Än så länge

Idag så har jag än så länge tagit ett bad, ätit lunch + frukost, spelat monopol med Mirre och plockat bär på trädgården åt mamma som ska göra saft.. haha.
Snart så ska jag börja göra muffins. riktigt goda, med chokladbitar inuti!
Sitter just nu och lyssnar på justin bieber, inge stort fan men han är bra!
Detta inlägg blev helt onödigt och konstigt.
I ramundberget förra året
/L
 
 

Gothia 2012

Gothia var riktigt härligt vi hängde i göteborg centrum och i förorten frölunda där vi bodde.
Vi vra bland annat på Starbucks(min första starbuks), Liseberg, Heden och på lite olika restauranger.
Det jag tyckte var bland det bästa under Gothia var invigningen, det var hur coolt som helst tror inte riktigt dem som inte var där förstår. roligt vare i alla fall. Matchernma gick väl sådär för oss, resultaten var sämst men prestationen helt okej.
/L
Det var lite snabbt från Gothia.
I morgon ska jag satsa på att bli bättre så att jag förhoppningsvis kan vara med någon vän på Torsdag!
Sofia frågade om jag ville komma till henne i morgon men kände tyvärr att jag inte orkade riktigt så jag blir hemma och mår ju inte heller toppen. Idag åker även min vän Hannah till USA vilket suger.
Ha en bra kväll!

Skåne 2012

Nu är jag äntligen hemma! Min updatering här är ju sämst pga att jag varit borta i tre veckor och inte haft någon tillgång till datorn men i fall att ni vill följa mer av mitt liv så finns jag på instagram där jag updaterar minst 2 gånger i veckan.
Min vecka i Skåne har varit bra. Vädret var verkligen på våran sida har varit upp mot 30 grader!
Jag har ju dock varit sjuk när vi varit där första dagen tror jag att jag hade feber då jag sov hela dagarna bokstavligt talat! Det jag han göra med familjen där var att bada, fika, se nimis, åka till helsingö, äta på restauranger mm.
Här har ni några bilder från Skåne:
Parrfymen + Body lotion köpte jag i Helsingö (Danmark) för 170 svenska kronor.
Fixar ett inlägg med lite Gothia bilder nu också!
/L

Skåne landskapet

Jag har dålig updatering pga att http://blogg.se">blogg.se appen fortfarande strular. Funkar inte att lägga upp bilder för mig så det får bli bildligas inlägg nu när det inte funkar... Just nu är jag på väg till en fotbollsgolf. Ska sitta i bilen i ca en timme till sedan är vi framme! Eftersom att jag är sjuk så har jag inte kunnat ta del av alla strand dagar hära med 28 grader. Har då legat hemma i huset. Inte badat något ån så länge men vill verkligen bli frisk inför släktträffen. Känns ju sådär och inte kunna vara med på det. Så nu ska jag bli frisk och önska er en toppen sommar så höra vi när vi hörs!


Känner igen mig.


Det funkar!!!

Äntligen verkar denna app vela funka igen så då ska ni få höra lite av mig. Bloggar när kg har tid för nu ska jag spela kort med Hedda och Malin :)


Tre saker jag stör mig på!

1. Jag stör mig på folk som lägger sig i andras disskusioner.
 
2. Jag stör mig även på folk som whinar och klagar hela tiden blir bara så jobiigt i längden okej om det är någon som har ont någonstans och säger det några gånger men varje dag typ för varje minsta litet sår man får.....?
 
3. Jag stör mig även på folk som inte kan passa tider ibland, okej om man är sen någon gång ibaldn, det är ju mänskligt, men folk som är sena hela tide och inte kan skicka iväg ett sms heller dissar jag.

Bekännelser

1. Jag hatar när mitt hår känns smutsigt, vilket inte är så bar eftersom att jag då ibland tvättar de för ofta och sliter på håret, men jag har blivit bättre på sista tiden.
 
2. Jag och Sofia smsar varje dag och plus att vi sågs i skolan varje dag och på träningarna :)
 
3. Jag har alltid hörlurarna i fel öra alltså den hörluren de står right(höger) på har jag alltid i vänster öra men det är bara för att jag vill ha micen på vänster sida om mig.
 
4. Jag älskar och ha mycket tid på morgonen och inte känna att jag behöver stressa vilket gör att jag går upp typ 30-15 minuter innan jag egentligen behöver gå upp.
 
5. Jag gär nästan alltid runt osminkad på helgerna och på lov.
 
Flera bekännelser kommer upp snart också.
 

Min bästavän.

Det går bra för oss i tuneringen än så länge vunnit båda matcherna som vi spelat. Min bästavän är för tillfället halstabletten. Så inga matcher för mig. Skitsurt. Nu måste jag gå och kolla på när de andra spelar match!
/L

Dalecarlia cup

Sittrr och bygger korthus med Caroline och Elin. Idag så spöregnade de när vi hade träning, vilket var sämst men rackare regnet så blev invigningen inställd så det är naajs. I morgon blir det två matcher. Bloggar när jag har tid utan bilder.

Veckan!

Nu när det är sommarlov håller man knappt koll på vad det är för dagar så det får bli som de bli.
I måndags var jag bara hemma med Mirre då badade vi och tog det bara lungt och på kvällen var det då träning. Kollade på Eva & Adam på dagen då!
så söta ♥
Tisdagen var vi hemma hos mormor åt lunch och middag där, så det var en hel dag. Vi badade massor, fiskade då jag fick mina fyra första fiskar, blev så glad, hahaha! :) Senare på kvällen testade vi även hennes nya bubbelpool som hade massage och den var så skön!
I Onsdags var det riktigt bra väder så jag och MIrre badade och solade hela dagen, åt lunch vid tre och sedan var det träning lite senare. Blev riktigt röd som en kräfta på magen...
 
Igår så var vi faktisk och fiskade då med men fick bara massor med små fiskar bland annat fisken på bilden om Tisdagen.Sen var vi även på träning på kvällen.
 
Idag så ska jag och Mirre till pappas jobb för lunch där med honom, Sushi blir det. Standard när jag och Mirre kommer till Mammas och Pappas jobb. Sen så ska jag hjälpa pappa lit med tröjorna inför dalecarlia.
 
Imorgon så ska jag packa hela dagen tror jag om vi hinner blir det vindsurfing också!
 
Söndag åker vi iväg till Dalecarlia cup med laget och är där till Lördag! (då har jag några tidsinställda.
/Lisa

Nytt!

Nu är jag tillbaks igen. Använder som sagt inte datan alls ofta men så ofta jag använder den gör jag blogg inlägg och inget annat typ. Gör två inlägg nu när jag ändå håller på ett med shopping (detta) och sedan ett om mina dagar.
Börjar med att visa tre av de saker jag köpte på barkaby
T-shirt från In wear
Flipflop från NOA NOA
Blus från Odd Molly (ser bättre ut i verkligheten)
/Lisa

Barkaby outlet

Nu är jag hemma igen!
Kom hem sent i går kväll istället för i dag vilket var väldigt skönt!
Min blogg.se app strular hela tiden och kommer inte in så det leder då till mindre inlägg och mindre bilder.
Segling veckan kan jag berätta om i ett annat inlägg om jag orkar.
Kollar just nu på EM-finalen, hejjar på Italien men eftersom att det står 2-0 till Spanien blev jag så otaggad att kolla. Dagen spenderades med mamma och Mirre och shopping.
Vi var på en outlet i barkaby där de finns massor med mäkeskläder till riktigt bra pris.
Jag fick med mig en blus från Odd Molly, en t-shirt från In wear, trosor från Björn borg och ett par flippflopp från noa noa. Kollade även på ett riktigt par snygga tommy hilfiger jeans men dem satt mindre bra. Nu ska jag avrunda detta långa inlägg. Bilder på inköpen har jag på mobilen ska försöka komma upp med det senare under veckan!
Kram Lisa

RSS 2.0