara kan bli den här dagen har bara vart sämst. Vill bara ha sommarlov nu. Har inget liv på helgerna nu för tiden heller sitter bara hemma och plugga. Fast denna helg ser hyfsad ut bara ett matteprov som måste pluggas till. Har inte alls varit med på lektionerna jag har bara varit trött och inte orkat fråga.
Nog med depp.
Träning i kväll och 13 dagar kvar till skolavslutningen tagga!
image description
Här ovan ser ni resultatet av mitt arbete på slöjden. faktiskt nöjd. ser bättre ut i verkligheten tycker jag. '
image description
snabb och ful outfit bild. Outfiten är helt enkelt enkel idag.
Tröja+Jeans-Cubus Hahahhaha.
Kram Lisa

Go kväll

Hallå!
Denna dag har gått snabbt och bra först skolan sedan subway standard och efter det knattarna att träna som också gick bra idag och sist hem och käka plus plugga NO och SO som jag har i morgon.
Så nervös inför SO.n men orkar inte plugga mer.
Nu ska jag ta något mer att äta igen sedan så får vi se kanske blir säng tidigt idag eller? Börjar ju faktiskt åtta.


OUTFIT(S)

Här kommer några oufits från förra veckan. Faktiskt så hade jag fotat ännu mer outfit bilder men de kom inte upp av någon konstig anledning men här har ni tre av dem!
image description
Tröja-Hollister Jeans-JC

image description
Tröja-Inter sport(?) Jeans-Cubus

image description
Linne-Monki Jeans-JC
Kram Lisa

Espanola

Ligger atm i sängen och pluggar spanska som jag har i morgon är dö trött skulle kunna sova när som men måste plugga.... Sådär kul att vara sjuk då när man har en fet läx hög.


Again

Blev hemma idag igen eftersom att jag igår ja helt enkelt mådde dåligt. Har vart hemma två gånger nu på bara tre veckor inte bra. Så segt. Men var i skolan i en timme för att göra klart mitt slöjd arbete, men sen stack jag hem direkt och har gjort lite NO spanska.
Nu är min snälla bror iväg och ska köpa en ben och Jerry till mig. I morgon ska jag i alla fall pallra mig iväg tror jag.
Imorse såg vädret ut såhär hur härligt blivit kallar nu tycker jag ändå. (skulle publicerats vid halv 12)


LOREEN

Alla sitter väl bänkade framför TV.n för att hejja på Loreen nu?
Det gör i varje fall jag. Ska bara kolla röstningen sen måste jag lägga mig, ska upp åtta i morgon för att plugga och sedan kusinens konfa och efter det andra kusinens födelsedag.

Nu är det inte långt kvar tills vi får veta hur det går för Loreen!
Kram Lisa

Båt

Sitter just nu i båten con nu familia. Vi är på väg till Göteborg och för att vara extra tydlig så är det en restaurang. Men vi ska bara ta en cola och så sedan hem med båten och äter. Så det blir mysis. Ska försöka brodera under tiden. Idag kom även mitt skal hem och vi vann även med 7-2 så då blev det doken


JÄRLA IF

Kände att det var dags för lite uppdatering.
Denna vecka har vart lite sisådär dagen i går söög eftersom att jag inte mådde bra men mådde bättre senare under dagen då det var fotboll. Hade i går först träning i skolan i solen så det var stört varmt.. Sen skyndade jag mig hem bytte om igen och stack till Saltsjöbaden för match 4-1 blev det! Så det var skönt.
Just nu sitter jag i bilen påväg till ännu en match mot reymers denna gång. Så det är bara dags att ragga om.
Sedan hem för att plugga massor... Nästa vecka kommer döda mig -.-' Veckan efter det verkar då faktiskt bli ganska lugn tror jag!
Bloggar mer om veckan senare!!


Helt död just bu uppdaterar imorgon om ja hinner.


Långhelgen är slut

Måste säga att detta har vart en mysig men ändå rätt trist långhelg om jag sammanfattar lite fort:
Torsdag: Siggesta golf med familjen
Fredag: Tog båten hem och gjorde sushi
Lördag: Match och plugg
Söndag: Kusin fyllde 5.
Har inte hunnit vara med någon kompis men ändå har jag fått allt för lite plugg gjort. Jag kommer faktiskt känna mig lite friare efter denna vecka vilket känns skönt även fast jag har en till uppsats som ska in veckan efetr tror jag det är och ett prov på det. Men just nu tänker jag bara på det som är den närmaste dagarna.
Börjar i morogn som vanligt 10.20 och slutar 15.20. Hemm och plugga sedan iväg på träning.

Kram Lisa

Karolina och Carola

Började dagen med att jag blev uppvaktad på sängen av mamma pappa Fredrik och Mirre eftersom att jag har namnsdag (Karolina). Så då blev man 200 kr rikare och en choklad och kort som ingen kommer förstå vad det är men jag är nöjd. Nu sitter jag på saltsjöbanan påväg till mormor och där i från så ska vi åka till min kusin som bor borta i Bålsta och fyller år. Bloggar antagligen när jag är på väg hem senare idag.


Min dag

Dagen började med plugg sedan så var det dags för match mot Nackdala vi spelade riktigt bra faktiskt dock så förlorade vi men domaren var värdelös skulle antagligen inte blivit två av deras mål då.. Sen begav jag mig hem åt lunch sushi igen sedan så bad plugg ett tag och sedan gossip girl. Nu ser det ut som jag pluggat mycket men ska säga er att jag är långt ifrån klar med slöjden och spanskan. Nu sitter jag med Mirre och Fredrik vid middagsbordet och pratar lite.. Här får ni en bild jag bjuder på och jo jag vet jag har blivit en tomat.


Lördag morgon

Godmorgon!
Bloggen har legat i mer än andrahand. Har verkligen hur mycket plugg som helst. Igår satt jag uppe till halv 12 och broderade. Jag ska nu redan börja med läxa, fast jag suger på att göra läxa kan typ sitta i max 10 minuter sen blir jag rastlös. Ska försöka sitta i 30 minuter nu på morgonen i alla fall sedan vid 11 så är det match.
Här får ni några bilder från igår.
image descriptionimage descriptionimage description
Alla bilder tagna med mobilen.
Kram Lisa

Golf

Har spenderat denna dag med lite läxa och sedan ute på siggesta med familjen för golf nu sitter vi i bilen på väg hem.


Hemma

Just nu är jag på väg hem och självklart känner man att det börjar regna nu men det är okej gör jag är glad att få ha lååånghelg nu!! Ska ta och fixa mig en smoothie när jag kommer hem och sedan börja med SO.n Spanskan Svenskan eller slöjden så jag har mycket att välja på!
Nu är jag hemma hörs antagligen i kväll efter träningen.


Godmorgon!

Sista dagen på veckan känns ju väldigt skönt faktiskt! Måste börja gå när som så måste avsluta så hörs vi i eftermiddag om jag inte måste plugga massor då!


Tisdag morgon

Den här dagen känns inte alls jobbig börjar med spanska som är helt okej sedan ska vi kolla på en deckare lunch SO musik efter det åker jag till forum för att käka på subway med Isabelle och Hannah och kanske någon mer..efter det drar vi och tränar knattar.
Idag så har jag i alla fall på mig en väldigt enkel outfit en vit tröja som ni ser på bilden och ett par mörka jeans.


Standarden

Spenderat dagen i skolan som vanligt, fått reda på lite betyg också hade inte förväntat mig annat än det jag fick.

Just nu har jag väldigt mycket i skolan men har inte ork att göra någon läxa just nu(FML) och kommer någ inte göra det, lixsom vad har hänt med mig...?!
Jaja nu ska vi avluta inlägget med något bra och säga att vädret är helt okej ändå!image description
Kram Lisa

Visste du att....

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Så bra allihoppa! Hahaha!
Kram Lisa

Samma plats samma känsla

Vinst med 3-2 så det var grymt skönt, vi spelade inte jätte bra men i slutet så taggade vi till. Nu måste jag äta sedan vidare.


Tagga

Sitter nu ut i solen och bara njuter av solen mesans pappa klipper gräset. Idag blir det match men innan ska jag träffa Sofia i en kvart typ för att snacka. Mysis.


Already

Redan trött men ligger i varje fall och kikar med mina fina Isabelle i Sofia.
Ska borsta gaddarna och sedan fortsätta har gjort det i nån timme nu :)


Foodtime

Ute och grillar med pappa ska nu in och äta bloggar ANTAGLIGEN senare ikväll.


Fri

Gjorde ett snabbt inlägg i går kväll vara så pass trött. I går kväll kollade jag även på Hockey.
Idag startade jag dagen med 2 avsnitt gossip girl. Nu har jag gjort lite SO också men msåte göra lite mer eftersom att jag vart sjuk.
Mår så mycket bättre i dag men inte 100% men SKA spela match i morgon i alla fall. '
image description
jo min tumme är snee på bilden..
Kram Lisa

Gonatt

Ligger i sängen och är så ledsen saknar konfan allt dör mycket får mina ryck typ en gång i veckan då jag bara ligger i sängen och vill tillbaka som tur vad har jag Hannah som jag smsar med.
Gonatt!!


GULT

Solen skiner och jag har varit inne hela dagen så jag kände mig tvungen att sätta mig lite i solstolen ute för att få ta del av solen litegrann idag i alla fall.
Stört hur varmt det är idag.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2198532/images/2012/pic_202132127.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2198532/images/2012/pic_202132127.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2198532/images/2012/pic_202132314.jpg" class="image">


Redan trött på att vara hemma.

Dagen har spenderats hemma. Börja med att jag i går kväll hade ont i öronen under träningen osv sedan så satte jag alarm i morse och kände att det blir bäst att stanna hemma. Somnade om till 9-9.30 då jag faktiskt kände mig tvungen att göra lite SO. Det blev väl typ 15 minuter sedan har jag bara kollat på TV och sånt segt som man gör.
Jo juste har faktiskt även broderat lite på det jag håller på i slöjden.
Ska bli två nallebjörnar kan visa er resultatet när jag blir klar vilket blir om en månad typ... :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2198532/images/2012/pic_202027930.jpg" class="image">


Dagen avslutas bra

Denna dag började dåligt inte för att jag var trött när jag vaknade för jag var faktiskt hyfsat pigg. Blev sedan stressad över svenskan som vi hade i dag och så otroligt irriterad över att alla våra prov har flyttats från nästa vecka till om två veckor istället. då tänker ni att det bara är skönt. Men jag är så att jag älskar att ha saker gjort så efter alla dessa prov så skulle jag få gå på långhelg och inte alls ha så mycket prov resten av de som är kvar av åttan. Medans jag nu måste plugga på långhelgen...
Men dagen slutade bra jag var på bra humör och det gick bra på svenskan.
image description 
Kram Lisa

I väntan på bussen

Väntar på bussen nu som kommer om ett bra tag..
I går var jag ledare för knattar och så var det träning efter det och sedan så stannade jag och snackade med Malin sedan så var det bara hem och äta och gå igenom svenskan två gånger. Idag nu på morgonen har jag svenska redovisning, önska mig lycka till!
Nu kommer bussen när som.
Här får ni en outfit bild typ.


Outfit den 8 Maj

Tröja-Springfield(affär i Spanien) Jeans-Cubus Strumpor-Newbody


Solsolsolsol

Solen lös på idag när jag gick till skolan härligt dagen har bara rullat på. Som ni ser på bilden nedan så har jag väldigt mycket dock har vi flyttat matte!provet tills Fredag denna vecka istället för Måndag nästa vecka så det är skönt. Nu ska jag fortsätta kolla på Top Model sedan blir det nog att jag tar en bulle som Mirre och Sandra håller på med och efter det Svenska.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2198532/images/2012/pic_201620696.jpg" class="image">


Outfit

Tröja-Hollister Jeans-Cubus Färgglada strumpor-Gant...
Ååå så otaggad på måndagar. -.-'
Kram Lisa


Nacka IP

Vinst med 3-1 mot Ingarö häärligt!!


Hem

Nu har jag konfirmerat mig och detta inlägg blir nu från min NYA mobil som jag fick av mami och papi! Här får ni i alla fall en bild. Halsbandet fick jag av mormor!


Konfirmations dag!

Nu är det äntligen Lördag och om 2 timmar så ska jag vara i kyrkan!
Först blir det att vi konfirmander samlas och går igenom allting och tar foton sedan börjar själva gudstjänsten.
Efter det så kommer släkten hem till mig.
Kan berätta vad jag kommer ha på mig nu eftersom att jag inte tagit någon bild(har dock inte bytt om ännu.)
Det blir i alla fall Klänning-MQ Skor-Deischman Tajts-? och på det plattat hår och glansiga naglar.
Kram Lisa

Ishockey-VM

HOLA!

Dagen idag har varit chill. Hade håltimme som spänderades med att chilla med physalis och chokladbollar i forum. Träffade Lisa och hennes klass där, var sjukt mysigt att träffa alla!
Efter skolan köpte jag strumpbyxor tilll imorgon och sedan har jag städat´och fixat mig inför imorgon. Jag är sjuuukt nervöös! Det är helt sjukt att det är över nu och jag kommer att sakna det så mycket.
Just nu tittar jag på Sverige-Norge matchen i hockey-VM, och sverige leder med ett-noll! GRYYMMTT!!

PUSS


Dagens Shopping!

Måste börja detta inlägg med att säga att jag faktiskt blivit riktigt duktig på att uppdatera här på bloggen!
Ja som ni vet var jag och Elin och shoppade. Vi fick sluta vid 14.00 istället för vid 15.30 så det var riktigt sedan var vi i stan och kollade runt osv sedan vid 18.40 var jag hemma och hade fårr med mig tre plagg, ett linne från monkey, en T-shirt från Hollister och ett par shorts från Lindex.Nöjd!. Jag och Elin var så pass duktiga att vi inte tog en enda fika vilket är ovanligt för att vara oss.... ;) hehe.

Kram Lisa


Fredag

Sitter just nu på NO lektionen och har gjort klart allt...typ.
Slutar halv 4 i dag vilket är rätt så segt.
Har vart på studiebesök på ungdomsmottagningen och haft en Matte lektion så att det har vart lugn dag.
Som jag berättat åker jag och Elin in till stan sedan för shopping.

Jag är så otroligt taggad på att konfirmera mig i morgon!!
Kram Lisa

Friday is not today

Nu är jag hemma från träning, gick sjukt bra i dag kännde jag var så taggad!
Nu så ska jag koka pasta och sedan ska vi äta, ska i kväll bara ta det lungt.
I morgon så ska jag först vara i skolan och sedan ska jag in till stan med Elin för shopping, har dock blivit värdelös på att hitta kläder jag gillar... Sedan så ska jag fixa inför konfan.

Kram Lisa


Outfit den 3 Maj



Linne-JC Kofta-Intersport Byxor-Uppvikta byxor från JC Strumpor-Newbody.
Känndes bra att få med strumporna också haha.
Nej men i dag har jag också gått runt i sommriga kläder.
Dagen i dag var faktiskt helt okej, dock gick det väldigt dåligt på spanskan.
Ikväll blir det träning. 
Kram Lisa

Tillbaks till det tråkiga

Just nu sitter jag i solen och verkligen njuuter!
Verkar kunna bli dåligt väder senare i vecken så i dag gick jag även runt i bara ett vitt linne.
Skolan gick långsamt och jag känner då bara hur mer jag längtar till att få se alla mina fina igen på Lördag men samtidigt är det då vi lämnar varandra ocskå.
Känns helt sjukt attt det redan är Onsdag och att det i morgon är Torsdag.
Mina Torsdagar och Fredagar är dock väldigt tråkiga, i och för sig är väl alla mina dagar det. Hehe.

Detta var när jag skulle gå till konfirmationen för första gången.
Ska fortsätta plugga nu men tror faktiskt att jag kan det mesta.
Kram Lisa

SAKNAD

Hej!
Kom som sagt hem från konfalägret i fredags och det har varit helt underbart! Det här har varit några av de bästa dagarna i mitt liv. Gjort saker jag aldrig har gjort förut och lärt mig mycket nytt. Lärt känna nya vänner och haft det fantastiskt tillsammans med dem! Kommer att sakna att något otroligt, gör det redan!
Igår pluggade jag till so-provet och spelade sedan semi-final i ersan b-slutspel. Det var mot Rönninge-SAlem och vi vann med 3-1! Vi spelade otroligt bra och hade övertaget hela matchen, men bollen ville inte in! Målen gjorda av Hannah x2 och Lisa.
Idag har det varit vanlig skoldag, men fick reda på en massa nya läxor och prov... Trött jag blir. Nu sitter jag på pianot och ska snart spela. SEdan blir det hem och plugga so och svenska. Imorgon kanske jag skippar träningen för att sticka in till stan och kolla på konfirmationsklänning. Konfirmeras ju på lördag! Nervöööös!
Nu måste jag plugga
PUSS

1 MAJ!

Nu kommer ännu ett inlägg men inte om konfermationen.
Igår kväll kom jag hem kvart i sex och skulle få gäster vid sex så jag hoppade in i badet och blev klar precis innan grannarna kom. Vi hade det trevligt och snackade, kastade pil, kollade på majbrasan och åt.
Ska säga er att jag vart sjukt trött i går kväll dock inte se konstigt eftersom att jag hade gått och lagt mig tjugo i två och gått up kvart i åtta.
Idag så har jag ätit en smoothie till frukost, jag och syster ska ut och spela fotboll på trädgården nu sedan så ska jag spela semi B-slutspel i Ersan och efter det så ska jag träna små knattar. Mycket fotboll men är så sjukt taggad till matchen. I kväll ska jag kanske plugga eller så tar jag allting i morgon...

Kram Lisa

De Bästa Del Två

Minns faktiskt inte riktigt vilken dag som vi gjorde vad osv. Vi har verkligen allt från gråtit till skrattat. Har skrattat så sjukt mycket under de här dagarna. Sen vare då en kväll då alla satt och grät. Mornarna var dock lite jobbiga, lixsom klockan åtta varje morgon förutom en morgon då jag, Malin, Michele och Arvid gick ut och sprang en vända, Malin sprang lite kortare eftersom att hon är allergisk. Då fortsatte vi en bit och stannade även och kollade på får. Hur mysigt som helst. Sen har vi vart i två olika kyrkor, vart nere i en grotta, det var hur coolt som helst sedan har vi haft massor med andakter, ätit mat ungefär hela tiden typ. Spelat fotboll och massor mer!



Kram Lisa


De Bästa Del Ett

Nu är jag hemma och saknar lägret så jävla mycket.
De här dagarna har på riktigt nog vart några av det bästa dagarna i hel mitt liv.
Jag är kunnat vara mig själv till 100%. Vi har gjort så otroligt mycket rolig. Under de här 3-4 dagarna har vi hunnit med så otroligt mycket. Hade ingen anning om att det skulle bli så här bra!







Del 2 kommer upp senare idag!!
Kram Lisa

RSS 2.0