Good Night

Nu bloggar ja från rummet så det går seegt. Jag har det så bra här vill inte lämna alla underbara :') Kommer hem i morgon kväll men får gäster då, så vi hörs när vi hörs. Kram Lisa

To die for-summer

tidsinställt

Blommig långklänning, så otroligt söt till sommar!

Enkelt och blått, snyggt i sommar helt enkelt!

Vitt spets linne, snyggt!

Vitt linne, ser så mycket bättre ut på hollisters hemsida ( www.hollisterco.com )

Kan inte annat än tycka att ralph laurens tröjor hel snygga!
Ska på något sätt se till så att en blir min.... skulle jag tro.
Tror att jag ska försöka dra med mig Elin in till drottninggatan eftersom att deras affär har öppnat där.
Kram Lisa

Summer

-tidsinställt-
Nu är man ju riktigt taggad på sommarn efter att snön kom tillbaks i April och det regnat mer än halva April. Nu börjar dock solen titta fram lite! 

collage by me
Kram Lisa


Rimforsa över helgen

Åker till Rimforsa med konfermationen över helgen och är då där tills måndag. Jag har vart så passa bra att ni får några blogginlägg ändå!
Nu är solen här också, så härligt,hej sommar!
Drog i alla fall tidigare från skolan i dag och missade profilen, tur det för jag har en enorm träningsvärk..
Ha en super bra helg så! Jag tar med kameran men var inte berädd på allt för mycket bilder.  
Kram Lïsa


religion

Nu sitter jag i N33 och har religion. Judendomen och Islam går vi igenom och har prov nästa vecka, NERVÖST! 
Igår hade jag träning och utvecklingssamtal... Skönt att det är över. imrogon ska vi som sagt iväg på konfirmationeläger hela helgen och det ska bli så sjukt kul! Är sjukt taggad!! 
Idag blir det ingen träning för jag måste plugga, religion och NO. Hemkunskapen gick asbra i går och jag fick A på spanska presentationen - GLAD TJEJ!
Nu ska jag skriva vidare.
PUSS

Fullt hus!

Jag och Malin är båda två väldigt dåliga på att blogga men dagarna är väldigt fulla och jag vet att Malin har en del läxor. Själv har jag bara en men om 2-3 veckor så kommer antagligen alla läxor!! Då jag kommer vara helt slut körd.
Igår kväll var jag ledare för små barn, hade flickor som var 6-7 år? Efter det var det träning. Idag gick bara till 13.20 så otroligt skönt så jag var hemma vid 13.40!
Updatering kommer att fortsätta suga...
På fredag drar jag och Malin i väg på konfermation, längtar faktiskt! :)
image description
Kram Lisa

Tjockt.

Hallå.
Skolan rullade på som vanligt, höll mitt idrottspass i dag med Elin.
Efter skolan drog jag till forum med Elin och Hannah. Efter ett tag tog vi även en fika och sedan stack vi hem.
Nu ska jag kolla på gossip girl.
går ej att ladda upp bild.
Kram Lisa


spanska och städning

Hola amigas!
Just nu sitter jag inne på mitt rum och babblar igen spanska presentationen om och om igen. Idag har vi musikklassare Orissadagen så vi ska vara hemma och jobba ihop 200 kr till barnen i Indien, så jag ska väl ta och börja städa snart så jag får ihop de där pengarna.... Men måste göra lite mer spanska. Sedan ikväll blir det konsert med orkestern, det är ju kul!
Helgen har bara bestått utav plugg, plugg och pluuggg. Jag var hos Magdur igår och vi satt hela dan med vår hemkunskaps-matdagbok... Men den blir äntligen klar! SKÖNT. nu är det bara det praktiska provet i hemkunskap, spanskapresentationen, läsa ut "mina drömmars stad", skriva No-uppsatsen på minst 6 sidor och plugga till religionsprovet kvar... KÄNNS BRA! och sedan är det ju läger med konfan nästa helg, ska bli sjukt kul!
nu måste jag forsätta med tråket...
PUSS

Pizzabullar

Denna tråkiga dag har jag kollat på tre avsnitt av gossip girl samt vart i köket i 2-3 timmar för att göra pizzabullar till konfirmationen.
Imorgon börjar skolan tråkigt någ men jag tror nog att denna vecka också ska rulla på.
Kram Lisa

Helg

Nu är det äntligen helg efter en otroligt seg vecka.
Igår var det frdag och slutade med fotboll, duschade snabbt i skolan och sedan tog jag bussen hem stoppade i mig mat och bytte om på 20 minuter och sedan åkte jag mot Saltsjöbaden för att spela match där mot Älta, jo jag vet konstigt, menmen.
Vi spelade bra i alla fall stod i mål en halvlek och back en halvlek men 4-0 till oss blev det i alla fall!
Fredags kvällen fortsatte mysig.
Nu så ska jag byta om för att dra mig vidare mot slussen och möta upp laget och jobba på Spring Cross.
Kram Lisa

2 dagar i ett

Har inte alls mycket i skolan just nu så det kan jag inte skylla på eftersom att jag inte updaterat men jag har haft annat.
Tisdag: Jag drog hem till mig med Isabelle direkt efter skolan för att snacka och sedan ta mellis och byta om till fotbollskläder sedan kommer Felicia, Elvra och Eveline som slänger i sig mat och sedan så skyndar vi i väg till Nacka IP för att vara på ett ''möte'' för oss som vill bli ledare för de småå barnen. Då jag drar in lite pengar!
Sedan vart det egen träning och sedan hem för middag och la mig tidigt.
Onsdag: Vaknade upp allt annat än pigg, sov så extremt dåligt. Gjorde allt vanligt i skolan och sedan var sista fotbollsprofilen. Så nu sitter jag hemma har fixat en smooyhie och har gjort lite läxa men ska göra mer nu eller först ska jag kolla in lite bloggar.
Kram Lisa

Sister

Måndagen har rullat på rätt så bra bara sista lektionen som kändees sådära lång.
Har fått lite små läxor gjorda annars så har jag faktiskt inte en enda läxa, känns ju väldigt skönt.
Tror att jag ska ta fram gitarren som jag inte spelat på typ 1 vecka och spela lite nu eller så blir det ett bad, båda låter så bra!
image description
Kram Lisa

Sunday is a sunnyday

Idag var tanken att jag skulle träffa Isabelle och sedan spela match. Det blev inte något av det eftersom att jag och Isabelle bestämmde för att ses en annan dag och matcherna blev inställda pga snön... jag var sju7kt taggad...
Fast å andra sidan så har jag inte mått toppen i dag så det är väl bra att jag mest vart hemma. Har hunnit ut i det fina vädret i 1 timme idag ungefär.
Har ångest inför att skolan börjar redan imorgon!
Vid den här tiden i morgon kommer jag vara hemma och slutat skolan...
Sommarlovet ser jag fram emot så sjukt mycket. Först är det dock Konfirmations lägret att se fram i mot sedan konfirmationen!

Förra helgen då jag var ute helt själv på trädgården och spelade fotboll i solen!

Kram Lisa


Igår

Dagen har vart lugn, har fått lite nödvändigt gjort i dag som bland annat att fixa lite inför konfirmationen som är om några veckor.
Börjar redan få lite ångest inför skolan! Är så otroligt otaggad. Har verkligen bara tagit lungt till 100 under det här lovet har bara vart med familjen och kusiner som har vart såå mysigt.
Nyss har vi ätit underbart god Lax och nu ska vi ta en fika på sjökrogen.
skulle ha publicerats i går.
Kram Lisa


Nu är den tillbaks!

Är ju säkert minst 5 centimeter snö nu. Måste säga att det är lite mysigt om vädret bara ser ut såhär i dag. Tyvärr blev matchen i dag inställd och har två matcher i morgon.
Anledningen till att jag är uppe nu är för att jags kulle spela match och inte kunde somna om. Nu så ska jag sätta på ett avsnitt Gossip girl.

ramundberget
Kram Lisa


blå

Hola bloggen! 

nu sitter jag hemma och plugga för fullt! *host* Jag har haft ett fullspäckat påsklov och imorgon blir det dop av min kusin Lovisa! 
Igår färgade jag mitt hår! Det blir blå dipdye, är aasnööjd! jag hade tänkte mig det lite mer mörk blått men det blir sjukt bra ändå. Tuva hjälpte mig, tack så mycket bästuus! Var sedan på tjejmiddag hos Maja igår med Tuva och Ebba. Var sjukt mysigt, vi åt taco, tittade på Mean Girls och spelade kort. MYSPYYSS
På söndag ska jag plugga emd Magda och sedan är det matcher på kvällen. Får se om jag kan vara med för ajg har så jäävla ont i mina knän! Ska till doktorn snart och kolla upp dem, hoppas det inte är något allvarligt. 
Nu ska jag fortsätta börja plugga och sedan blir det lunch.
PUSS

Rosa Grönt

Slänger in en jätte snabb outfit bild innan jag och Mirre åker till mammas jobb för att luncha.

Tröja-Therlunds(Gant) Byxor-JC

Så här går jag runt i dag med lite färg till skillnad från det trista och gråa vädret.
Nu så måste jag skynda!!
Kram Lisa

Träning

Nu är jag hemma från träning och har även käkat middag.
Träningen började vid typ 17.00 och så slutade den vid 18.15 men jag stannade kvar med Michelle, Sofia, Mathilda och Elvira och spelade till 7 typ. Efter det så snackde vi väl i typ 15 minuter sedan gick jag hem och käka mat. Nu sitter jag med familjen i soffan och kollar på Hockey.
Kram Lisa

Plugg

God morgon!
Idag börjar jag dagen med svenska reccension. Alltid bar att få lite sådant gjort tycker jag!
Kusinerna har redan åkt hem nu. Så idag ska jag ta och göra sådana här ''nyttiga'' saker så som städa rummet och göra svenskan och kolla på något avsnitt av Gossip Girl.
Kram Lisa

Good Night

Go'kväll.
Jag är fortfarande uppe, har faktiskt inte känt mig alls så trött denna kväll.
Idag har jag inte gjort alls mycket typ vart med kusinerna, bror och syster.standard. Sen på kvällen var det också träning som inte gick så alls bra.
Ska sova nu.

Kram Lisa

Vollykick

Godmorgon...eller något sånt.
Har vart ute med kusinerna, syster och bror och spelat fotboll, volleykick i nån timme, riktigt skönt och roligt. Innan så spelade vi även poker, som jag förlorade...
Ska äta när som nu. Vet inte riktigt vad jag gör i eftermiddag...JUSTE jag ska hemma till min bror med kusinerna, syster och bror. Det är väl det.
Kram Lisa

Bruce den allsemäktige.

Gårdagen spenderades som sagt med stor släkten. Vi åt väl hela tiden och det är så det brukar vara, okej vi gick ut för att spela fotboll i det dåliga vädret och jag hann även med ett dop i havet, först doppet för i år klart!
Idag började jag dagen med ett avsnitt gossip girl, lite fotboll spel helt själv i det fina vädret, lunch, fika med Gävle och sedan Hunger games 7/10, middag, gossip girl och nu Bruce den allsmäktige med kusinerna + syskon.
Har inga planer för i morgon heller, älskar lov då man bara kan vara hemma och inte göra någontong!
Kram Lisa

GLAD PÅSK!

-Tidsinställt inlägg-

Med denna bild vill jag önska alla läsare en riktigt bra påsk!
Nu är jag antagligen hos mormor med min finfina kusiner.
Kramar/ Lisa

PÅSK!

Vaknade tidigt i morse och var glad för att det var påsk och ville då inte ens försöka somna om så jag gick upp då redan syster var uppe och så kollade vi på gossip girl. Sedan så gick vi ut och letade påsk ägg. Öppnade påskäggen då jag hade fått en trisslott som jag vann 50 kronor på!
Fick även tomater i mitt påsk ägg och en fuet korv som jag ville ha och självklart godis och lite annat som typ nagellack osv.
Än så länge har jag bara stopppat ner en godis bit i magen. Gissar på attd et blir mer hemma hos mormor.  
Nu har jag även vart ut och sprungit 3km standarden...;)
vad är det konstigaste ni har fått i påskägget?
Min bror fick en lök i sitt påskägg dock på skoj då. haha :)
Kram Lisa

Pippi Långstrump Tröja


Så här enkel är min outfit i dag.
Idag har jag hunnit med mycket. Hunnit med att sova ut lite granna, frukost, TV, bada och vart på gudstjänst plus hann även lägga in lite bilder på datorn. weehooo då kanske det kommer bättre med bilder!
Om 30 minuter kommer Emmy och Sofia hit och då ska jag först käka lunch.
Härligt att snön är tillbacks väl?! eller...?
Jag som hade tänkt att bada i morgon så vi får väl se.
Kram Lisa

No updatering.

Nu är det äntligen påsklov!!
Idag så har jag haft ett spanska förhör/prov, en So inlämning + att en hemkunskaps inlämning typ.
Spanskan har jag pluggat på både igår och i förrgår och hade även träning igår och i förrgår. Så därför har jag inte haft tid för updatering.
Har faktiskt inte hänt mycket annat.
I morgon träffar jag Emmy och Sofia.
Är redan trött men ska kolla lite på sånt där som är kul...
Kram Lisa


Zlatan interljuvn

Efter att jag bloggade i går kväll så gick jag ut och sprang 3 kilometer och sedan tog jag ett bad. middag. Sedan blevd et Zlatan interljuvn och efter det så gick jag och la mig.
Idag har jag sovmorgon som alla dagar, haha!
Bloggar nästan alltid från skol datorn eftersom att jag gör det efter att jag gjort läxor osv så det är därför ni knappt får några biledr men jag ska försöka bli bättre.
Idag kommer jag hem runt halv 4 och ska äta vid kvart över 4 och sedan drar jag i väg igen.
Kram Lisa


No pic

Kollade nyss på klockan och såg att den var nästan halv sex jag som trodde attd en typ var halv 5... oj k.
Jag har fixat lite spanska idag ska kolla om det är något mer som ska göras annars känns det som att jag har rätt så bra koll. funderar på att ut och spring...? eller nej? eller jo! vi får se. Annars blir det gg.
Kram Lisa


Tröttsam tjej.

Alla har gått nu och jag sitter och spelar gitarr.
Börjar ju nästan bli trött på min egna röst...
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu tror att det blir TV.
Inget mer inlägg i dag. Så jag tar och säger godnatt redan nu.
Sovmorgon i morgon och börjar 10.20 häärligt, kan jag helt klart behöva.
Kram Lisa

Födelsedagar.

Nu är jag hemma.
Känns skönt att vara hemma med även tråkigt.
Jag har haft det så bra med laget, nu när jag tänker tillbaks har jag bara levt i nuet där borta inte tänkt på några läxor eller skolan eller annat jobbigt.
Igår fyllde min fina bässtiis Caroline år så stort grattis till di Caroline.
Även min bror fyllde år då. Stort grattis till Rasmus också!
Snart kommer gäster för att vi ska fira Rasmus hinner verkligen inte mer nu.
Kram Lisa

RSS 2.0