Sommarkläder

Det som blir lättast att göra när det ska avar tidsinställda inlägg är då olika outfits så här har ni några outfits som jag tycker ser bra ut!
Toppen gillar jag starkt faktiskt, enkel men samtidigt inte för tråkig.  
Båda outfitarna från hollister gillar jag, måste ändå säga att jag tycker att hollisters shorts sitter riktigt skönt bra och snygga är dem också.
Kram Lisa

Jag är redo

Nu är jag redo för att åka och segla med båten i en vecka, packningen är helt klar.
kan ju passa på att berätta vad jag gjorde i går. Eftersom att vi åker i morgon så var vi bara hemma med familjen och vindsurfade och badade i solen och självklart med god mat.
Idag har jag då spenderat dagen med att packa. Nu så tänkte jag faktiskt fixa lite tidsinställda inlägg som hamnar på bloggen under tiden vi är och seglar.
två bilder från förra sommaren.
första från trädgården
andra från nåttarö
ha en bra dag!
Förretsen ni får gärna lägga in en kommentar om vad ni vill se mer av!
 

Inlägg från datorn!

Nu får ni äntligen ett riktigt inlägg från datorn. Dagen spenderade jag med Emmy. Vilket var super mysigt hon kom hit hyfsat tidigt och så låg vi vid järla sjön och badade och solade till halv två sedan blev det Sushi till lunch vid halv tre och lite prat sedan så skulle Emmy på träning. När hon hade gått så blev det ännu ett dopp och middag med familjen och en film just nu.
image description
Bild för drygt en vecka sen.
Kram Lisa

Fullt upp

Förlåt för så tråkiga inlägg men det är sommar sitter nästan aldrig vid datorn så det blir ju mest mobilbloggning som nu. Igår blev det i alla fall väldigt tidigt och Sverige vann med 2-0 vilket var grymt!!! Idag blir det sista dagen på fotbollsskolan ska bli rätt skönt men det har faktiskt vart hyfsat bra den gruppen jag hade var alla snälla mot varandra osv. Och dom ledarna jag var med var också bra. Senare i dag är det också konfa återträff.


Fotboll all night long

Tränade småttingarna som vanligt och om en timme börjar träning som jag funderar på att gå på fast vet inte riktigt om kg orkar är så trött fast kan dock behöva träning har inte tränat på ett tag känns det som typ 1 vecka sen. Beslutångest.


Lunch hos mormor

Sitter just nu i bilen på väg till lunch hos mormor kanske blir något bad där också om vädret blir något bättre. Tänkte lägga upp en outfit bild men det vill tydligen inte funka... -.-'


Vi är bra

Idag spelade vi ännu en match som vi vann med 8-0. Det är riktigt kul att spela just nu eftersom att båtar lag har blivit så mycket bättre, vi vinner många matcher och kämpar. Just nu ligger vi 2 i div 2 och 1 i div 3. Vilket är väldigt bra. I morgon blir det ännu en match!


Fotbollskola

Just nu är jag på tåg perongen och väntar på tåget(näähä lixsom.. (; ) Ska ta tåget in till Slussen och möta släkten och sedan äta restaurang igen för att fira Farfars 80 årsdag Grattis Farfar!!
Har varit på IP hela dagen med småttingarna dock är dom ju faktiskt inte så små några var ju lika långa som mig... Men det var ändå helt okej dom är ju ändå för söta!


Härlig vinst

Riktigt härlig match idag vinst med 12-0 och ett mål fick jag till i alla fall. Ligger i badet just nu ska redan gå och lägga mig efter detta ska ju upp vid sex i morgon eftersom att det är första dagen med knattarna.


Mys

Första sommarlovsdagen idag kommer inte bli så intressant. Ska bara vara hemma och ta det lugnt eftersom att jag inte känner mig hundra dock känner jag mig bättre efter att jag och Mirre tagit ett morgon dopp! På kvällen blir det även en match som jag är så taggad på att vinna nu!
I morgon börjar jag förresten att jobba som knatteledare. För de som är 10-11 år.
Här är dagens "mysoutfit"
tröja Gant byxor LS byxor från umbro så intressant klädsel har jag idag.


Skolavslutning!

Idag är det äntligen dags för skolavslutning det känns som att det var så länge sen men ändå inte alls så länge sen vi började åttan. Det hära året i åttan har varit riktigt stressigt ibland men också rätt så bra. Jag kommer verkligen sakna min svenska och engelska lärare hon som verkligen jag lärde känna hon visste precis vad jag behövde. Nu är det ett härlig sommarlov som väntar och sedan så väntar nian mig och allt prat om gymnasie. Nog om det snart är det lov! Nu ska jag käka frukost och fixa det sista!


Klassdag

Idag har jag varit med klassen på Södersved och badat och verkligen haft det mysigt och bra, hade gärna stannat längre eftersom att vädret idag var toppen också. Vattnet där var faktiskt ganska varmt också :) när jag kom hem kände jag för att ta ett till bad så jag och Mirre gick ner till sjön och badade dock hade solen gått in moln då... Idag ska jag i alla fall träna och kanske kolla på Sverige matchen om jag orkar och hinner. I morgon är det skolavslutning!!!! Har nu också ny målade naglar

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2198532/images/2012/pic_206234638.jpg" class="image">


MAMMA

Mamma kom in med detta när hon visste att jag kände mig sådär så värt. Kärlek. Nu ska jag sova ska upp vid sju i morgon för ännu en match juste vi vann idag!


Mina dagar

Hej jag lever faktiskt!
Insåg inte förrän nu att vi inte bloggat på ett bra tag. Inte bloggat sen i onsdags ju.
Men sen dess har jag varit på student inhandlat ett par nya behövliga skor, spelat fotboll och varit på brunch hos Sofia.
Mina dagar har varit rätt så intensiva så jag har helt enkelt inte haft tid att tänka på bloggen. skolan är snart över och jag är glad. Torsdagen var jag på en jätte fin student, fredagen fotboll med klassen och sedan klippning. Ni ska snart få se resultatet. Vet fortfarande inte om jag är helt nöjd. Helt ok tycker jag det blev. Lördagen (idag) match vinst med 2-1 och sedan brunch hos sofia. Nu är jag hemma med en huvudvärk och även gossip girl som väntar på mig.
Kram Lisa


Sleep

Ska sova nu. Den här dagen har varit sorlig men hyfsat bra. Fick säga hejdå till de tre lärarna som jag gillar mest och som jag inte kommer att ha i nian eftersom att dom byter skola och blir mamma/pappa lediga. Jag hoppas nu vi får lika bra lärare. Kommer faktiskt sakna dem. Men nu så om min dag. Knatteskolan gick bra sedan hem äta osv och kolla på gossip girl nu säger jag bara sovgott.


Gossip girl morgon

Startar morgonen med gossip girl med frukost framför det.den dag är rätt intensiv först skola sedan forum käka på subway och efter det träna knattarna och sedan hem för att fixa mat och sova.


Forum Nacka

Är på shopping runda med Elin vi har varit här sen lite innan två och jag har fått med mig en hel del faktiskt. Nöjd är jag. Väntar på att Elin ska byta om nu sedan ska vi iväg och köpa ett sista köp och sedan byta om för träning.


Måndag

Har tid över nu på morgonen så ni får en outfit bild och en ful facelook.


Jaaa

Är så glad just nu även fast vädret är sämst. Det är nio dagar kvar till sommarlov som jag ska spendera med vänner och familj. Har bara ett prov kvar sedan är jag fri från allt i åttan. Endast två riktiga skoldagar kvar. Livet leker. Känner att det vart bra med ett positivt inlägg nu när jag har haft så jobbiga veckor med mest depp inlägg om hur mycket jag har osv. men nu är jag glad. Jag är glad även fast jag måste gör matten nu.


Maraton!!!!

Börjar med att säga Grattis till Anton! Satt och hejade på honom hela kvällen hemma.. Hahaha.
Nu kan jag i alla fall berätta vad jag ska göra idag. Ska jobba på maraton in typ 8 timmar jaaaaaaa!!!! Älska vädret. Ska stå ute i detta väder och dela ut kladdig sportdryck och kallt vatten fett taggad eller inte. Inget mer att säga förutom att mobilen inte får följa med i detta väder.


RSS 2.0