Torsdagen, at daa school!

Torsdagen:
Det var så otroligt svårt att hålla koll på alla dagar under Dalecarlia, de flesta dagar såg ungefär likadana ut. Men den här dagen spelade vi en match mot Trysil, det var den dagen alla i vårat lag vaknade på rätt sida, peppade varandra gjorde vi snackade igenom om hur vi skulle spela gjorde vi också. Vi var taggad direkt från början, det dröjde inte länge till 1-0 kom! Men sen satte dem 1-1 men då satte vi in 2-1 och så slutade matchen, men det var någ den roligaste matchen i dalecarlia cup. På dagen titade vi på matcher som vanligt och åt mat, haha.  
På kvällen vare även disco, men Jag Caroline och Malin stannade kvar på skolan, haha, vi var dem ända från laget kvar! :) Vi hade gaalet kul!
Vi spelade kort med en kille från P-98 först, kommer inte i håg vad han heter nu, haha. Nej men sen började vi spela kort med några andra killar från P-98, Hampus och Erik. Efter att vi spelat ett tag så bestämde vi oss för att gå ut och spela fotboll, då följde även några fler killar med. haha. Sen så skulle dem gå och lägga sig vid 10.... men vid halv 11 så kom Harald och Erik ner för att gå på ''toaletten''. Nej me vi snckade lite med dem ett tag sen gick dem upp i gen.
Hoppas ni orkade läsa allt!
Bilder kommer senare!
Nu så ska jag spela kort med Mirre.
Kram Lisa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0