BARECLOONA!


Drar mot Nacka Ip nu för att hämta upp lite tjejer och sedan mot flyget och sedan mot BARCELONA!
Kram Lisa

alla har vi varit små


packning

Hej!

Jag har faktiskt varit riktigt duktig och laddat över en massa nya bilder till den här datorn! Så kommer att komma a loot!

Vi åker ju till Barcelona med laget imorgon (ska bli så jävla AWESOOOME men det blir dåligt uppdatering) och jag har precis packat klart. No offence nu men jag förstår inte dom som packar flera dagar innan. Jag packar alltid sista kvällen, det tar typ en timme och sedan är jag klar! Så sköönt! Vi ska åka med Ryanair imorgon och hos de så får bagaget bara väga 15 kg (:O) men jag har packat allt i min väska och den väger bara 13 kg! fett stolt tjej. Kommer nästan inget i handbagage förutom typ bok, iPod och sånt.

Var skön skoldag idag. Träslöjd (chill), musikhistoria (chill) och No där vi gjorde vår kondom-lab till våran sex och samlevnadsfilm, fett ruuligt det var!

nu ska jag äta middag. PUSS


H Ö S T L O V

Finns baar ett ord UNDERBART!
Fredagen har rullat på riktigt bra, började med No fick riktigt mycket gjort så det kändes skönt, vilket då leder till mindre plugg under lovet. Sen vard et Matte diagnos vilket var lättare än förväntat, sen blev det Svenska jobade mindre bra..men har i alla fall skickat in det som ska vara inne, mitt  och elins reportage äger, sen lunch, sen musikprov, lätt det med! och sen Fotboll då jag blev 40 kronor rikare eftersom jag vann en tävling vi körde, score!
Nu så ska jag börja packa!
Fan vad härligt med lov! Jag är på toppen humör.

2008. Skulle kunna fortsätta titta påalla gammla bilder i timmar.
Men nu är det packning som gäller!
Kram Lisa

Toppen!

Är just nu på bra humör ochkänner mig glad! Härligt! Fick veta mitt resultat på mitt SO prov i dag också ett C blev det, rätt nöjd. Sen sista lektionen satt jag och Elin och garva sjuuukt mycket, ni skulle bara hört vad Niklas och Oscar sa...haha!
Efter skolan drog jagoch Elin till Forum en stund.
NU är jag hemma gått igenom maten verkar kunna det mesta hehe.
Men träning idag fyyfan vad härlitg första träningen på 2 veckor!!
Sen träning i morgon i skolan också!
Ända negativa vara att vi hade hörförstålese i dag på engelska 9.ornas nationella prov....mindre kul efetrsom att engelska inte är mitt starkaste ämne.
Tänkte samtidigt bjud på tre saker ni kanske inte visste om mig!
1. Har rätt svårt för skolan, alltså skolämnena får verkligen plugga för att få bra betyg.
2. Matte är det enda ämnet i skolan jag är någorlunda bra på.
3. kommer inte på något...


Kram Lisa

På väg till bussen

Deprimerande väder...solen har ju inte ens gått upp nu när jag är på väg mot bussen. Har inte mycket att skriva ville bara uppdatera lite men börjar i alla fall med bild. Är framme nu och nu ska bussen komma. Kram Lisa

tegelrött



förresten! köpte denna nya kappa för ca 2 veckor sedan! Köpte den för 599:- men nu ser jag att de sänkt priset till 299:- !!! IRRITERAD TJEJ. Men, jaja, köpt är köpt.
Men jag älksar den iaf. Mitt favorit plagg just nu!

PUSS

fml

Så jävla trött på allt plugg och ändå har jag vart sjuk och sluppit läxor då, men fyfan jag har missat typ 4 No lektioner och Onsdagen efter lovet så ska vi kunna alla 21 begreppen, hejdå lovet hej plugg!
Jag som verkligen sett framimot lovet att slippa alla läxor jo men det är ju kul att plugga på lov...typ...inte.
Dagen har väl vart som alla andra dagar alltid lika hungrig när slöjden börjar vid halv 12..typ sen förstörde jag mitt 3 svep baar att börja på mitt 4...jaja ni får säga att jag är smidig...osv. Dagen gick spanska provet är det sämsta provet jag någonsin skrivit men det har jag väl redan sagt, klarade mig i alla fall från omprov, alla i klassen förutom 3 stycken måste göra omprov, och ja ni får säga att min klass är BÄST.
Men sen drog jag till Elin för att fixa lite med svenska repotaget, gick väl sådär. ¨Men vi har en lektion i morgon med.
image description
......
Nu så ska jag fortsätta göra det jag gör, alltså tycka lite synd om mig som har plugg över lovet.
Kram Lisa

höstkonsert


Matilda, Azzi, jag, Blanche, Ylva och Magda ♥





några från våra höstkonserter och rep för ett tag sedan. Jag hade också med mig min kamera och tog lite, men det kommer att ta ganska lång tid innan de kommer upp tror jag... men man vet ju aldrig...

PUSS

Malins, Jennys och Heddas bilder...

spanska

Nu kommer ett litet inlägg från Malin! Jag är fortfarande inte speciellt bra på att göra inlägg... Jag har verkligen inte tid! Samt att jag har haft världens bloggtorka nu ätt tag... Men jag ska försöka att förbättra mig!

Här hänt en massa sedan jag skrev senast. Jag sov hos Tuva i helgen, köpte nya skor (stövletter, pumps och vinterskor), tränat, haft prov efter prov med mera. Idag fick vi först tillbaka våra på prov på matten. gick bra, fick bara fel på ett tal, vilket var A-talet. så jag ligger väl på typ B... vi fick inget betyg. Sedan så har jag engelska skrivning och efter det Konsumentkunskapsprov. MYCKET OM PROV! Men jag tror att det kommer att ha gått ganska bra.

just nu pluggar jag till spanska provet som jag har imorgon... det är sjuuuktmycket vi ska kunna... suck. Sedan nästa vecka är det ju höstlov så ska försöka att träffa lite fina människor då. Och Lisa, vi måste ses!


yeeeaah - trött tjej

Kvällsinlägg

Godkväll!
Min updatering i dag har väl vart bra, eller vad tycker ni?
Hostar fortfarande men drar ändå till skolan i morgon, pallar inte sitta hemma, sjukt segt.
Nu på kvällen har jag gjort det vanliga vart inne på datorn och tittat på TV, chattat med Linnea också, saknad tjej asså!
Men i morgon ska vi tydligen få tillbaks spanska proven, jag är så otaggad man kan bli...!
80% av Linneas klass fick göra omprov, tror att Spanska provet är det absolut sämsta provet jag någonsin skrivit, antar att jag får tillbaks mitt So prov på Torsdag också, på Spanskan hoppas jag bara på ett E och på So.n skulle jag verkligen bli jätte glad om jag fick ett C men tror dock jag kommer få ett E-D... :/

jo men charmiga....
Kram Lisa

I like it


I like it, inte jätte snygg, men snygg och rätt enkel, hittade den på H&M, hittar aldrig saker där längre eftersom att jag tycker det känns för vanligt eller enkelt, men ändå gillade jag den här blusen :)
Kram Lisa

Lunch

Goddagen!
Mår bättre nu har ont i huvudet bara och otroligt trött.
Ska väl käka lunch nu också. Börjat bli 7-kt segt att vara hemma nu också.

Någon random bild.
Kram Lisa

En dag

Fortfarande hemma, men i morgon tänker jag gå!
Så sjukt segt här hemma.. plus att jag känner mig elak mot Sofia som måste jobba själv med SO.n och desamma med Elin på Svenskan. Ska gå upp och käka frukost nu, om jag orkar.
Förresten har helt glömt bort och berätta att jag var på BIO i söndags med Mormor, Mamma och Mirre. Typ det ända jag gjorde i helgen som var någorlunda intressant, eller var ju hos Sofia med tjejerna i Fredags om de räknas som helg?

Rätt så bra men sorlig!
Kram Lisa

Sista båtturen!

Dagen har vart enormt seg, men har fått lite plugg gjort, typ musik och engelska.
Tänkte bara lägga in ett inlägg för att visa lite bilder från sista båtturen i sommras.



Några få av alla bilder.
Nu blir det lite mer Musik läxa, hoppas på att kunna gå i morgon, vet dock inte hur det blir med träningen har redan missat 2 träningar i skolan, jaja det viktigaste är väl att jag blir frisk till Spanien då!
Kram Lisa

Standard.

Blev hemma idag med vilket någ är rätt bra vill ju verkligen inte bli sjuk till Spanien...
Var ju sjuk hela Italien resan i stort sätt och det var verkligen inte kul!
Men räkna med några stycken inlägg idag i alla fall, har dock ina bilder på skoldatorn så inga bilder nu.
Ligger fortfarande i sängen vaknade ju vod 6 för att jag skulle till skolan, men har inte kunnat somna om, nu ska jag uppoch sätta på te och titta på TV.standard när man är sjuk.
Kram Lisa

Sleepover-bildbomb!


Så här såg det ut när jag och Elin kom till Sofia, Hannah i soffan.

Sofia

Hannah

Issa,Elin & Sofia

Maat

Snygg Isabelle!

Siingstar!

På morgonen spårade det ut ännu mer med ett kuddkrig!


Sjukt fiin!!

Sofia fiin!
Några av alla 140 bilder!
Kram Lísa

HAMMARBY


Inge Kval för Bajen i år!
Kram Lisa

Life

Trött somm tusan...
Helgerna har vart rätt så intensiva nu förtiden! Har inte haft en ledig helg på typ 1 månad. Nästa helg kommer dock bli riktigt AWESOME!!! BARCELONA!! Tror ni inte att alla i vårat lag är grymt taggade!
Men helgen har vart skit mysig. Vi somnade rätt tidigt i går. Jag och Sofia somnade sist och somnade vid 1, och ja trötta tjejer! Kärlek till dem alla tjejerna!
Så i dag ska jah sitta framför datorn, lägga upp alla bilder från idag och igår och skriva min önskelista raderade ju hela...
image description
Jo men pigg!

Jo men få foton???
Kram Lisa

Goodis!!

Nu så ska vi dra och köpa goooodis!!
Yeah//Sofia

My day

Chacha!
Borde egentligen inte sitta och blogga nu, borde packa.
Tror jg har ganska bråttom!
Ska ju hinna äta mellis, packa och gå till busshållplatsen på 55 minuter, äähh jag ba skoja jag har det chill, så långsam är jag väl ändå inte.
Men ska verkligen bli super mysigt hemma hos Sofia, blir Elin, jag, Isabelle, Hannah och Sofia dårå.
Kameran följer med och ni kan ju räkna med fler bilder än från förra helger i alla fall... hehe.
Hade rätt chill dag, på No.n gjorde vi bara ett kosord på Matten körde vi några a-suum spel på nätet och  sen var det bara svenska och musik då vi gick igenom vad som kommer på provet nästa Fredag. Jo men det är kul med prov samma dag som vi får HÖÖÖSTLOV!
Gissar att det bli en  hel del nästa vecka, vet redan att det är 2 saker nästa vecka som ska vara klara.
Men här får ni en bild från konfan på mig och Anna!

Ja som ni förstår komer jag antagligen inte blogga under kvällen.
Men har ni tur kanske det komer något!
Ojoj skrev det här inlägget på typ 10 minuter...hehe, jo men jag är snabb på att blogga...typ...sådär.
Kram Lisa


Happyface

Mår grymt mycket bättre i dag!
I morgon blir det skola antagligen. :)
Det är ju trevligt att ha 10 händelser när man loggar in på facebok och ser att alla är facerape...
Skulle aldrig berättat mitt lösenord för elin, så nu får jag ta och byta. Inte alls jobbig tjej!
Kram Lisa

Pigg tjej!

eller kanske inte...då.
Men är otroligt taggad på att bli frisk, i morgon så ska jag Ella och Eveline äntligen få tid att dra till forum har försökt få in det ett bra tag nu. Men sen är det ju bild i morgon vilket jag inte vill miss eftersom att jag bara har 3 lektioner kvar tills min bild ska vara inlämnad. Men jag tror jag ligger rätt bra till eller? Missade ju täslöjden i dag vilket var mindre kul eftersom att jag hade fått börja om med en sak.

Man försöker ju se lite pigg ut framför webcamen!
Kram Lisa

Så ska det se ut

Hemma idag då. Skulle i väg på morgon för att hämta ut vaccin typ eller något fatta inte riktigt det där själv.
När vi hade hämtat ut allt skjusade mamma hem mig och då började jag med Matten, ville ha den gjord så det känns skönt nu är det bara att chilla resten av dagen, kanske att jag måste fixa lite på min engelska får väl se.
Ja så kommer min dag se ut!
Nu är mitt Te klart ska kypa ner under mitt täke och sätta på TV.n nu.
Ha en bra dag!
Kram Lisa

Sjukling

Var i skolan i dag då, kan säga er att det inte var kul mådde verkligen inte bra, orkade till slut med Spanskan men det gick uselt eftersom att jag mådde så pass dåligt att jag ändå bara ville hem. Jaja tror ändå jag kommer få ett E, fast spansa är ju ändå der ämnet jag har lätt för..Men tror inte jag ska till skolan i morgon. Ska i alla fall till vårdcentralen på morgonen i morgon för att hämta ut vaccin. Känns i alla fall rätt bra att vara hemma nu. Efter spanskan gick jag hem var ändå bara profilen kvar...
Mamma kom hem nyss hem med skvaller tidning som jag nu ska läsa.

Kram Lisa

vilken härlig dag, lalalalaaalalalalalalalaaa

Fortfarande ingen bra bloggning från min sida...
I helgen var ju jag och Lisa som sagt på konfa-läger och det var sjukt roligt! Lärde känna alla mycket bättre, mysade sönder med film och popcorn på kvällen och andakter m.m.
igår hade jag typ migrän, lagom roligt.
Idag har det varit en helt vanlig dag, skola och nu på kvällen flöjt och fotboll. MEn jag känner inte för något utav det idag för det regnar asmycket ute. bajs asså.
Plugg blir det också här i veckan. Engelska presentation imorgon, engelska skrivning på fredag, spanska och konsumentkunskap nästa vecka och poängläxa i hemkunskap... GAA! jaj, får ta en sak i taget...
Nu måste jag få i mig lite mat!
PUSS
ingen bild, tyvärr!

bildbrist.

Godmorgon!
Mår fortfarande sådär, hade någ vart bra att stanna hemma. Men Spanska provet var ju i dag så jag drar mot skolan ändå. Ska borsta tände4rna sedan går jag mot busshållplatsen. Inte mycket mer att berätta.
Men har enorm bildbrist som ni kanske märker brukar ju använda bilder som jag använt förrut.
Kram Lisa

Ont i halsen + örat

Jo men det är väl kul...typ..
Sitter med halstabletter för att försöka bli frisk tills i morgon, ser mörkt ut.
Vill egentligen stanna hemma, men ska ändå dra mot skolan i morgon eftersom att jag har Spanska prov sista lektionen, eller har fotboll efter det också men kommer verkligen inte vara medpå dem, som tur var joggingen med laget på torsdag så den missar jag inte hoppas jag i alla fal...
Verkligen fel tillfälle att bli sjuk.
Men nu ska jag sluta whina. Kollade just klockan redan är klockan 21.30. Trodde den typ var åtta.
Ska sussa snart är så sjukt taggad på att bli frisk just nu!

årets klasskort!
Kram Lisa

Måndag: Spanska plugg

Ja ni ser ju rubriken har prov i morgon!!! känns som att jag kommer få ett E....
Men försökte göra ett inlägg förrut hemma hos Sofia men precis då skulle vi gå och fick grymt bråttom till gympan, på 10 minuter sprang vi från Sofia hämta väskan i skåpet och bytte om!
Sen var det jogg på idrotten, 8.50 klarade jag banan som är 1,7 på. Inte jätte nöjd kändes som om jag kunde ganska mycket bättre..
Har sjukt ont i halsen nu, får inte vara sjuk i morgon eftersom jag har spanksa provet i morgon... :/ + att vi ska springa i morgon på träningen och vill ha någoting att förbättra till nästa gång vi springer!

Saknar Skåne så otroligt mycket + att jag saknar tjejerna på bilden!
Kram Lisa

-

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom "jag bryr mig inte" , och lite smärta bakom "det är lugnt".
SANN TILL 99%
tagen av
thea henmark  ← ← ← Klicka dääär för att komma till hennes blogg

Kram Lisa

Hahaha ser lovande ut!


Liten bild men ni lär se ändå......haha 2/10 jo men det här ser lovande ut..Bra jobbat!
Ska ta och sätta på en film snart....gud å mysigt, kanske att chipsen får föja med mig också...
Kram Lisa

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv

Poet eller vad....nej men rubriken kommer antagligen bara dem från konfan förstå.
Nu är jag hemma från en underbar helg!
Har haft riktigt kul.
Komme inte berätta så mycket nu får bli senare i sådana fall, och jag har vart urusel på att at bidler, ha inet hunnit med helt enkelt. Har vart riktigt fullt shema.
Men ska plugga nu...som vanligt dårå, har inte fått mycket till sömn inatt så ska sussa tidigt idag också.
image description
Fredags!

Mot konfan

Ska snart gå till busshållplatsen där Malin hämtar upp mig sedan drar vi mot kyrkan!
Får se vad som händer där sen men kommer inte vara hemma idag utan kommer sova i kyrkan också.
Har med mig Kameran så räkna med lite bilder när vi kommer hem.

Kram Lisa

Grattis Pappa!

Idag fyller Pappa år, så ikväll kommer släkten från pappas sida plus mormor och moster. Trevligt trevligt.
Kom vääl hem vid 3 och började plugga vid halv 4,s en dess har jag verkligen pluggat, men ska fortsätta nu. Vilekt liv jag har, plugg hela tiden. Men när man äntligen tror att man kan få lite ledigt från pluggandet kommer nästa prov.

C barnen!
Föresten fick tillbaka två prov i dag Matte och NO proven.
Fick C på båda! Vilket jag är rätt nöjd med, Våra lärarae ger oss typ inte A-B första terminen i åttan...typ eller i alla fall inte min NO matte lärare.
Kram Lisa

Nytt!

Är i forum med Isabelle och Hannah, dem tar kort och jag bloggar....forever alone eller vad. Men vi väntar på Elin sen ska vi käka Thai bufé
Har köpt ny halsduk också! Sen har jag och Hannah kollat prao platser, fast går verkligen inte bra.... inga tar typ emot prao elevr och dem som gör det har redan elevr den veckan vi ska dit.

Förra födelsedagen.
Kram Lisa


Engelskan

Sitter på Engelskan utan lärare, tror inte många i klassern får något gjort just nu...hehe. Men borde kanske kobba dårå. Har ju redan berättat de mesta om vad jag ska göra i dag!
Men nu så ska jag börja arbeta...
onödigt inlägg..
Kram Lisa

Godmorgon!

Frukosten är nere i magen, nu är det bara tänderna kvar. Ska väl dra om typ 30 minuter.
Halvstudiedag i dag också, riktigt skönt! Slutar då vid 11.25 tror jag det var.
Innan Bild, Engelska och Spanska.
Efter skolan drar jag och Hannah till forum för att kolla prao igen...
Får se vad som händer sen, tror faktiskt jag drar hem och gör läxor och sedan sätter på någon film, låter grymt najs!
får väl se hur det blir senare.

den tröjan är på idag.
Kram Lisa


5 Saker ni kanske inet visste om mig

  1. Jag blir jätte lätt stressad över att jag har så mycket läxor.
  2. Blir jätte lätt distraherad av olika saker vilket inte är bra när jag ska plugga.
  3. Sätter höga krav på mig själv, blir typ inte nöjd om jag får under C.....vilket jag hatar!
  4. Om jag jobbar med något så gör jag det så noggrant som möjligt, vilket tar ett bar tag ibland.
  5. Går alltid och lägger mig jätte tidigt på vardagar, och då menar jag tidigt inte senare än 11. Går jag och lägger mig senare än 11 blir jag skitt rött nästa dag.

Kram Lisa


inte okej.

min bloggning har inte varit på okej nivå nu. Jag har inte bloggat på 1 vecka och 3 dar! Varför jag inte har bloggar är för att jag har verkligen inte haft tid. Jag har haft No och matteprov, konsertvecka förra veckan (gick btw, asbra!) har ett So-prov imorgon, spanska prov nästa vecka, Jävla konsumentkunskapsprov om två veckor som vi ska kunna huuur  myyycket sooomm heelsstt tiill!! + en konfaträff och sedan ska vi sova över i kyrkan denna helg (ska bli AWESOME!) och måste plugga galet innan... och sedan har internettet hemma hos mig legat nere hur länge som helst! GAAAA! så det är min förklaring... Jag ska verkligen försöka att förbättre mig, men jag vet inte hur det kommer att gå... :/
Idag har jag iaf piano efter skolan och sedan ska jag hem och plugga till provet imorgon.
föresten! Leo började i klassen i måndags. Trevligt, trevligt! 

jaja, mer får ni faktiskt inte för jag måste plugga till SO-provet nu!!
PUSS
asså jag dööör. SÅ JÄVLA ROOOLIG. slutar inte garva.

No redovisning

Ska snart ha No redovisning om kol med Hannah, Isabelle och Sofia.
Överlyklig att Sverige vann i går också, hääärligt, den matchen hade man inte direkt tackat nej till att se på.

Nu så ska jag ha redovisning!
Kram Lisa

Hemma

Nu är jag äntligen hemma! Kom väl hem för 10 minuter sen. Idag gick jag till 4 som jag berättade, efter profilen bytte jag om i skolan gissa om det avr få folk i skolan när jag och Elin ahde dushat klart då klockan var 16.30. Då hoppade Hannah på samma buss som mig och så letade vi prao, alla sa nej förutom ett ställe där han sa att vi skulle komma tillbaks om 2 månader för att det var för lång tid....-.-'
Då på Torsdag ska jag och Hannah kolla i forum efter prao plats på något café. Annars funderar vi typ på klädaffär.

Nu måste jag plugga som tusan!
Kram Lisa

Mot skolan

Drar mig mot skolan när som helst. Lång dag har jag i dag så räkna inte med mycket bloggning måste bli klar med min NO powerpoint i dag också + att jag kankse måste jobba lite engelska. Sen är det ju också Sverige-Holland idag!
Sovmorgonen var riktigt skön må ja säga!

Kram Lisa

Spanienn!!

dagar kvar till Spanien!!!!
Sjukt taggad! Ska bli så otroligt kul!
I morgon blir det sovmorogon! Så härligt men gå dock i skolan tills 16.00 tror jag?
Har bytt fotbollsgrupp typ...eller ska i alla fall se om det blir bättre annars byter jag profil tror jag.
Lyssnar på musik nu chattar inne på facebook som en vanlig kväll, tanken var att jag skulel plugga lite mer än vad jag gjort idag, har ändå inte så mycket. Men ska ut från facebook nu och försöka skriva lite mer på NO powerpointen. Om jag orkar ska jag också sticka lite, jo ni får skratta...haha, men hålle rpå med en halsduk. 
Kram Lisa

Matteprovet

I dag har jag haft matte prov gick väl som det gick.... Hann med alla uppgifer förutom en. Var bara en i klassen som hann med alla uppgifter. Men vår lärare sa att hon inte hade räknat med att man skulle hunnit med alla. Skoldagen var som alla andra på min otroligt låånga lunch rast drog jag och Linnea hem till henne för att hämta hennes busskort sen drog vi tillbaks i gen. Så kort vare!
Men tror jag ska jobba lite NO nu ska nämligen lämna in en powerpoint på Fredag men ska försöka hinna lämna in  den på Onsdage...K eller vad?
image descriptionimage description
Bilder från i helge försökte göra ett mobilblogg inlägg då men ville inte funka.
Vill för övrigt bara säga att blogg.se appen suuger, har inte lykats göra ettenda inlägg från appen.
Kram Lisa

3 rätters i dag!

Idag så ska Fredri och Rasmus göra 3-rätters. riktigt gott.
Men cupen gick väl OK vi spelade bra typ alla matcher förutom den mot Fana och den mot enköping spelade vi väl helt OK. Vi kom etta TYP. Fast nejj. Vi kom väl typ 4.a.... Vilket jag inte alls är så nöjd med vi borde ha kommit 2.a!
Men nu chttar jag med Sofia har nyss pluggat Matte också, så nu förstår jag Negativa tal.

Kram Lisa

On way

På väg hem nu från tunering har spelat 3 matcher idag mellan klockan 10.00-17.40 så gissar om det ha vart långa pauser! Men nu sitter jag i bilen helt tyst bland oss tjejer, helt slut är vi. Så idag blir det pizza till middag. Men är väl hemma om 20 skulle jag gissa. Och nej jag har ingen blogg.se app får ta och blogga från nätet, det är därför ni inte får bild! Kram Lisa

Tidiga mornar, every daay.....!

Fredag kväll så här, SVerige vann, Facebooken är i gång, chatten då med Ella och Matilda och nu Jennifer också, Idol är på Tv.n också. Ska gå och lägga mig tidigt i dag ska upp 07.00 i morgon och på Söndag ska jag upp 06.45. Jo men det är ju kul att när helgerna kommer så får man sova 30 minuter längre på mornarna. Nu har jag börjat chatta med Emmy! Ska fixa lite med musik läxan sedan får jag se.
Kram Lisa


Fredagsträning!

Sofia om One direction:
jag la också upp o.O och jag gjortde det först (a) hihi <3
jaha woopss <3 ;)
Fredag i dag dårå sjukt skönt. Skolan var väl skön hade Fotboll i regnet fys också, fyyfan vad jobbigt det var....! Idag så ska jag jobba lite på min bild och sedan NO. Skit hungrig ska ta och käka mellis också. Jag kommer tillbringa helgen på fotbolsplanen. Mitt andra hem typ.

Bild från donken i går!
Kram Lisa

One direction


Kärlek!!
Elin och SOfia berättade att dem lyssnar på dem och sedan gick jag in på Linneas blogg och hon hade lagt upp just denna låt gryma killar!
Ni lär väl gilla min update också??
Jaja måste dushanu sen slgga tror jag ;)
Kram Lisa

tvåa

ja vi kom tvåa och spelade grymt bra! Otroligt härliga tjejer hela högen. Har haft en riktigt bra dag, Harry bjöd på donken efter matchen också, gott vare verkligen. Men måste seriöst plugga nu, orkar inte..! Fattar ändå inte vad Energiflöde är. No är så sjukt tråkigt. Men nu måste jag plugga, fick tillbaka min dator i dag också. Vart borta i typ 4 veckor bra för er att veta.

nu ringde mamma.
men måste plugga... -.-'
Kram Lisa

Nu krossar vi tjejer!

jo jag vet atttt bloggningen suger. Men det är bara så¨grymt mycket plugg, kommer antagligen fortsätta se ut så hära hinner knappt med träningarna heller för den delen så jag säger som alla säger bloggen ligger inte direkt i första hand. jaja.
I dag blir det i alla fall Skol DM FINAL! tagga.
Samling vid skolan 07.40, ganska tidigt typ..!
Sen hinner jag typ gå på 2 lektioner och sedan måste jag hem och plugga plugga plugga!
I kväll är edt träning hoppas verkligen på att jag hinner gå på den, eftersom att jag inte hann gå på Tisdags träningen.

Nu vinner vi tjejer!
Kram Lisa

Kanelbullens dag



Ja ni ser ju lite halft vad jag har för linne på mig från Jc är det i alla fall.
Dagen rulla på som alla andra dagar dårå. Fick sluta tidigare för att vi inte skulle ha Spanska har inte haft någon riktigt spnaksa lektion på 2 veckor nu, vilekt jag inte tycker är bra, efetrsom att vi kommer ligga grymt mycket efter! Men jag erkänner att det vart skönt att få slippa ha dem lektionerna.
Kanelbullensdag i dag också, så en bulle har man stoppat i sig.
Tog bara en liten paus efter att jag blev klar med engelskan ska börja med NO.n igen...
FML!
Så jääävla tråkigt.
Planerna för den här helgen är rätt uppbokad men får se hur det blir bloggar mer om det senare.
Ska iväg till forum sickla eller stan med Eveline i morgon för att inhandla lite presenter, vilket jag egentligen inte hinner med eftersom jag har No prov på Fredag, men det måste endå göras, har ingen tid över annars.
Kram Lisa

snabb

Måste gå typ nu så det här får gå sjukt snabbt.  Hinner aldrig blogga typ har massor med läxa denna vecka eller en inlämning i morgon ett prov på Frdedag som jag måste börja träna på idag och sen är det några saker nästa vecka. I går var det fotbollsmöte om Spanien, ska försöka hinna med ett inlägg senare idag!
image description
Kram Lisa

Kommer snart

Grannarna kommer snart om 10.
Konfirmationsträffen var i alla fall rolig i dag, i morgon börjar skolan igen dårå. Helgerna går alldelse för snabbt just nu. Nästa helg kommer jag spendera på en fotbollsplan tror jag. Sen helgen där på ska jag sova i Nacka Kyrka med min konfirmations grupp helgen där på gör jag inget ännnu och sen åker vi med laget till SPANIEN!!!!
image description
bild från i går när vi åkte hem från göteborg.
efter matchen i går drog vi till göteborg och tog en cola och nötter.standard.
Sen gick vi och beställde Thai!
Matchen i går gick fett bra, vi spelade riktigt bra. Var dock en tjej som gjorde mig riktigt irriterade som står med händer ut och kommer inspringade i mig bakifrån, men blev bara ännu tuffare mot henne då... Lyckades göra så att dem fick en frispark när det typ var 3 minuter kvar av matchen, vilket var orättvist. Jaja matchen slutade i alla fall 1-0 till oss. JÄRLA IF F97 kom 3.a i division 2!
Kram Lisa

Konfirmationsträff!

Ska gå nu men hinner göra ett snabbt inlägg, okej egentligen hinner jag inte det men gör det för att jag är snäll haha. Jag och malin tar i alla fall busse tillsammans. Ska bli spännande och se vilka som är där vet ju att Hannah också kommer vara där eftersom det var hon jag skulle gå ed från början och sen hoppade malin på också! :) ♥ Anna berätta också igår att hon skulle gå på samma som oss, så det blir kul.

Nu måste jag skynda!
Kram Lisa

Godnatt!

Rätt trött i dag, eller är inte det vill bara få mig själv att inse att jag är det. Ska ju upp vid 8 i morgon klockan 10 ska jag vara i kyrkan. Är där största delen av dagen från 10.00-15.00 sen på kvällen kommer grannarna hit. Ska gå mot badrummet och borsta tänderna och sedan försöka sova. Bloggar kanske i morgon innan jag åker.
<p>Jag o julla&lt;3 på båten&lt;33</p>
datumet stämmer ej! Gammal bild tagen i början av 6.an.
Känns som helgerna går så otroligt snabbt snart är det Måndag igen och skolan börjar med massor med plugg. Ny spanksa lärare får vi då också. Inte taggad på den veckan som kommer.
Sovsött.Drömsött. osv.
Kram Lisa


Puffknuff

Gjorde ett fett ångt och bra inägg från pappas mobil men bogg.se appen ville inte samarbeta. Men ska försöka ladda upp den igen snart, man kan dock inte välja kategori så jag får göra det senare. Pallar ite skriva om dagen igen kanske gör det i morgon om inlägget inte går att lägga upp.
Jag skulle pubicera inlägget och eftersom jag försökt ett x antal gånger så är det så att bilderna har kommit in lika många gånger som jag försökt publicera inlägget....ooups.

''Du har knuffat Emmy''
hehe.
Har någon nåt tips på vad man kan önska sig, funderar på en Ipad.... :) 
Kram Lisa

tisdagar är sköna.


orientering och match

Igår orienterade vi med skolan. Vi åkte till hästhagen vid 11 och så orienterade vi där. Jag och Matilda orienterade tillsammans och det gick super! vi kom först i vår klass och vi klarade alla kontrollerna. Sedan hemma så var ja ggaaaaaaalet trött! orkade inte göra någonting, så jag typ låg i min säng och läste i 2 timmar och duschade. Och titta vilken liten gullunge som också ville vara med och mysa i sängen! 


Lille älsking!

På kvällen blev det mys med familjen framför Idol.

Idag så har jag pluggat (har NO-prov på måndag så kommer att bli mycket pluggande den här helgen!) och sedan har jag match på eftermiddagen.

Jag är så himla spänd inför imorgon. Då ska jag, Lisa och Hannah gå på den första konfirmationsträffen! Det ska bli så kul!

jaja, nu ska jag chilla vidaree....

PUSS

Lördag morgon

I går spelade jag som sagt match med F-96 jag spelade väl bra för att vara mig men kan bättre. 1-1 slutade matchen i alla fall. Jag åkte hem åt middag framför Idol titta på Tv sen somnade jag. I dag har jag hunnit med att äta frukost titta lite på vad jag ska önska mig, hehe... och även tagit ett dopp i sjön, antar att det var sista doppet för i år.Skönt vare i alla fall. I dag så ska jag spela match igen...ja som ni märker en stor del av mitt liv pslear jag fotboll. Kanske ska plugga lite i dag också innan matchen.

Kram Lisa


RSS 2.0